Pcmin ÖZelliklleri ( Siparişim Geldi ) :)

Adam Degiştirmişti İşte 256 bit yaptı r7 265 yazıyor

https://hizliresim.com/d2BlJp

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 12:11 ----------

@RAGO hocam ?

https://www.youtube.com/watch?v=xjYt0hcNVj8

r7 265 gta5 performansı gayet akıcı bence hayırlı olsun pc ekran kartını dusuk yazman olumsuz yorumlara sebep olmuş bence gayet iyi oldu şimdi ilerleyen zamanlarda eklemeler ile daha iyi bir sistem olabilir :) hayırlı olsun

@RAGO abi walla Ben Eşegim :D yanlış yazmışım yaa Arkadaşlar Ekran kartı r7 265 Serisi Altında Dev 2 tane Fan Var .

şimdi oldu işte,ekran kartı sorununda nerde hata var diye merak ediyordum :D bu karttan bendede var bitane.kullanmadım ama özellikleri iyi görünüyor.hayırlı olsun hocam ;)

Hayırlı uğurlu olsun sabit bir eve taşınayım ilk işim büyük bir makine toplamak. :)

arkadaşlar Bugun Çook Mutluyum Rabbim Kim Ne İstiyorsa Dilerim 10 kat versin ben bi pc istedim ve sonunda aldım çook şükür . özellikleri

intel core i7 4790 4.nesil felan yazıyor kagıtta
8GB DDR3 1600 MHZ RAM KINGSTON
1 TB SATA
2 GB ATI ASUS R7 265 Series ( 258 bit ) ( Yanlış Yazmışım 240 Series Yazmışım )
ASUS H81-PLUS H81 1150 PIN DDR3

Nasıl ARkadaşlar 2 .200 TL ye Yaptırdım . ?

Yakın Zamanda SSD Taktırcam ve sıvı Sogutma . ve Ram 16 Yapmayı Planlıyorum ? Fikirleriniz Nedir ? İyimidir Kazıkmı Yedim . ( Şaka Yapmassanız Çok MUTLU olurum tşkler :)

PM kutunuzu boşaltır mısınız?

Benimde En son Topladığım sistem 2.5k ya toplamıştım.Konuyu Görünce Aklıma geldi.Çok memnunum Tavsiye ederim:)
PowerColor R9 280x 384Bit 3Gb
Amd Fx8350 4Ghz 8çekirdek
Viper Venom O.C. Cooler
Gskills 1866Mhz 8Gb Ram
750W +80Plus Power
128Gb SSD Sandisk R/W 550/450
1TB Seagate
M5A97 EVO R2.0 Asus Anakart

GTA5 Ultra Oynuyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri