Pcye virüs bulaştı ama avast görmüyor

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar bilgisayarıma reklam virüsü bi şekilde girmiş avastla birkaç kez tarattım bulunanları sildiğiö.Ama gene çıkıyor.Nette dolaşırken çıkan bu reklamları nasıl kaldırabilirim?

eaY2D5.png

Bu virüs değil avast benim en çok güvendiğim antivirüs programı. Bir de usb bellekler için aynı zamanda pc için Kingsoft antivirüs kullanabilirsin.

Siz bir program yüklemişsiniz onunla birlikte bir eklenti yüklenmiş. Bilgisayarımdan program ekle kaldıra girin ve tanımadığınız eklenti program vb varsa kaldırın daha çıkmaz. (Lolipop vb gibi)

tarayıcının eklentiler kısmındaki tüm eklentileri silmeyi dene

Bu linkten kaspersky rescue disk indirip, onu usbye atıp bilgisayarı usbden boot ettikten ve işletim sistemi açıldıktan sonra antiyi güncelle ve bütün bilgisayarı tarat. Tüm virüsleri silecektir ve virüsler çalışmadığı için geri gelmeyecektir.

Programlardan kaldır, tarayıcıdan kaldır olmadı tarayıcıyı kaldır baştan kur.

Bu virüs değil avast benim en çok güvendiğim antivirüs programı. Bir de usb bellekler için aynı zamanda pc için Kingsoft antivirüs kullanabilirsin.

Siz bir program yüklemişsiniz onunla birlikte bir eklenti yüklenmiş. Bilgisayarımdan program ekle kaldıra girin ve tanımadığınız eklenti program vb varsa kaldırın daha çıkmaz. (Lolipop vb gibi)

Evet aynen öyle oldu.cnet diye biyere yönlendirdi picpick adlı resim programı indirdim ama başka biyere yönlendirildim nasıl olduysa cnetten indirmiş oldum istememe rağmen flv player yüklenmiş sildim ama nette dolaşırken youtube dahil gene reklamlar çıkıyor.

kardeşim denetim masası porram ekle kaldırda lolilop -Qtrax player - mobogene engie-meta crawler varsa kaldırın öyle deneyim yoksa ö.m atın telefon ile destek veeryim.

bu tür şeyler için Malwarebytes' Anti-Malware tavsiye ederim

Evet aynen öyle oldu.cnet diye biyere yönlendirdi picpick adlı resim programı indirdim ama başka biyere yönlendirildim nasıl olduysa cnetten indirmiş oldum istememe rağmen flv player yüklenmiş sildim ama nette dolaşırken youtube dahil gene reklamlar çıkıyor.

Üst mesajlarda brkhs isimli arkadaşımız yazmış. Tarayıcının eklentiler bölümünde de deaktif edip kaldırman gerekebilir. Bazı eklentiler direk tarayıcıya kuruluyor.

Firefox için üstteki yazıya tıklayıp direk eklentilere tıklayabilirsin.

Chrome - Araçlar - Uzantılar dan varsa kaldırabilirsin.

Bu tarz virüslerden sürekli arka planda çalışan antivirüs programları ile kurtulamazsınız.

Bunalr için tek tarama yöntemini kullanmak şart.

İlk olarak combofix ile taratıp daha sonrasında spyhunter ile taratın.

Daha sonra webroot kurmanızı öneririm.

kardeşim denetim masası porram ekle kaldırda lolilop -Qtrax player - mobogene engie-meta crawler varsa kaldırın öyle deneyim yoksa ö.m atın telefon ile destek veeryim.

Kg6Zbb.png

Kardeş pcyi zaten yeni formatlatmıştım.Denetim masası,program kaldırda sadece bunlar var

Bu linkten kaspersky rescue disk indirip, onu usbye atıp bilgisayarı usbden boot ettikten ve işletim sistemi açıldıktan sonra antiyi güncelle ve bütün bilgisayarı tarat. Tüm virüsleri silecektir ve virüsler çalışmadığı için geri gelmeyecektir.

Kardeş sağolda ben bilmiyorum boot etmek nedir tekrar başlatmak mı?Birde 16 gb usb belleğim var ama içerisinde dosyalar var bi sorun olur mu onları silmeden?

Kardeş sağolda ben bilmiyorum boot etmek nedir tekrar başlatmak mı?Birde 16 gb usb belleğim var ama içerisinde dosyalar var bi sorun olur mu onları silmeden?

kardeş benim dediklerimi yap hiç uğraşma onların dediğiyle :p:D eğer ağır bir virüs olsa combofix falan kullanırsın ama gerek yok boşuna gereksiz işler yapıyor combofix, rescue disk de başlangıçta çalışan virüsler için etkili bence sende onada gerek yok:)

kardeş benim dediklerimi yap hiç uğraşma onların dediğiyle :p:D eğer ağır bir virüs olsa combofix falan kullanırsın ama gerek yok boşuna gereksiz işler yapıyor combofix, rescue disk de başlangıçta çalışan virüsler için etkili bence sende onada gerek yok:)

Tamam deniyorum kardeş avastı silmem gerekmiyor demi?

Tamam deniyorum kardeş avastı silmem gerekmiyor demi?

ben şahsen virüs programı kullanmıyorum sistemi yoruyor:D malwarebytes başlangıçta çalıştır bi de dosya koruması açıyorum çalıştığı anlaşılmıyor bile tabi fulll sürüm kullancaksın;) ararsan her yerde var bulursun:D

Üst mesajlarda brkhs isimli arkadaşımız yazmış. Tarayıcının eklentiler bölümünde de deaktif edip kaldırman gerekebilir. Bazı eklentiler direk tarayıcıya kuruluyor.

Firefox için üstteki yazıya tıklayıp direk eklentilere tıklayabilirsin.

Chrome - Araçlar - Uzantılar dan varsa kaldırabilirsin.

şuan firefox yok chrome var eklenti yok adwcleaner hiçbişey bulamadı :(

Arkadaşlar bu arada bu reklam virüsünün adı bringstar nette benim gibi pekçok kişiye bulaşmış bende sorunu gidermeye çalışıyorum

Ya böyle bişey varmı spy hunter 4 diye program yükledim 115 bringstar virüsü buldu.silmek istiyorum full version diye para istiyo ya :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri