Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu virüs değil avast benim en çok güvendiğim antivirüs programı. Bir de usb bellekler için aynı zamanda pc için Kingsoft antivirüs kullanabilirsin.
Siz bir program yüklemişsiniz onunla birlikte bir eklenti yüklenmiş. Bilgisayarımdan program ekle kaldıra girin ve tanımadığınız eklenti program vb varsa kaldırın daha çıkmaz. (Lolipop vb gibi)
Evet aynen öyle oldu.cnet diye biyere yönlendirdi picpick adlı resim programı indirdim ama başka biyere yönlendirildim nasıl olduysa cnetten indirmiş oldum istememe rağmen flv player yüklenmiş sildim ama nette dolaşırken youtube dahil gene reklamlar çıkıyor.
kardeşim denetim masası porram ekle kaldırda lolilop -Qtrax player - mobogene engie-meta crawler varsa kaldırın öyle deneyim yoksa ö.m atın telefon ile destek veeryim.
bu tür şeyler için Malwarebytes' Anti-Malware tavsiye ederim
Bu linkten kaspersky rescue disk indirip, onu usbye atıp bilgisayarı usbden boot ettikten ve işletim sistemi açıldıktan sonra antiyi güncelle ve bütün bilgisayarı tarat. Tüm virüsleri silecektir ve virüsler çalışmadığı için geri gelmeyecektir.
Kardeş sağolda ben bilmiyorum boot etmek nedir tekrar başlatmak mı?Birde 16 gb usb belleğim var ama içerisinde dosyalar var bi sorun olur mu onları silmeden?
kardeş benim dediklerimi yap hiç uğraşma onların dediğiyleeğer ağır bir virüs olsa combofix falan kullanırsın ama gerek yok boşuna gereksiz işler yapıyor combofix, rescue disk de başlangıçta çalışan virüsler için etkili bence sende onada gerek yok
![]()
Tamam deniyorum kardeş avastı silmem gerekmiyor demi?
Üst mesajlarda brkhs isimli arkadaşımız yazmış. Tarayıcının eklentiler bölümünde de deaktif edip kaldırman gerekebilir. Bazı eklentiler direk tarayıcıya kuruluyor.
Firefox için üstteki yazıya tıklayıp direk eklentilere tıklayabilirsin.
Chrome - Araçlar - Uzantılar dan varsa kaldırabilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.