Pentagon İsimli üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

progenit1

Yasaklanmış
Bu arkadaş 2 ay önce benden aldığı kanallardan yaklaşık 100 tanesini telifli diye bana geri iade etti bende okuduğum ve zaman bulamadığım için şifreleri değiştirmedim fakat dün kanallara girince 30 tanesinin şifresinin son 1-2 gün içinde değişmiş olduğunu farkettim şifresi değişmeyen kanalların son etkinliklerine bakınca Pentagon- Kahraman isimli arkadaşın yaşadığı şehirden ( KARAMAN ) dan giriş yapıldıgını gördüm o kanalları ve şifreleri sadece ondaydı 3 seçenekli para kazanması olanları şifrelerini değşitirmiş diğer işine yaramayan 4 seçenekli olanları ise dokunmamış
[MENTION=60452]pentagon[/MENTION]

https://i.hizliresim.com/gOnZY2.png
https://i.hizliresim.com/rOjZNM.png
https://i.hizliresim.com/Lb21R1.png
https://i.hizliresim.com/NZ3rmg.png

Kanal giriş uyarısıda şehir olarak onun yaşadığı yer Karaman olarak gözüküyor.

aynı sorunu bende yaşadım hocam bu adamdan alddığım adsenseye bağlı kanallar tek tek şifreleri değişti 2 3 gün arayla sorduğumda değiştirseydin bende başka yerden alıyorum kanalları dedi buda bi değişik versiyonu bana en son eğer yorumlarını editlemezsen hakkında şikayet konusu açacağım demişti onuda açmamış

Arkadaşla anlaşmamış şu şekildeydi
kendisinden 3 seçenkli kanallar satın alıyordum sonra buda bana toplu kanal atıp içinden seç diyordu. İşime yaramayanları alıyordum kendisi iade alıyordu yani ben zorla iade yaptırmıyordum kendim niğdede okuyorum zaten uzun süredir karamanda değildim bile. Bana 1 2 tane değişti dedi sadece 30 tane nerden çıktı bilmiyorum 2 ay olmuş kanalların şifresini neden değiştirmedin şimdi değişince benden buluyorsun
[MENTION=41729]RayaLLennn[/MENTION] sana gelince her konuya atlıyorsun madem şikayetin var konu aç atlama herşeye konu açsan kendin haksız çıkacaksın ondan burlarda açığımızı kolluyorsun.

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

Ve arkadaşın eklediği görseller birbirleri ile çelişiyor sadece şifre değişmiştir diye bildirim var bu arkadaştan aldığım kanalların kurtarması yoktu bende kendi kurtarmalarımı ekliyordum girerken bunu kendiside biliyor orda benim kurtarmam gözükmesi gayet normal karamandan kanala giriş yapmamda gayet normal 3 gün önce kanal aldım yine kendisinden o görselleri kullanıyor olabilir

Öyle bir anlaşmamız yoktur. kelime oyunu yapmasın. kendisi 30 hesabımı iade etsin. yada sınırsız olarak banlansın...

Öyle bir anlaşmamız yoktur. kelime oyunu yapmasın. kendisi 30 hesabımı iade etsin. yada sınırsız olarak banlansın...

30 tane kanalı benim çaldığımı tek tek karamandan girildiğini benim şifreleri değiştirdiğimi kanıtlasın kabul ederim fakat suçsuz yere bana iftira atıyor şuan konuşmalarıda ekliyeceğim şahışla nasıl bir anlaşma yaptığımızı

30 tane kanalı benim çaldığımı tek tek karamandan girildiğini benim şifreleri değiştirdiğimi kanıtlasın kabul ederim fakat suçsuz yere bana iftira atıyor şuan konuşmalarıda ekliyeceğim şahışla nasıl bir anlaşma yaptığımızı

İşim gücüm yok gecenin 2 sinde sana iftira atıcam sende haklısın hadi at yaptıgımız anlaşmayı ne yapmışız merak ediyorum sana verdiğim kanalları sıkıntılı kanal diye bana geri atıyordun bende sana yenilerini veriyordum sorgusuz sualsiz bumu anlaşmamız :)

İşim gücüm yok gecenin 2 sinde sana iftira atıcam sende haklısın hadi at yaptıgımız anlaşmayı ne yapmışız merak ediyorum sana verdiğim kanalları sıkıntılı kanal diye bana geri atıyordun bende sana yenilerini veriyordum sorgusuz sualsiz bumu anlaşmamız :)

Öyle işim gücüm yok demiyeceksin madem bi halt yiyorsun geirisini getireceksin

Arkadaş 2 tane skype hesabı kullanıyor 2sinin konuşmasını da kaydettim şu şekilde zaten tek hesapta konuşmalar bile yeterli anlaşmamız için

1J4pd1.jpg

Lb2v3J.jpg

rOj0EB.jpg

76YBAm.jpg

Plp7Qv.jpg

gOnPXL.jpg

9mRYG9.jpg

Hesabın bir tanesi benim haberin olsun.

kanalları ona verdim, fakat sağlam hesaplara giremiyorum. şifresini hayaletler gelip değiştirecek değil.. onun aldığı besbelli. bir ben değilim , diğer arkadaşta açıkca yazdı.... [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Hesabın bir tanesi benim haberin olsun.

kanalları ona verdim, fakat sağlam hesaplara giremiyorum. şifresini hayaletler gelip değiştirecek değil.. onun aldığı besbelli. bir ben değilim , diğer arkadaşta açıkca yazdı.... [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Demek hesabın bir tanesi senin peki neden iki hesaptada senin kurtarma mailin var acaba :D BU İKİ HESAPTA SENİN ARKADAŞIM şikayet konusu açıncada ismini güncelledin skypeda bu 2 görselde iki hesabında senin olduğunu kanıtlıyor..

yaptığın her iş çelişki sırf suçu benim üsütme atmak için herşeyi yaptın ama kanıtların bile gerçek değil kanalı kontrol et diye bana veriyorsun sonra karamanda giriş yapıldı yazıyor onun ss ni alıyorsun.. kurtarma mailinin kahraman karaman olması zaten normal konuşmalarda bunu belirtmişim birde 2 3 hesap buluyorsun şifresi değişik onların ss'ni yüklüyorsun suç bana kalacak ha yok öyle kolay yoldan adam harcamakk..

Bu iki görselde iki hesabında bu arkadaşa ait olduğuna dair.

lOLQ6E.jpg

Plp7jb.jpg

Son düzenleme:
Demek hesabın bir tanesi senin peki neden iki hesaptada senin kurtarma mailin var acaba :D BU İKİ HESAPTA SENİN ARKADAŞIM şikayet konusu açıncada ismini güncelledin skypeda bu 2 görselde iki hesabında senin olduğunu kanıtlıyor..

yaptığın her iş çelişki sırf suçu benim üsütme atmak için herşeyi yaptın ama kanıtların bile gerçek değil kanalı kontrol et diye bana veriyorsun sonra karamanda giriş yapıldı yazıyor onun ss ni alıyorsun.. kurtarma mailinin kahraman karaman olması zaten normal konuşmalarda bunu belirtmişim birde 2 3 hesap buluyorsun şifresi değişik onların ss'ni yüklüyorsun suç bana kalacak ha yok öyle kolay yoldan adam harcamakk..

Bu iki görselde iki hesabında bu arkadaşa ait olduğuna dair.

lOLQ6E.jpg

lOLQgE.png

Aklın bukadarına yetiyor zaten hesabın biri benim dedim öbürü arkadaşımın hesabı kolay yoldan adam harcamak denmiyor buna yediğin haltı su yüzüne çıkarmak deniyor senin yaptığına hala inkar ediyorsun sana durduk yere çamur atacak değilim burada.

Aklın bukadarına yetiyor zaten hesabın biri benim dedim öbürü arkadaşımın hesabı kolay yoldan adam harcamak denmiyor buna yediğin haltı su yüzüne çıkarmak deniyor senin yaptığına hala inkar ediyorsun sana durduk yere çamur atacak değilim burada.

Ama sen durduk yere çamur atıyorsun şuan bana kontrole et diye hesap veriyorsun KARAMAN da ip'im çıkıyor normal birşey https://i.hizliresim.com/NZ3rmg.png ama bu görselde karamanda ben girdikten sonra muğladan kendin girmişsin bunla benim ne alakam var şimdi onu açıkla hadi kendinde diyordun bana MUĞLA dene şehri diye demekki sen muğladan girmişsin kanallara

NZ3LvN.png

Ama sen durduk yere çamur atıyorsun şuan bana kontrole et diye hesap veriyorsun KARAMAN da ip'im çıkıyor normal birşey https://i.hizliresim.com/NZ3rmg.png ama bu görselde karamanda ben girdikten sonra muğladan kendin girmişsin bunla benim ne alakam var şimdi onu açıkla hadi kendinde diyordun bana MUĞLA dene şehri diye demekki sen muğladan girmişsin kanallara

NZ3LvN.png

12 ocakta karaman'dan girildiğine bakınız kendiside başka şehirdeyim diyordu mevcut kanal ve şifresini yöneticiye iletebilirim [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

https://i.hizliresim.com/MdX1zQ.png
https://i.hizliresim.com/QVJPk3.png

12 ocakta karaman'dan girildiğine bakınız kendiside başka şehirdeyim diyordu mevcut kanal ve şifresini yöneticiye iletebilirim [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

https://i.hizliresim.com/MdX1zQ.png
https://i.hizliresim.com/QVJPk3.png

Tamamda sen zaten bana zaten kanal attın kontrol et diye normal birşey değilmi bu benim ilimin gözükmesi sadece bu hesapta bide başka hesaptamı var da kendin gir diyorsun kanallara sonra şifre değişince bana kalıyor suç adminler okusun karar versinler gerisine.. bu arkadaşında ip sının incelenmesini istiyorum 2 tane skype kullanıyor nede olsa dolandırıcı olabilir.

Tamamda sen zaten bana zaten kanal attın kontrol et diye normal birşey değilmi bu benim ilimin gözükmesi sadece bu hesapta bide başka hesaptamı var da kendin gir diyorsun kanallara sonra şifre değişince bana kalıyor suç adminler okusun karar versinler gerisine.. bu arkadaşında ip sının incelenmesini istiyorum 2 tane skype kullanıyor nede olsa dolandırıcı olabilir.

2 tane skype kullanmadığımı belirtttim arkadaşımın hesabıdır dedim..

Ayrıca sen niğde'de okudugunu ve orda oldugunu söylemiştin sanırım nasıl karamandan giriliyor bu kanallara elimde 1den cok böyle kanal var bir yetkiliye ulaştırabilirim.

2 tane skype kullanmadığımı belirtttim arkadaşımın hesabıdır dedim..

Ayrıca sen niğde'de okudugunu ve orda oldugunu söylemiştin sanırım nasıl karamandan giriliyor bu kanallara elimde 1den cok böyle kanal var bir yetkiliye ulaştırabilirim.

tamam ulaştır o zaman bütün hepsi okunsun karar verilsin kim çelişkili görelim

niğdede okuyorum zaten ama sen bayadır şifre değişiyor diyorsun peki neden niğdede değilde sadece 1 tane karamanda var o bana kontrol et diye attığın hesap değiştircek olsam niğdede ip im olurdu ama 1 tane karamanda var oda sen kontrole et diye verdiğin hesap ve kurtarma e postasının kahramankaraman10 olması da normal birşey bunu sana belirtmişim ekliyorum diye..

Son düzenleme:
tamam ulaştır o zaman bütün hepsi okunsun karar verilsin kim çelişkili görelim

niğdede okuyorum zaten ama sen bayadır şifre değişiyor diyorsun peki neden niğdede değilde sadece 1 tane karamanda var o bana kontrol et diye attığın hesap değiştircek olsam niğdede ip im olurdu ama 1 tane karamanda var oda sen kontrole et diye verdiğin hesap ve kurtarma e postasının kahramankaraman10 olması da normal birşey bunu sana belirtmişim ekliyorum diye..

sorunda orda 1 tane değil kanal'a sen kurtarmayı ekleyeli 1ve3 aydan fazla zaman olmus senin o kanallara tekrar girişin 12 ocak o kanallar ihtarlıydı ve ben sana aynı kanalı geri vermedim demekki bana atıp biryere kaydetmişsin ve o kanallara düzeldimi diye tekrar girmişsin :) Gerekli hesap bilgilerini [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ' a ilettim son sözü adminler söylesin...

[MENTION=60452]pentagon[/MENTION]

Sifresini degistirdigin 30 kanali bu arkadasa geri iade et. Icindeki videolari silebilirsin.

Çalmadığım hesabı geri iade edemem malesef.

Hocam sen şimdi şunumu söylüyorsun bu arkadaş kendi kanallarının şifresini değiştirdi ve suçu sana atıyor ? Benim düşüncem ise senin o kanalları takip ettiğin ve tutan kanalların şifresini değiştirdiğin yönde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri