Peppa Pig - Surprise Eggs Animasyon :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

acelik

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhabalar

Bir süredir yeni video çekmemiştim. Ne çeksem ne çeksem derkennnnnn...... dün akşam başladım ve bugün bitirdim. Fena olmadı gibi. Yorumlarınız her zamanki gibi önemli :) Fotoğrafa tıklayarak videoya ulaşabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler.

şu forumun özgünden en çok kazananı sen olacaksın birgün :D adım gibi eminim. Allah yolunu açık etsin. Kanalına aboneyim videolarını takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.

kardesim cok güzel olmus ama biraz ekran ışıgı cok geciş saglamıs kesmeden dolayı . gzü yoruyor. ama merakla 1.30 dk izlendim :) eline emegine saglık .

Güzel olmuş elinize sağlık.
Ufak bir tavsiye, seslerde camtasia'daki fade in fade out efektinden faydalanmanız.
Misal 01:07 müzik bir anda kesilmek yerine yavaşça çıkabilir.

Muheteşem olmuş hocam , senin kanalın çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ..

Muheteşem olmuş hocam , senin kanalın çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ..

teşekkürler :) ben de istiyorum ama biraz tembellik yapıyorum sanırım.

Güzel olmuş elinize sağlık.
Ufak bir tavsiye, seslerde camtasia'daki fade in fade out efektinden faydalanmanız.
Misal 01:07 müzik bir anda kesilmek yerine yavaşça çıkabilir.

aslında fade in ve outu kullandım ama orada es geçmiş olabilirim. teşekkürler

kardesim cok güzel olmus ama biraz ekran ışıgı cok geciş saglamıs kesmeden dolayı . gzü yoruyor. ama merakla 1.30 dk izlendim :) eline emegine saglık .

aydınlatma ve arka plan konusunda henüz bir iyileşme kaydedemedim. bu konuda eksiğim cidden :) teşekkürler.

şu forumun özgünden en çok kazananı sen olacaksın birgün :D adım gibi eminim. Allah yolunu açık etsin. Kanalına aboneyim videolarını takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.

İnşallah cümlemiz kazanırız. Ben de size aboneyim sanırım :)

peppa pige nolmuş öyle ya tövbe bismillah bişe olmuş ona, rengi atmış. :D
başarılar hocam kaliteli işler yapıyorsunuz. bu kanal iyi yerlere gelir, çcoukların takıldığı yabancı forumlarda,sitelerde facebook sayfalarında falan paylaşın kanalınızı.

guzel olmus lakin içerik işfası yapıosun .

Hocam sorması ayıp o kadar çikolatayı napıyosunuz :D

hocam yine iyi çekmişsin, tam bende bugün yayınlayacaktım ilk videomu öğlen saatlerinde makinam bozuldu yarın garantiye yollıycam canon 1100d

Hocam kanalanız son gördüğümden sonra müthiş ilerlemiş abone izlenim vs süper allah bol kazanç versin:)

abi artık profesyonel bi kanalın var :) ALLAH yolunu açık etsin tek sorunun ışık abi onuda spot ışıkla çözebilirsin :)

Tek kelimeyle harika , tebrikler.

çok kaliteli olmuş biraz sabır belki birazda reklam ile kısa süre içerisinde çok iyi noktalara geliceksin şimdilik videoları kısa tut zamanla 20 dakika minimun olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri