Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mining yapmıyosan 100 dolar daha ekle 1080ti al.
Tek seferde 300 tane amd kart alanlar olmuş geçen hafta. Beklemen lazım biraz yeni stokları.
rx480-rx580 kalmamış. Ellerinde kalanlarda %50 zammı geçirmişler hemen fırsattan istifade.amd hm hangi model![]()
rx480-rx580 kalmamış. Ellerinde kalanlarda %50 zammı geçirmişler hemen fırsattan istifade.
kazım bilmem ama amd alacaksanız 2 defa düşünün derim(standart işlemler için)
Soğutucu tek fanlı olunca hem fanı yüksek devirde döndüğü için fazla ses yapıyo, hemde az soğutuyo. 2 fanlı modellere bak.benim amd radeon r9 200 series ekran kartım mevcut gayet memnunum
bide şöyle bişi var titanyummudur nedir kendi içinden sogutmalı ekran kartları vardı onlardan bilen varsa iyi olur
MSI Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11GB 352Bit Fiyatı bu mesela hiç fena değil gibi duruyor
bende gtx 1080 var bi bakayım ne kadar verecek diye açtım 5tl civarı verdi günlük
Soğutucu tek fanlı olunca hem fanı yüksek devirde döndüğü için fazla ses yapıyo, hemde az soğutuyo. 2 fanlı modellere bak.
Nvidia 9800gtx yeni çıktığında böyle soğutmalı bir kart almıştım. Oyun oynarken fanı 5000-6000rpm civarı dönuyodu, elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyodu. Şimdiki msi rx480 fanı 600 rpmle dönüyo, sesi yok gibi.neyi açtın hocam sen benim ekran kartı bile 10 tl bırakıyor
---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------
benim ekran kartı 3 fanlı mesela 2 si çalışıyor normal 3.cüsü programla yükseltince hızını çalışmaya başliyor yani bana kalırsa su soğutma felan diyordu bi arkadaş o tarz bişi yapmak lazım gibi
MSI GTX 1080 Ti Founders Edition - 11GB GDDR5X Ekran Kartı bu ekran kartıda iyimiş bak bundan 4 tane olsa tamamdır![]()
Hangi program kardes bu kazi icinbende gtx 1080 var bi bakayım ne kadar verecek diye açtım 5tl civarı verdi günlük
Nvidia 9800gtx yeni çıktığında böyle soğutmalı bir kart almıştım. Oyun oynarken fanı 5000-6000rpm civarı dönuyodu, elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyodu. Şimdiki msi rx480 fanı 600 rpmle dönüyo, sesi yok gibi.
neyi açtın hocam sen benim ekran kartı bile 10 tl bırakıyor
---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------
benim ekran kartı 3 fanlı mesela 2 si çalışıyor normal 3.cüsü programla yükseltince hızını çalışmaya başliyor yani bana kalırsa su soğutma felan diyordu bi arkadaş o tarz bişi yapmak lazım gibi
MSI GTX 1080 Ti Founders Edition - 11GB GDDR5X Ekran Kartı bu ekran kartıda iyimiş bak bundan 4 tane olsa tamamdır![]()
Kazı programı isteyen varsa özelden yazdın konu saptırılmasın![]()
Dipnot* [ Ekran kartınız uçabilir ]
---------- Spam Engelliyici 03:48 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------
msi rx480 i bilgisayarcıya bi soriyim ben![]()
bende gtx 1080 var bi bakayım ne kadar verecek diye açtım 5tl civarı verdi günlük
ekran kartlarıyla btc kazmak tek başına bir bina dikmeye çalışmaya benzer ... insanları yanlış yönlendirmeyi bırakmalısın ekran kartı gücüyle btc üretmek tamamen aptallık artık btc üretiminde antminer tarzı cihazlar kullanılıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.