Performans İçin İşletim Sistemi Önerisi

GTA 4'ün pek grafiği yok hocam abartmayın kaç senelik oyun.. GTA 5 gelecek sonbahar bakalım. Onu da sorunsuz oynatacağına eminim.

bi kaç yerde okudum GTA 4 ün genel kasma sebebi, PS3 den PC ye dönüştürülürken, sıkıntı yaşanmış sanırım ve ayarlar falan tam Stabil çalışmıyor oyun esnasında, o yüzden sistemi çok yoruyor ve ısıtıyor,
benim bildiğim bu yanlışsam düzeltin..

bi kaç yerde okudum GTA 4 ün genel kasma sebebi, PS3 den PC ye dönüştürülürken, sıkıntı yaşanmış sanırım ve ayarlar falan tam Stabil çalışmıyor oyun esnasında, o yüzden sistemi çok yoruyor ve ısıtıyor,
benim bildiğim bu yanlışsam düzeltin..

Doğru olabilir hocam. :)

hepsi para tuzağı, :D
Önceden Core 2 QUAD Q6600 Kullanıyordum,
Daha sonra i7 4770K aldım SSD, 16 GB RAM v.s 1000 Liralık 4 GB Ekran Kartı,
falan var, eski İşlemciyle arasında inan çok fark yok, var ama dağlar kadar değil tabi,
örnek olarak Camtasia Render alıyordum Q6600 de 6 dk sürüyorsa, 4770K da 5 dk sürüyor.
Para varsa alınabilir tabi.. seçim sizin

Video renderi bilmem ama 3dmax renderde fark baya var. Bende de masaüstünde bahsettiğin 4 çekirdek q6600 var. 3 katmanlı renderi 1 buçuk saatte alıyor. 8350 işlemcili 8gb ramli pc ise 15 dakkada alabiliyor. Video olayı ise tabiki çok farketmeyebilir.

Windows 8 vazgeçilmezdir.Ancak bilgisayardan anlamayanlar kötüler ;)

Video renderi bilmem ama 3dmax renderde fark baya var. Bende de masaüstünde bahsettiğin 4 çekirdek q6600 var. 3 katmanlı renderi 1 buçuk saatte alıyor. 8350 işlemcili 8gb ramli pc ise 15 dakkada alabiliyor. Video olayı ise tabiki çok farketmeyebilir.

3Ds Max ta i7 olmassa olmazlardan zaten,
dediğin gibi video render alırken zaten işlemciyi %100 kullanmadığı için sistem ne kadar hızlı olursa olsun tam performans vermiyor,
Video Renderi Alırken İşlemci; %75 - %80 arasında çalışıyor

hepsi para tuzağı, :D
Önceden Core 2 QUAD Q6600 Kullanıyordum,
Daha sonra i7 4770K aldım SSD, 16 GB RAM v.s 1000 Liralık 4 GB Ekran Kartı,
falan var, eski İşlemciyle arasında inan çok fark yok, var ama dağlar kadar değil tabi,
örnek olarak Camtasia Render alıyordum Q6600 de 6 dk sürüyorsa, 4770K da 5 dk sürüyor.
Para varsa alınabilir tabi.. seçim sizin

hocam şaka yapmıyorsunuz değilmi:D i7 4770k ile quad ı karsılastırmak şahinle bmw yi karşılaştırmak kadar abes:D Intel Core2 Quad Q6600 vs Core i7 4770K

hocam şaka yapmıyorsunuz değilmi:D i7 4770k ile quad ı karsılastırmak şahinle bmw yi karşılaştırmak kadar abes:D Intel Core2 Quad Q6600 vs Core i7 4770K

hahaha :D şaka değil tabiki, o yüzden özellikle yazdım,
3 yıl falan kullandım Q6600 ü Windows 7 Puanı 7.1, 4770K nın ise 7.8
Ben burda işlemci kötülemiyorum, aksine ikiside kendi sınıflarına göre güzel işlemciler,
fark tabiki var, ama Video render yaparken fazla fark etmiyor, benim işim Video render çünkü, çok fark göremedim ama eskiye oranla %30 daha hızlı diyebilirim 4770K farkını
Ama özellikle, Grafik programları ve Oyunlarda fark ediyor, 4770K oyun oynarken %100 e dayandığını hiç görmedim ama, Q6600 arada %100 lere kadar çıktı, hatta GTA 4 oynarken %100 altına inmedi hiç. FAN Sesini tahmin edebilirsin zaten işlemci %100 de iken :D

Sizlerin önerileri doğrultusun da ortalama 5000 tl maliyeti olan bir pc kuracağım yani ramazanda youtube'da gelecek paranın yarısı gitti. Ama bundan yedi sekiz ay sonra muhtemelen 20 taneden fazla adsensem olacak ve her adsense beş haneli rakamlar olacak ayrıca blog,filehost,dailymotion vs projelerim den gelecek kazancı söylemiyorum bile ve artık o vakitten sonra fanteziye kaçabilirim :D

Amazon.com: PNY VCQK6000 PCI-Express x16 12Gb 384bit GDDR5 graphics card with 2 x Display Port,1xDVI-I(DL),1xDVI-D(DL) and 3-pin 3D Stereo outputs , ships with 2 x DP-DVI-D(SL) and a DVI-VGA adapter ,stereo connector bracket and 6 pin PSU cable - VCQ

Amazon.com: SAPPHIRE (10 PACK) Radeon Sky 900 Graphic Card - 825 MHz Core - 6 GB GDDR5 SDRAM - PCI Express 3.0 / PCK#10X100-505852 /: Computers & Accessories

Gigabyte Nvidia GeForce TITAN Z 12GB 768Bit GDDR5 (Directx Fiyatı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri