Periscope de bu yayini yapan burada mi

Skyline

Kayıtlı Üye
Periscope da bu yayini yapan bu forumdan birisimi :) :)

z49MrY.png

evet sayın ******** arkadaşımız burdamı

Son düzenleme:
evet sayın g*vat arkadaşımız burdamı

Ağır hakaret etmeyin hocam.******** adi deyin ama bu dediğiniz ağır eşitleyin hoş olmaz

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

Ayrıca aylık 3000 kazandıracak beyni olsa bu yayını açmazdı

Ağır hakaret etmeyin hocam.******** adi deyin ama bu dediğiniz ağır eşitleyin hoş olmaz

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

Ayrıca aylık 3000 kazandıracak beyni olsa bu yayını açmazdı

oldumu :D

o parayı kendi kazansa zaten o yayını açmazdı

Reklam amacli yaptigina eminim buyuk ihtimal skypeden ekleyin su fiyata satiyorum ogretiyorum falan diyodur kesin.Aksi halde salak olmasi lazim

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç yıldır forumun gündemi hep aynı biraz değiştirin kendiniz

flag atan ********
youtubeden para kazanmayı yayan ********
yt den kazanılan para haram mı
warner brostan telif aldım gerçek mi (yok warner sana şaka yapıyor)

Ya adam yayın açsa ne olucak. 4 yıldır bu işteyim bazen oturup ne yapacağımı şaşırıyorum.

İnsanın " siz kimsiniz " diyesi geliyor :)

Bir insanın kendi çıkarı için başka birilerinin umutlarıyla oynamak bu dünyada ulaşabileceği en alt seviyedir. Bu insanlar her ne olursa olsun başarıya ulaşamayacaktır.

3000 TL kazandırıyoruz başlığını okuyunca 2009 yılına gittim. O zamanlarda da bir takım kurnaz insan binlerci kişiyi bir proje uğruna harcamıştı. Çok yazık.

grup topluyor, yayına baktım bi adsense hesabının görüntüsünü paylaşıyordu bgbg baya yüksekti, muhtemelen birbirlerinin videolarına tıklıyorlar

Bu işten adam gibi para kazanan zaten sessiz sessiz götürüyor. Böyle saçmalıklara da ihtiyacı olmuyor.

iddaa kuponu dağıtanları geçti bunlarda :D yok şikeli maç yok garanti kupon. Bunlarda youtube tacirleri.

valla bu yayınları bilemiyorumda bundan 1 sene önce spam yapan kişi 1000 varsa şuan 100 e düştü bunu diyorum etrafımdakilere o yüzden sıkıntım yok herkez kendinden sorumlu. :)

Niye bu kadar kızılmış anlamadım belki gerçekten de güzel bilgiler paylaşıyor? Eğer dolandırıcılık falansa yaptığı tamam haklısınız da sadece biz yiyelim mantığı pek hoş değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri