PES 2014 Sonunda Çıktı !!!

uskumru

Kayıtlı Üye
Web sitesi
salavatifatih.tr.gg
Evet Arkadaşlar Bugün kurdum ve oynadım :) ilk görüntülerim buyrun

pes2014201f91e.png

pes20142014d97.png

pes20142012ff6.png

pes2014201ecab.png

pes2014201c0e6.png

pes2014201b1e5.png

pes2014201f764.png

pes20142019099.png

pes20142019369.png

pes20142011269.png

2003-2008 yılları arası FIFA serisini oynadım.
2009-2013 yılları arası PES serisine oynadım.
2014 itibaren tekrar FIFA ya dönüş yapmak mantıklı olacak sanırım.

pes her sene kendini tekrarlıyor bence sadece güncel transferleri yapıyor grafik adına, oynanış adına ekstra bir şey katmıyor :S

keşke upload etseydinde bizde oynasaydık :D

:) hocam banlanırım sonra, ayrıca benim için hayal kırıklığı oldu
grafikler android oyunu gibi, oynayış tarzı dönüşler pes 6 gibi olmuş pes 2013 daha iyiydi bundan :(

---------- Mesaj saat 17:24:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:21:39 civarında gönderildi. ----------

2003-2008 yılları arası FIFA serisini oynadım.
2009-2013 yılları arası PES serisine oynadım.
2014 itibaren tekrar FIFA ya dönüş yapmak mantıklı olacak sanırım.

hocam tamamiyle aynı vallahi :) gerçi ben fifa 98 den beri oynuyorum ama 2009 da pcmi yeniledim pes 2009 la başladım şuan hala pes ama bu sene fifa 14 daha iyi her türlü :D

Karakterler Fazla karikatürize, tiplere bak.
Çizgi filmlerdeki çizimler bile daha iyi

bu ne lan :s 2009'un bile grafikleri bundan daha güzel ve gerçekçi be pes doğrusu diyorum valla :s demo olduğun için mi bu kadar iğrenç yoksa :s

Pes Bu durumda Fifaya Rakip bile Olamaz.
Pes Düz oyuncuların oyunu.
FiFa Teknik Oyuncuların Prof oyuncuların oyunudur.

---------- Mesaj saat 17:35:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:34 civarında gönderildi. ----------

bu ne lan :s 2009'un bile grafikleri bundan daha güzel ve gerçekçi be pes doğrusu diyorum valla :s demo olduğun için mi bu kadar iğrenç yoksa :s

Görüntünün Kötü olması Grafik kartının İyi olmamasından Kaynaklanır. fox engine Grafik motorunu Kullanan Pes her nekadar Sevmesemde Bu sene Grafiğe birşeyler Kattı. Yeni Çıkacak Olan pes 14 Grafik kartlerınızı son derece Zorlayacak Gibi. İyi bir Çözünürlük Alabilmek İçin 2 Gb Ekran Kartını Gözden çıkartmak Gerekir. yada Playstation 3 te oynamak Gerek.
Ama herzaman FiFa daha iyi Tavsiyem FiFA :)

demo değil full

---------- Mesaj saat 17:46:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:43:21 civarında gönderildi. ----------

Pes Bu durumda Fifaya Rakip bile Olamaz.
Pes Düz oyuncuların oyunu.
FiFa Teknik Oyuncuların Prof oyuncuların oyunudur.

---------- Mesaj saat 17:35:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:34 civarında gönderildi. ----------

Görüntünün Kötü olması Grafik kartının İyi olmamasından Kaynaklanır. fox engine Grafik motorunu Kullanan Pes her nekadar Sevmesemde Bu sene Grafiğe birşeyler Kattı. Yeni Çıkacak Olan pes 14 Grafik kartlerınızı son derece Zorlayacak Gibi. İyi bir Çözünürlük Alabilmek İçin 2 Gb Ekran Kartını Gözden çıkartmak Gerekir. yada Playstation 3 te oynamak Gerek.
Ama herzaman FiFa daha iyi Tavsiyem FiFA :)

Tüm Ayarlar Fulldür, Grafik Kartım 3gb gt630m, ram 16gb. yani oyunun max grafikleri bu ;)

Fifa son 2 yıldır PES in çok önünde oyun oynanış hakimiyet ve gerçek maça yakınlık açısından

Fifada yeni bir sistemde gelmişmiş bu çok büyük bi fark yaratır oyun içinde rakipten öndeysen 2 fark falab takım alan savunmasına geçiyor gerideysen defasn açılıyo birnevi sanal zeka ama bunu çok beğendim ben

Bence pesin en kötü hali bile fıfadan iyidir ben bağımlısıyım orjinalini kısmetse hafta sonu alıcağım, fifa ya nedense ısınamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri