Pin beklemek yerine ?

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EgE

Yasaklanmış
Arkadaşlar pin isteği yaptım 9 gün geçti daha gelmedi.Ben gidip ikametgah belgemi aldım bugun muhtardan.kimliğimle veraber ikametgah belgemin fotorafını çekip adsens e mail olarak atsam otomatik onlaylarmı adsens ?

3cü pinden sonra yapabilirsin o işlemi 1 martta yaptım pin istegimi ve pinim bugün elime ulaştı hatta 10 dk önce girdim bilgileri bir önceki pinimde yakın sürede gelmişti beklemeye devam et

Herhangi bir sorun olmaz hocam çek gönder hızlanır..

İşte pini beklemden böyle birşey yapsam ne olur onu merak ediyorum.Muslera hocam yapabilirsin demişti bana.Ama nereye atıcam maili vs bilmiyorum

pin muhabbetı biraz can sıkıcı evet benımde son zamanlarda sıkıntı vermeye basladı :D

ilk pın geldikten sonra bir daha pin bekleme olayı varmı her ay

hocam daha 9 gün geçmiş dur bir.
max 2-4 hafta da gelir. Bana 2 hafta sonunda gelmişti.
O dediğin işlem için 3 kez pin istemen ve 3 ünde de sonuna kadar beklemen gerekiyor. Yani 3 ay sonunda yapabilirsin o dediğini :)

Üçüncü pin isteyişimden 10 gün sonra istenen belgeleri ek olarak gönderdim. 1 saat içinde hesap onaylandı. Bilginize...

bana 1 ayda geldi 3 pinin 3 üde aynı pin birisi gelmesi yeterki gelezse onaylatma işi oluyor bildiğim kadarıyla

yeni konu açmak yerine bu konuyu hortlatayım dedim :D, arkadaşlar pin beklemek yerine direk adsense belge falan göndererek başvurmanın bir yolu yokmu, yada böyle birşey deneyen arkadaşlar varmı ?

yeni konu açmak yerine bu konuyu hortlatayım dedim :D, arkadaşlar pin beklemek yerine direk adsense belge falan göndererek başvurmanın bir yolu yokmu, yada böyle birşey deneyen arkadaşlar varmı ?

öyle bişey olsa herkez ayda 50 tane adsense acar adsense fiyatları 5 tl olurdu.

cok nadirde olsa bazen direkt kimlikle onaylanabiliyor.

onun dışında hicbir yuol yok.

Yok demişler zaten.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben cektm gonderdim bana pinin 12 subatta yola cikicak diye mesaj gondrrdiler insallah pin gelirde ugrastirmaz 2.kez

Benim de 5-6 gün önce 20tl yi geçti bir şey yapmam gerekmez mi direk yollarlar mı pini?

---------- Mesaj saat 00:29:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:51 civarında gönderildi. ----------

Hiçbir işlem yapmadım bu arada mail falan da göndermediler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri