Pin gelmeden ödeme şekli girin diyor

Bruglione

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün ilk ayım kesinleşti ve pin yola çıktığı söyledi aradan 1saat geçti ve

Geçerli bir ödeme şekliniz bulunmuyor.
Bu hesap geçerli bir ödeme şekline sahip değil. Ödeme alabilmek için lütfen bir ödeme şekli belirtin.

daha bugün pin yola çıktı bu neyin nesidir yenimi bi yardımcı olun :) hayırlı ödeme almalar herkese

Pin gelmeden de banka bilgileri giriliyor. Pin gelmeden girilmesi tavsiye edilmiyor. Pin geldikten sonra banka bilgilerini girersin. Banka bilgilerini girdikten sonra 0-1 Tl arası bir miktar hesabına ödeme yapılıyor. Banka hesbaın onaylanıyor.

Pin gelmeden de banka bilgileri giriliyor. Pin gelmeden girilmesi tavsiye edilmiyor. Pin geldikten sonra banka bilgilerini girersin. Banka bilgilerini girdikten sonra 0-1 Tl arası bir miktar hesabına ödeme yapılıyor. Banka hesbaın onaylanıyor.

neden tavsiye edilmiyor ? ona göre girecem :=)

sağol hocam, konuyu daha çok aydınlatacak bi arkadaş var mı? :)

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:23 ----------

aydınlatacak arkadaş yokmu

ben pin gelmeden girmistim banka hesabını bi sıkıntı çıkmadı, peşine pin geldi ödemeyi almıştım

ben pin gelmeden girmistim banka hesabını bi sıkıntı çıkmadı, peşine pin geldi ödemeyi almıştım

peşine pin geldi derken 2 gündemi geldi pin

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

@ytnoob [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] hocam bi konuda sizin yorumlarınızı gördümde şimdi ben bankayı girince 0-1 arası mebla yatıcak onu pin bölgesine yazınca hesap onaylanıcak mı?

@ytnoob @EliteMaster hocam bi konuda sizin yorumlarınızı gördümde şimdi ben bankayı girince 0-1 arası mebla yatıcak onu pin bölgesine yazınca hesap onaylanıcak mı?
Google Adsense hesabına girip banka bilgilerini girdiğinde hesabına 3 iş günü içinde bir kaç kuruş yatıcak (0,36 kuruş gibi ) onu alıp Adsense hesabına girdiğinde belirtilen kutucuğa ne kadar yatırdıklarını yazıcaksın, son işlem geçmişinde görürsün ATM de yada internet bankacılığından da görebilirsin, bu dediğim pin değil, bu banka doğrulaması, pin de belirttiğin adrese geldiğinde içindeki numarayı pin bölümüne girersin hesabın tamamen onaylanır , iyi çalışmalar.

@ytnoob [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] hocam bi konuda sizin yorumlarınızı gördümde şimdi ben bankayı girince 0-1 arası mebla yatıcak onu pin bölgesine yazınca hesap onaylanıcak mı?

Hocam pin adres, bankaya yatan küçük miktar da hesap doğrulaması için. Pinini gönderiyoruz eline geçtiğinde bu kutuya girip adresini onayla diyor google. Şimdi sen pinin gelmesini bekleyeceksin ortalama 1 ay sonra eline ulaşır ve zarfta yazan pini kutucuğa girip onaylarsın.

Banka onayı için de yazdığın hesaba küçük bir tutar gönderiyorlar örn; 0.25 tl. Bununla da hesabını doğruluyorsun.

Google Adsense hesabına girip banka bilgilerini girdiğinde hesabına 3 iş günü içinde bir kaç kuruş yatıcak (0,36 kuruş gibi ) onu alıp Adsense hesabına girdiğinde belirtilen kutucuğa ne kadar yatırdıklarını yazıcaksın, son işlem geçmişinde görürsün ATM de yada internet bankacılığından da görebilirsin, bu dediğim pin değil, bu banka doğrulaması, pin de belirttiğin adrese geldiğinde içindeki numarayı pin bölümüne girersin hesabın tamamen onaylanır , iyi çalışmalar.

Çok sağol hocam Allah razı olsun :) Sizede kazasız belasız ödemeler :)

Çok sağol hocam Allah razı olsun :) Sizede kazasız belasız ödemeler :)
Ters şeritte oldu benimki, sanırım yanlış şerite girmişim, bir çok arkadaşla aynı anda gerçekleşti zincirleme kaza, 2 tane Adsensem havaya uçtu 64k taşıyan parayla.

Hamam parası olsun, kese at Google. :D

Dostların başına gelmesin sağol.

Hayır normal peşine dedim yani 3 4 haftalık normal pin süreci geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri