PIN yola çıkmıyo bi türlü

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3-4 aydır açtığım bir adsense var.Pini 2 aydır ödeme eşiğini geçmiş olmasına rağmen ne kırmızı şerit beliriyo ne pin kodu oluşuyo.Atmadığım e-mail kalmadı.Ne geri dönüş yapıyorlar ne de bişey söylüyolar.Saçma sapan Adsense kullanıcıların kendi başına kullanabilecekleri platform dur tarzı mesajlar veren yerlere yönlendiriyo.Ulan Çok mu zor destek vermek ya.Neyse arkadaşlar bu durumla karşılaşıp da sorunun çözümünü bilen varsa bi yardım etsin hayrına.

Benzer bir sorun yakın zamanda yaşamıştım test ödemesi gönderdi atıyorum 0.19 bankaya geliyor para hesapta yani onaylamak için adsense girdiğimde tutar yanlış 2 deneme hakkınız kaldı diyor 50 kere denedim düzelmedi sonunda şükür banladı da kurtulduk.

Benzer bir sorun yakın zamanda yaşamıştım test ödemesi gönderdi atıyorum 0.19 bankaya geliyor para hesapta yani onaylamak için adsense girdiğimde tutar yanlış 2 deneme hakkınız kaldı diyor 50 kere denedim düzelmedi sonunda şükür banladı da kurtulduk.

Sonu mutlu biticek sandım :D :D

bence pek umut bağlama o adsense'e,daha pin yola çıkmıyorsa sonradan büyük kazançların yanabilir ve bu daha büyük üzüntü verir...kendi haline bırak ve farklı bir hesaba geç derim...

Hocam 2 deneme hakkıyla 50 kere nasıl denedınız :D :D orası ayrı bı komık başka bi forumda ingilizce yazsan türk oldugunu kanıtlarsın bu yazıyla hocam sen :D

Şimdi şöyle oluyor:) Tutarı giriyorsun toplam 3 deneme olan hakkın 2 ye düşüyor , ondan sonraki denemelerde 2 den aşağıya düşmüyor afedersin. tutarıda kabul etmiyor. Banka değiştiriyorsun onada aynı hikaye en son banladı kurtulduk.

Güncel ve acil arkadaşlar önümde 7 gün var :) Bunu halletmem lazım.Yok mu bu sorunu yaşayıp da çözen?

Hocam bizimki yola çıktı da ne oldu hesap banlandı... Şimdi o gelen pini karşı ödemeli yollayayım da onlara en pahalısından :rolleyes:

- Başka Adsense açın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri