PING NETWORK ÖNEMLİ - Dashboard Ön Hazırlık ve Temmuz Ödeme Formu!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Temmuz ayında kapanan ve atılan 2 Adet kanalımın ödemesi hala gelmedi, Skype'den yazdım dönüş olmadı, Kasım ayına girdik arkadaşlar lütfen ilgilenir misiniz? [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]
dönüş sağlandı.
Hocam benim kanalada dashboard mesajı gelmedi

Hocam [email protected] adresine suan bağlı olan kanal linkleriniz, adınız soyadınız, aktif olarak kullandıgınız mail adresiniz ile birlikte mail atabilirseniz bakayım.

Ağustos ödemelerini soran arkadaşlar için; yarın veya pazartesi hesabınızda inşallah.

Teşekkürler.

dönüş sağlandı.

Hocam [email protected] adresine suan bağlı olan kanal linkleriniz, adınız soyadınız, aktif olarak kullandıgınız mail adresiniz ile birlikte mail atabilirseniz bakayım.

Ağustos ödemelerini soran arkadaşlar için; yarın veya pazartesi hesabınızda inşallah.

Teşekkürler.

Dashboarda eklenmeyen kanalım hala eklenmemiş kardeşim. Daha önce mail atmıştım bir ara müsait olunca ekleyebilirsen sevinirim. Ödemede sıkıntı falan çıkmasın sonra. :);)

dönüş sağlandı.

Teşekkürler.

Güzel haber bu. Ödemeler Dashboard'a girdiğimiz bilgilere göre mi yatacak yoksa Temmuz ödemeleri gibi sizdeki hesaplara mı yatacak. Ben Dashboard'a webmoney ekledim sadece

Dashboarda eklenmeyen kanalım hala eklenmemiş kardeşim. Daha önce mail atmıştım bir ara müsait olunca ekleyebilirsen sevinirim. Ödemede sıkıntı falan çıkmasın sonra. :);)
abi eklenmeyen kanalını bana tekrar bir mail gönder sana zahmet. bağlı olduğundan emin ol ama. Yavaş yavaş bu sıkıntılar giderilecek inşallah. Benim dashboarduma eklenmesi lazım ki ben de size ekleyebileyim.
dolar mı yoksa tl iban mı gireceğiz dashboarda?

şuanda dolar görünüyor ama tam bir bilgi vermediler henüz. Onu bekliyoruz göker hocam.

abi eklenmeyen kanalını bana tekrar bir mail gönder sana zahmet. bağlı olduğundan emin ol ama. Yavaş yavaş bu sıkıntılar giderilecek inşallah. Benim dashboarduma eklenmesi lazım ki ben de size ekleyebileyim.

şuanda dolar görünüyor ama tam bir bilgi vermediler henüz. Onu bekliyoruz göker hocam.

Gönderdim müsait zamanında kontrol edersin kardeşim. Ayrıca dashboarda tl hesabımı dolar hesabımı eklicez? Bununda bilgisini bekliyorduk. :)

Hocam benim halen 1 eksik kanal var dashboarda eklenmeyen? Maildede söylemiştim.

Son düzenleme:
bu ay da siz hesaplara göndereceksiniz gelecek ay dashboard üzerinden gönderim yapılacak değil mi? Bir de dashboard ödeme takvimi nedir acaba?

hüseyin hocam buraya atılan ve kapanan kanallar dashboarda yansımamış sorunsuz ödemelerini alır mıyız ? son olarak dashboard da bazı kanallar kırmızı ile işaretlenmiş o nedir ne anlama gelir ? .. kolay gelsin ..

bu ay da siz hesaplara göndereceksiniz gelecek ay dashboard üzerinden gönderim yapılacak değil mi? Bir de dashboard ödeme takvimi nedir acaba?

temmuz eksikleri ve ağustos cuma ve ptesi dağıtımı bitirilecek abi. Ptesi ye kadar son kez beklemenizi rica ediyoruz para bize düştü o konuda sıkıntı yok :).

Kur = 3.055

hüseyin hocam buraya atılan ve kapanan kanallar dashboarda yansımamış sorunsuz ödemelerini alır mıyız ? son olarak dashboard da bazı kanallar kırmızı ile işaretlenmiş o nedir ne anlama gelir ? .. kolay gelsin ..

alacağız inşallah abi bu zamana kadar aksamadı , atılan ve kapananın verisini çekemiyor dashboard ondan kaynaklı yok suanda.

kırmızı kanal = telif , topluluk vs gibi. yani kanal durumu temiz değil demektir abi.

temmuz eksikleri ve ağustos cuma ve ptesi dağıtımı bitirilecek abi. Ptesi ye kadar son kez beklemenizi rica ediyoruz para bize düştü o konuda sıkıntı yok :).

Kur = 3.055

alacağız inşallah abi bu zamana kadar aksamadı , atılan ve kapananın verisini çekemiyor dashboard ondan kaynaklı yok suanda.

kırmızı kanal = telif , topluluk vs gibi. yani kanal durumu temiz değil demektir abi.

Benim sorumada cevap alabilirmiyim hocam :)

benimde bikaç tane açık ve yine bi kaç tane atılmış kanal dashboardumda gözükmüyor onları nasıl halledebiliriz. açık baplıları mail attım ama atılmışları mail atmam gerekli mi?

Benim sorumada cevap alabilirmiyim hocam :)

zaten hepsine hüseyin söylemiş abi eklenecek önce bizim dashboarda eklenecekki bizde manuel olarak sizinkine ekleyebilelim :). ama önce bize ekletmemiz gerekiyor sistemde bunun içinde mailleri gönderdik :)

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

benimde bikaç tane açık ve yine bi kaç tane atılmış kanal dashboardumda gözükmüyor onları nasıl halledebiliriz. açık baplıları mail attım ama atılmışları mail atmam gerekli mi?

atılmışlara suan gerek yok abi raporla gelir onlar bize zaten inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri