Ping Network payoneer ödeme yollamış :)

Daha açıklayıçı olması açısından payoneerinizi açın ödeme kaynakları bölümüne gelin burda yetki verdikleriniz arasında pingnetwork var mı?

anladım demek ısedıgınızı bende yetkı bolumunde pıng cıkmıyo sanırım bızım burada sorunumuz var sımdı bu adamlar bıze maıl yollayıp tek seferlık yetkımı ıstıcekler

Bende de yetki kısmında bişey çıkmıyor.

rd6wnDOqTMWsCUitpjfceQ.png

konu dışı : payoneerde ödeme yapılan şirkete yetki vermek için şirket size link yolluyor öyle yetki veriyorsunuz para kaynaklarına ekleniyor

konu dışı : payoneerde ödeme yapılan şirkete yetki vermek için şirket size link yolluyor öyle yetki veriyorsunuz para kaynaklarına ekleniyor

Evet sanirim yapacagimiz sey bu olacak :) arkadas rahatladim ya biraz da olsa :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Foruma iyi haber bu sabah payoneer ping Network adına 5 ayrı ödeme gelmiş @Jetlio için bunlar paraların ödenmesi için kosturmuyorlar mı diye aklım şüpheye düştüğü için özür dilerim birde sorayim bunlar Aralık mı ocak mi?ikisi birden mı?
bu ödeme aldıgın kanalların içinde kapanan kanal var mıydı aydın hocam?

banada ping üzerinden mail gelmiş şu payoneer onayı için, hadi hayırlısı :)

EDIT: [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam skype'a bakarmısınız anlayamadığım bir durum var.

Payoneer da oturum açıp ping networkun attığı mailin linkine tıklayın otomatik şirketi ekliyor.

Son düzenleme:
Payoneer da oturum açıp mailden gelen linke tıkladım şu ekrana gönderdi ''Payoneer başvurunuzu zaten göndermiş olduğunuz görünüyor.'' [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] şimdi onay tamam mı abi?

Payoneerden pek anlamiyorum ama yukarida dedikleri gibi yetki verilmis mi diye bi bak dostum.

banada gelmiş mail onayladım hadi hayırlısı umarım herkes sorunsuz ödemesini alır

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linkleri gelmedı ama huseyın bu ısıde uzatmazlar dımı ? ne dıyolar

Valla basladiklarina gore uzatacaklarini pek sanmam. [MENTION=45894]Disturbed[/MENTION] ve [MENTION=55912]revios[/MENTION] ne zaman gelmis linkler sirayla mi geliyor hala dagiliyo mu yani onu anlayalim

Valla basladiklarina gore uzatacaklarini pek sanmam. [MENTION=45894]Disturbed[/MENTION] ve [MENTION=55912]revios[/MENTION] ne zaman gelmis linkler sirayla mi geliyor hala dagiliyo mu yani onu anlayalim

Yarım saat önce gelmiş abi mail
13:20 de

Son düzenleme:
13.53

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] tesekkurler evren abi. Demekki hala bitmemiş süreç işlemeye devam ediyor. Hepimize hayırlı olsun inşallah ilk partiler başlıyor :) ben şimdi iğne yemeye gidiyorum bir süre yokum allaha emanet olun şimdilik :)

[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] tesekkurler evren abi. Demekki hala bitmemiş süreç işlemeye devam ediyor. Hepimize hayırlı olsun inşallah ilk partiler başlıyor :) ben şimdi iğne yemeye gidiyorum bir süre yokum allaha emanet olun şimdilik :)

Geçmiş olsun kardeşim. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın mail geldi yetki için para gelmedi arkadaşlar karıştırmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri