F
fth
Guest
İlişkilendirdik bakalım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu arada bu gelen parayı nakit olarak nasıl alıyoruz ilk defa payoneer kullanıyorum.
3 hane dolar 1 parti gelmiş. tabi beklediğimin çok çok altında hadi bakalım.
Edit: Bu adamlar neye göre ödeme yapıyorlar? Gelen ödeme aralık olarak geçiyor. Ama aralık ayında beklediğim miktarın 4'te 1'i bile değil?
Aralık ayı olduğu nerede yazıyor hocam.
mail gelmeyen var mı ?
Dec. 2016 gibi bir şey var işlem geçmişinde.
''Payment for the month of Dec 16''
banada gelen giden yok.
---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------
ilişkilendirdiğiniz ekranın bi resmini atar mısınız hocam tam olarak ne yazıyor firmada
Benimde ekli görünüyor ama ne zaman eklediğimi hiç hatırlamıyorum. Mail de gelmedi bakalım ödeme gelecek mi.
Foruma iyi haber bu sabah payoneer ping Network adına 5 ayrı ödeme gelmiş [MENTION=57436]Jet[/MENTION]lio için bunlar paraların ödenmesi için kosturmuyorlar mı diye aklım şüpheye düştüğü için özür dilerim birde sorayim bunlar Aralık mı ocak mi?ikisi birden mı?
para kaynaklarına sonunda ekleyebildim[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam skype da sorun var sanırım bahsettiğim sorunu çözdüm. Mail gelme saati 13:22
HOCAM gelen linki tıkladığınızda mı eklendi birde ben hiç ödeme almamıştım payoneer ile öyle açık duruyordu para kaynaklarına bakınca hiç ödeme almadınız yazıyor almadığım için sanırım çıkmıyor. Sizde durum nasıldı acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.