Önceki kanalların ödemesi nasıl olacak hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Önceki kanalların ödemesi nasıl olacak hocam
Abi çok teşekkür ederiz dile kolay nerdeyse 11.ayımız olacakKabul edilen kanallar için bi dashboard linki var mı acaba. Paypal kapandıktan sonra dün payoneer hesabına başvurdum ama henüz kabul edilmedi. Ödeme seçenekleri arasında Banka Transferi de yapacakmısınız. Son olarak da kabul edilen kanal linklerini size skype den bildirmemiz mi gerekiyor. Başka bir konuda o şekilde yazmışsınız. Yapmış olduğunuz bu hizmetler içinde size teşekkürü bir borç bilirim. Cidden çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Quiz vurgunundan sonra darmadağın olan bizlere ışık tuttunuz resmen. Sağolun varolun.![]()
Ödeme alabileceğimiz ödeme yöntemi eklenecek mi
Paypal payoneer bunlardan ödeme alamıyorum webmoney olması lazım partnere girebilmek için artık.
hasan ve hüseyin benim için iyilik yap denize at kul bilmezse halık bilir deyiminin kul da bilir yeter ki ADAM OLSUN versiyonu. bir çok alışverişimiz oldu bu iki kardeşimle. gözümüzü kırpmadan binlerce tl yi geçtik birbirimize. jeito hep kalitenin ve güvenin j si oldu bizim için. hasanla 4-5 kez görüştük her defasında kucaklayıp bağrıma basasım geliyor recep ivedik misali. istanbula kadar gittim aynı masada dondurma yeme keyfini yaşadık ve ben bu iki adama aşık oldum. Allah doğuran anaya cennetini nasip etsin elllerinden öpüyorum kendisinin. YOLUNUZ AÇIK OLSUN CANLARIM BENİM
Amin abi çok teşekkür ederizHakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun hocam. Emekleriniz için teşekkürler..
Bize de nasip etmesin mi abi.
İki çeşit insan vardır hasanım iyi insan kötü insan. sizi Allah biliyor. 1,5 sene oldu tanışalı sizinle sizler bu forumda tanıdığım en sağlam adamlarsınız. cennete iyiler gider mantığıyla hareket edecek olursanız cennetliksiniz bebem![]()
Bize de nasip etmesin mi abi.
İki çeşit insan vardır hasanım iyi insan kötü insan. sizi Allah biliyor. 1,5 sene oldu tanışalı sizinle sizler bu forumda tanıdığım en sağlam adamlarsınız. cennete iyiler gider mantığıyla hareket edecek olursanız cennetliksiniz bebem![]()
çok teşekkür ederiz abi. daha çalıştığımız iş yaptığımız 1 kişiden olumsuz yorum duymadım Allah'a şükürler olsun 1.5 yıldır
. bizi soranlarada firmamızı soranlara da hep herkes çok güvenilirlerdir diyorlar vallahi Allah hepsinden razı olsun sizin için çalışıyoruz
.
hocam dashboard varmıdır
Allah yolunuzu açık etsin...
BOL KAZANÇLAR...
Dostum bi de küçük bir sorum olacak. Multicolor ile ilk kez çalışacağım. Hoş daha ödeme almamıza çok var ama merak ettiğim şu. Ödemeler için herhangi bir form vs gönderiliyor mu IBAN bilgilerinin olduğu. Çünkü Networke girerken Paypal yada Pionerr istedi ama Paypal malumunuz bitti, Payoneer da gidici diyorlar, oraya yeni üyelik yaptım ama daha onay vs de gelmedi. Sanırım Webmoney ile de görüşmeler sürüyor. Merak ettiğim ödeme bilgilerinin vs size nasıl ulaştırıldığı idi. Sizin ödeme öncesi bi kanal ve bilgi güncelleme formunuz vardı ama orada da Banka Bilgileri vs girmek için bir bölüm yoktu. Ping de durumlar nasıl olacak diye direk size sormak istedim. Sağolun varolun herşey için.![]()
Sen de sağol abi, destek vs herşey bizde olacak yine. Ödeme yöntemi olarak onlar payoneer biz wm istiyoruz. Bizi kırmadılar wm ile görüşmelere başladılar. Tam kesinleştiğinde zaten ödeme bilgilerini toplamak için konu açıp, numarası bizde olan bütün eski/yeni müşterilerimize toplu sms atacağım inşallah.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.