Ping Network - Turkiye! MultiColor yeni yüzüyle karşınızda!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Çok teşekkürler hızlı cevap için. O zaman anlaşma sağlanınca bi bilgi güncellemesi yapılacak. Sağolasın. :)
Aynen öyle abi
Ulen Hüseyin Ulen Hüseyin bu konunda hayırlı olsun :)

Amma kırgınım sana , bi kanal sokamadık senin bi partnerine be :confused:
getir abi ne zaman istersen burdayız. :)
Ödeme yöntemi webmoney olduğunda haberimiz olsun hocam kanal ekleriz.Şuan paypal ve payoneerle hiç uğraşılmaz.
Toplu sms le bilgilendirme sistemine geçicez zaten yakında hocam. Forumdan takip edemeyen çok oluyor.

Ödeme yöntemi banka oldaydı cok iyi olacajtı

Ödeme yöntemi banka oldaydı cok iyi olacajtı

biz de onun farkında olduğumuz için 11 aydır öyle yapıyoruz ama, şu aşamada biraz zor çünkü tek tek müşterilere yollarlarsa acayip banka masrafı çıkıyor. Bizi de aracı olarak kullanamıyorlar malesef youtube kuralları gereği. Bakalım çabalıyoruz hocam.

yeni isminiz hayırlı olsun. İnş daha uzun süre birlikte kazanırız :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Hüseyin 1 kanal başvurusu yaptım hadi artık bu sefer gol olsun :D 1 kanalım olsun sizde :(

1 haftadır başvuruda bulundum lakin henüz ne bi mail ne bi davetiye var ne zaman ilgilenirsiniz davetlerle.

1 haftadır başvuruda bulundum lakin henüz ne bi mail ne bi davetiye var ne zaman ilgilenirsiniz davetlerle.
Kanal linkini atın hocam bakayım sistemden.
reddedildiginde mail geliyormuydu hatırlamıyorum ama reddedilmiş olabilir hocam.

Mail olayı aktif mi bilmiyorum şuanda hocam. Baya sistemler değişiyor arka planda bizde. Arkadaşa cevabınız için ayrıca teşekkür ederim; gözümden kaçmış sanırım :)

Aylardır ödeme aldığım,seviyeli , çalışkan hasan-hüseyin kardeşler :) böyle devam,başarılarınızın devamını dilerim...Dürüst insanlar her zaman kazanır ))

hocam partnere sokmak icin videoların beelli bir süre önce atilmasi kurali varmı ? 1-2-3 ay gibi ?

Arkadaslar uzun sure ara verdim anlayamadim 35k izlenim tamam da 75$ nedir?

[MENTION=46158]YouByVRO[/MENTION] şartları burada bulabilirsiniz hocam. Davetiye konusuna abone olanlar var, gereksiz rahatsız etmemek amacıyla buraya yazıyorum.

Teşekkürler.

[MENTION=46158]YouByVRO[/MENTION] şartları burada bulabilirsiniz hocam. Davetiye konusuna abone olanlar var, gereksiz rahatsız etmemek amacıyla buraya yazıyorum.

Teşekkürler.

Bu kadar ince düşünmeniz için tebrik ederim :)

Hocam bu ay yapılacak ödemeler ne zaman ve hangi yolla yapılacak? Yanlış hatırlamıyorsam kanal sokarken iban vermiştim galiba da banka yada webmoney ile yapıyormusunuz?

Bu kadar ince düşünmeniz için tebrik ederim :)

Hocam bu ay yapılacak ödemeler ne zaman ve hangi yolla yapılacak? Yanlış hatırlamıyorsam kanal sokarken iban vermiştim galiba da banka yada webmoney ile yapıyormusunuz?

Tebrik için teşekkür ederim :) ; şimdi hocam bu ayın ödemesi sanırım son banka ödememiz olacak. Ondan sonraki ödemede partner otomatik olarak wm ödemeleri yapmaya başlayacak sanırım. Teknik altyapı otomatikleştirilmeye çalışılıyor uzun bir süredir. Ödemeler bu ay inşallah normal tarihlerine yakın yapılmaya çalışılacak bir aksilik olmaz ise partnerle gerekli görüşmeleri sağlıyoruz.

Saygılarımla,
Hüseyin.

aylık 35k İzlenim ve 75 Dolar arkadaşlar. demişsiniz

izlenm tmmda hocam 75 dolar nasil olcak kanal adsenseye bagli degilse boştaysa reklam cikmaz ki. ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri