Hocam skypedan dönüş sağlarmınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
telif, topluluk vs varsa ödenmeyecek diyor mailde, ben mi yanlis anladim![]()
Hayırlı olsun Hüseyin erken ödeme sisteminin müjdesinide bekliyoruz![]()
Kullanıcı adımız ve şiremiz ne olacak peki.Ben bilmiyorum valla..
Bilgi alınır alınmaz paylaşılacak, gelen mail otomatik mail. Türkiye için farklı şartlar talep edip görüşme sağlayacağız.youtube kanalı ile giriş vardır mutlaka.sadece kullanıcı adı ve şifre ile giriş pek kullanılmaz.yanında o kanalınla giriş vardır,sonrada panelden istersen k.adı ve şifre oluşturur ve sonrakilerde onu kullanırsın.ister k.adı ve şifre istersende yt üzerinden gir sana kalmış.
Hocam şimdi eve girebildim dönüyorum hemen.Hocam skypedan dönüş sağlarmınız
hocam kanal telif durumu iyi para kazanma açık 15dakika açık fakat 1 tane topluluktan ihtar gelmiş durumda bu şekilde bir kanal alıyor musunuz
kanalın çıkışı iyiydi ama videolardan birini işaretlemişler sanırım yazık oldu o zaman kanala neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artıkhiç bir partner kurallar gereği yeşil olmayan kanalı alamazlar, sistemsel olarak imkansız
kanalın çıkışı iyiydi ama videolardan birini işaretlemişler sanırım yazık oldu o zaman kanala neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık![]()
hiç bir partner kurallar gereği yeşil olmayan kanalı alamazlar, sistemsel olarak imkansız
Haziran ödememi almadım daha ben. Alan var mı
kötü haber deyince partnerle alakalı zannettim.. 1 günün lafı mı olur bunu niye kötü haber diye yayınlyorsnuzacil şifalar diliyorum kardeşim..
birde ödemeler bu haftaya mı yapacaksınız öbür haftaya mı kardeşim?
pazartesiye kadar dinlenin kardeşim kimse ölmez 3-5 günden siz saglam olunki bizler işlerimize devam edebilelim .Allah acil şifalar versin .
hayırlı olsun
Arkadaşlar para gelir gelmez ödeme başlayacak ama para gelmedi henüz. Yoksa dinlenme derdinde değiliz yanlış anlamayınGerçekten telefona bakmaya bile zaman bulamıyorum o derece yoğunluk var şuanda hastane işleri, ev taşıma işleri, okul işleri dışarda yapılması gereken günlük işler vs derken son 10 gündür nefes alamadık. Skype dan vs cevaplar gecikebiliyor tek sebebi bunlardır, ama ödemelerdeki aksama bizden kaynaklı değil kesinlikle. Paranın gelmesini bekliyoruz başlamak için. Eğer bugunde gelmezse muhtemelen haftaya sarkacağını düşünüyorum. [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Burada bunu söyleyen yalnızca [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] olsa da sizin ödemenin gecikmesine rağmen bizi sıkıştırmamanız ve sessiz kalmanız bize olan güveninizi kanıtlıyor. Hepinize anlayışınız ve güveniniz için teşekkür ederim. İnşallah ödeme konuları yavaş yavaş düzene giriyor, şu otomatik ödeme ile ilgili vs bir haber alabilirsek.
Teşekkürler.
Bro size forumca güveniyoruz zaten. Bize yaptıgınız jestler fazlaca mevcut. Ama işin içinde başka bir firma olunca bu güven onlara kırılıyor size değil. Sizin nasıl insanlar olduğunuz ortada, şüphemiz yok.
Yalnız bu ödemelerin gecikmesi işi tabikide strese sokuyor adamı. Kesinleşmeleri dahi göremiyoruz. Hani kesinlesmeler olmus olsa kanal kapansa dahi ne alacagımızı bilicez. Şimdi atıyorum ben 1k dolar kazandım bu partner ödemeyi hala göndermedi diye şuan kanal kapansa bana %35'lik bi pay gönderecek ve bu da hiç adil olmayacak.![]()
Bastır hüseyin abi şu ödeme takvimini de öne çektir ödemeleride yaptır bu hafta arkandayız biz![]()
ödemeler başladı mı geldi diyenler var dashboard konusunda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.