Ping TR - Multicolor - Mayıs Kesinleşmesi / Temmuz Ödemesi

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Merhaba, benim 2 adet kanalım vardı ikisi de bugün partnerden atılmış, nedenini öğrenebilir miyim?

2 kanalda benden gitmiş kanallara topluluk gelmişti malum olaydan dolayı.. Ödeme yapılmaza sıkıntı olacak..

Merhaba, benim 2 adet kanalım vardı ikisi de bugün partnerden atılmış, nedenini öğrenebilir miyim?
muhtemelen telif vs vardır hocam. Partnere sorup detaylı öğreneyim haberim yoktu atılmalardan eğer telifsiz vs olup atıldıysa.

Parayı cebe atmak ödeme yapmamak için başka ne için olacak
Meydan bunlara kaldı..
1 senedir ödüyoruz atılanı kapananı telifini vs sini. Yeri geldi cebimden ödedim yeri geldi ekstradan para verdim komisyonumu almayıp. Hala 1 seneden sonra bunları yazıyorsanız hocam size nasıl açıklama yapabilirim aklıma birşey gelmiyor malesef. Ne desem yine benim aleyhime dönecek çünkü. 1 senedir güven oluşturmak için aklıma gelen her yolu denedim. Daha nasıl size değer verdiğimizi kanıtlarım bilemiyorum. O nedenle susuyorum yalnızca.

2 kanalda benden gitmiş kanallara topluluk gelmişti malum olaydan dolayı.. Ödeme yapılmaza sıkıntı olacak..
Hocam yapılacağını düşünüyorum. Partnere bir sorayım gerekli açıklamayı yaparım.
Mayıs ayının ödemesi ağustos oldu hala ödenecek

Haklısınız gecikme için özür dilerim, elimde olanın en iyisini yaptığımdan emin olabilirsiniz. Sistem geliştirilecek bunun sözünü size veriyorum 2-3 ay içerisinde planladığımız çok iyi gelişmeler var partner bunların hazırlıklarını yapıyor. Kesin olmadığı için buradan duyurmuyorum ama yakınımda olanlar durumlardan haberdar.

MUTLAKA KANAL LİNKLERİNİZİ SAKLAYIN. HATA VS OLMASI RİSKİNE KARŞI İLERİDE İHTİYACIMIZ OLABİLİR.

Son düzenleme:
Ödemeler Yapılmıştır; Hesaplarınızı kontrol edip eksik gedik veya ödemesi gelmeyen arkadaşlar varsa skype dan bize kanal linkleri isim soyisim iban gibi bilgilerini gönderebilirlerse ilgilenelim.

MultiColor'la kalın, güvende kalın :)
Saygılarımla;

Hasan Hüseyin Kardeşler.

Odeme gelmis saolasin aslan kardesim...surda tek guvenilir odeme yapan hub sen kaldin...

Bi bana sıkıntı oldu herhalde ödeme gözukmuyo mail attı hüseyin bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri