Pinger Alternatifi ?

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar artık bu pinger sabrımı zorlamaya başladı . :mad:Önceleri 2-3 denemeden sonra kod gelirken artık kod ne yaptım sa hiç bir şekilde ulaşmıyor. Bunun bir alternatifi yokmu?? yada forumda gmail+youtube satışı yapan arkadaşlar lütfen ulaşırsa sevinirim
pdpy9.gif

aynen bende bugün1 gmail onaylama için 25 kere denedim olmadı galiba pinger işi bitti artık.

Bu youtubeyi onaylamanın mantığı nedir ? Benim kanalların hiç biri onaylı değil.15 dk altı video yüklüyorum zaten hiç sorun değil.istediğim kadar kanal açıyorum hesaba bağlıyorum hiç sorun yok .Neden onaylı hesap acaba?

bu konu tam yerinde olmuş...konu hakkında detaylı bilgi ahibi olan arkadaş varsa...konuya bekliyoruz...iyi forumlar

Bu youtubeyi onaylamanın mantığı nedir ? Benim kanalların hiç biri onaylı değil.15 dk altı video yüklüyorum zaten hiç sorun değil.istediğim kadar kanal açıyorum hesaba bağlıyorum hiç sorun yok .Neden onaylı hesap acaba?

Telefon onayı olmadan nasıl hesap açıyorsun , neden ben açamıyorum ? yardım edebilirmisin

Bence sen yazıyı iyi oku kardeş , uyku sersemliğinden galiba :) adam istediğim kadar hesap açabiliyorum diyor

bence sen halen uyanamamışsın yazıyı iyi oku yazının bir amacını anla ne yazmış arkadaş [Bu youtubeyi onaylamanın mantığı nedir ? Benim kanalların hiç biri onaylı değil.15 dk altı video yüklüyorum zaten hiç sorun değil]

yani konu youtube onaylı hesap almak [işte istediği kadar bunu kimse yapamıyor ] o arkadaşın aldığı gmail hesabı onu zaten herkes alıyor.

ben pingerin bi taktiğini biliyorum kesin kod yolluyor buraya yazmak isterdim ama yazamıycam yazarsam bunuda sömürürler .d

ben pingerin bi taktiğini biliyorum kesin kod yolluyor buraya yazmak isterdim ama yazamıycam yazarsam bunuda sömürürler .d

eğerki biliyorsan gerçekten pm de paylaşırsan sevinirim. Artistik olsun diye söylemiyorum yanlış anlama tüm samimiyetimle söylüyorum bunu hayatın değişir... :)
yaptığın olay kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır. [gönül isterki burada herkes öğrensin ama bişeyi ulu orta yerde paylaşınca malesef sonu hüsran olabiliyor]

bence sen halen uyanamamışsın

Saat 1:30 ne uyanması berkan , güldürdün beni bu gece gece :D Ayrıca ;

istediğim kadar kanal açıyorum hesaba bağlıyorum hiç sorun yok .Neden onaylı hesap acaba?

Adam istediği kadar kanal açıyormuş , bunu sordum ben

o arkadaşın aldığı gmail hesabı onu zaten herkes alıyor.
Vala ben alamıyorum , ne zaman gmail açmaya çalışsam telefon onayı istiyor

ah ah (-) rep yokki verelim!

ben telefonu onaylamadan açabiliyorum herkeste böyle değil sanırım zaten 15 dakika üzeri video yüklemiyorum.

bende bunu diyorum gmaili açınca zaten youtubeye bağlıyorsunuz kolaylıkla.sanırım arkadaşlar 15 dk üzeri dizi,şov vs gibi şeylerle uğraşıyorlar.

ah ah (-) rep yokki verelim!

bende bunu diyorum gmaili açınca zaten youtubeye bağlıyorsunuz kolaylıkla.sanırım arkadaşlar 15 dk üzeri dizi,şov vs gibi şeylerle uğraşıyorlar.

20 den fazla kanalı bulunmayan arkadaşlar için 4 5 numara yeter bence bulurlar bi şekilde akraba dost yakın arkadaştan falan.

arkadasin biri sim kart satiyordu toptan , alin size alternatif :) :) :) :)

kullanici adi da basbaba :)

Arkadaş biliyorsanız söyleyin sanki site sizin zarar edeceksiniz yapmayın böyle.
Gösterip vermiyorsunuz ya hiç yazmayın yada söyleyin faydanalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri