Formu tahmini doldurdum link yok ama aslinda tam tersi olmasi lazim bence odeme yapilan linkleri parter bize versin benimki yari yariya eksik ama neyi nasil ispatlarim artik bilemiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar;
Geçen haftaki ilk dalgada ödeme alamayanlar veya eksik aldığını düşünenler bu formu doldururlarsa sevinirim. Bize gelecek raporlardan kontrolü sağlanıp eksik olanlar partnere iletilecek. Ayrıca Payoneer veya WM iletmeyenler su konuyu okusunlar.
KONU: https://www.ytpara.com/pingtr-multi...ralik-ocak-subat-odemeleri-bilgilendirme.html
FORM: https://goo.gl/forms/zfyWmq1gdAnDZRWm1
Şuanda muhasebe/finans kanadında bizimle ilgilenen arkadaş izine çıkmış attığım maillere otomatik cevap geliyor 20si 21 i gibi işe başlayacak yanlış hatırlamıyor isem. O sebepten bekliyoruz; foruma yazdım sanıyordum ama yazmamışım sanırım; özür dilerim. Bize bakacak başka birisi yok; işleri daha da karıştırmamak adına. O sebepten arkadaşı beklemek zorundayız gibi görünüyor. Şu anda gelişmeler bu şekilde abi; izne çıktıgı tarihi tam bilmiyorum ama dün bi gelişme var mı diye mail attıgımda otomatik mail düştü benim mail kutuma.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, lütfen sizde ödemelerin hafta içi yapılması hakkında biraz baskı kurun. [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]
dashboard oluşturmamıştınız kanallarıma payoneer Token bağlantısı yapılmadı mail vs. yoluyla bişey gelmedi.Webmoney ile de yapmıyorlar zaten.Bankayı hiç söylemeye gerek yok.Kasım ayından ödenmemiş miktar var.Raporlarda şimdi çıkmayan kanallar siz tekrar gönderince raporda cıkıyorsa zaten MCN'niz sahtekar demektir.Mart sonu Nisan başı kapanmış kanalın Kasım-Aralık-Ocak ödemesini %35'den yapacaklarsa zaten yapmasınlar.7 ay son ıkına ıkına zorla ödemelere başlıyorlar böyle yapacaklarsa tamamına çöksünler!Eksik formunu dolduranlar ve elimdeki payoneer bilgileri ile birleştirip yolladım abi. Baskı kurmaya calısıyoruz zaten abi aylardır ama emanet bir meblağ var içeride o yuzden pek ters gitmemeye calısıyoruz.
dashboard oluşturmamıştınız kanallarıma payoneer Token bağlantısı yapılmadı mail vs. yoluyla bişey gelmedi.Webmoney ile de yapmıyorlar zaten.Bankayı hiç söylemeye gerek yok.Kasım ayından ödenmemiş miktar var.Raporlarda şimdi çıkmayan kanallar siz tekrar gönderince raporda cıkıyorsa zaten MCN'niz sahtekar demektir.Mart sonu Nisan başı kapanmış kanalın Kasım-Aralık-Ocak ödemesini %35'den yapacaklarsa zaten yapmasınlar.7 ay son ıkına ıkına zorla ödemelere başlıyorlar böyle yapacaklarsa tamamına çöksünler!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.