Kardeşler fazla diyen yok zaten 8 aydır yani ben duymadım , görmedim genellikle hiç ödenmeyen bir kesim var ve alacagının 1/4'ünü vs. aldım diyen var.
Bence asıl meselemiz neden ben ve benim gibi hiç ödeme alamayanların neden alamadığı ve neden ısrarla bu kesimin kanallarının raporlarda olmadığını/çıkmadığını iddia ediyorsunuz.
Kasım ödemesi alamadığım kanal var, keza bildiğim de birçok kişi var bu şekilde.
Aralık Ödemesinden bahsedecek olursak sizin şeffalığınıza vs. samimiyetinize kimse burda laf edemez zaten.Hatta size laf atan/eden saldıran vs. de yok .
AMA; yalan da olmasın "Pasifsiniz". Mail trafiğinizin akışından bile anlaşılıyor bu.Hep bekleyen tarafsınız , bekletilen ve sallanan taraf olmanızın sebebi ise sizin karakter yapınızdan ötürü değil sizin o insanlarla (öylelerse tabii) ilişkileniş biçiminiz yanlış.Benim dışarıdan gördüğüm şekilde de budur olay.
Ve şunu da belirteyim dandik bir muhasebecinin bile mailinize geri dönüşü bile 30 ila 45 gün sürüyorsa ödemelerin 8-10 ay süremesi normaldir.
Bugüne kadar hep objektif olmaya çalıştım/çalıştık ve oldugmuzu da düşünüyorum.Bence bu sıkıntının temel sebebi "öznel" yani sizden kaynaklıdır %50 oranında.Yanıldığımı düşünebilirsiniz ama göz var nizam var
"Sıkıntı: büyük, sıkıntı: uslüb, sıkıntı: iyi niyet, sıkıntı : 'Ping Network Turkey'
Umarım bu sıkıntıları en kısa zamanda çözmeye yaklaşır ve çözmek için karşı tarafın da adım atmasını sağlarsınız.
Bi de ek olarak İmzanız da bulunan " 15 vs. aydır atılanı/kapananı vs. ödüyoruz " ibaresini kaldırmanız da isabet olmuş.Keza yanıltıcı içerikten banlanırdınız

İyi günler