PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Şuanda partner bir rapor attı ama yanlış rapor attılar, içerisinde gerekli bilgilerin cok az bir kısmı var. Be nde tekrar bütün ödeme raporunu atmalarını istedim dün onunla alakalı cevap bekliyorum suan bilginize arkadaşlar. [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] inşallah ödesin de herkes rahat etsin artık abi.

Hocam bana da yatmadı ama sanırım sebebi payoneer hesap değişikliği acaba bunuda özel olarak sorabilir misiniz ne zaman halledecekrr ödemem bu sebeple gelmiyor bence

Hocam bana da yatmadı ama sanırım sebebi payoneer hesap değişikliği acaba bunuda özel olarak sorabilir misiniz ne zaman halledecekrr ödemem bu sebeple gelmiyor bence

Sizin hesabı da hazırladıgım listeye yeni payoneer ile koymustum. Onu da ileteyim abi zaten hatalı ödemeleri de iletecekler payoneer yanlışlıgı vs sebebiyle.

Sizin hesabı da hazırladıgım listeye yeni payoneer ile koymustum. Onu da ileteyim abi zaten hatalı ödemeleri de iletecekler payoneer yanlışlıgı vs sebebiyle.

Payonere yeni baktim 26 eylulde yatmis. Emeginize saglik kardesim [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

gelişme var mı hocam 2 kanalım vardı 2 sinden de 1 kuruş alamadım daha

gelişme var mı hocam 2 kanalım vardı 2 sinden de 1 kuruş alamadım daha

Abi raporun bir kısmını attılar tamamını sordum. Tamamını gönderemeyiz vs dediler. Ben de hatalı olanlar olursa nasıl yapacagız dedim. Onlar da zaten hatalı olanlar icin bir form ayarladınız biz de onları çözdük vs raporları paylasmamız normalde aykırı gibi bişeyler dedi bugün. Onları ayarlamaya calısıyorum acıkcası.

Abi raporun bir kısmını attılar tamamını sordum. Tamamını gönderemeyiz vs dediler. Ben de hatalı olanlar olursa nasıl yapacagız dedim. Onlar da zaten hatalı olanlar icin bir form ayarladınız biz de onları çözdük vs raporları paylasmamız normalde aykırı gibi bişeyler dedi bugün. Onları ayarlamaya calısıyorum acıkcası.

benimde 1 adet kanal vardı ödeme gelmemiş.

benimde 1 adet kanal vardı ödeme gelmemiş.

Formu doldurdun mu tunç hocam senin adını hatırlamıyorum sanki? bir form daha acacagım ilerleyen günlerde; bu zaten muhtemelen son asama olacak; adamlar zaten hataları bitirdik vs diyorlar. Tahminen son bir iki form denemesinden sonra süreci sonlandırmak zorunda kalacagız bilginiz olsun.

Teşekkür ederim.

Formu doldurdun mu tunç hocam senin adını hatırlamıyorum sanki? bir form daha acacagım ilerleyen günlerde; bu zaten muhtemelen son asama olacak; adamlar zaten hataları bitirdik vs diyorlar. Tahminen son bir iki form denemesinden sonra süreci sonlandırmak zorunda kalacagız bilginiz olsun.

Teşekkür ederim.

Hocam banada gelmemiş formu doldurmuştum Rıza öztürk adına bi bakarmısınız rica etsem

Hocam banada gelmemiş formu doldurmuştum Rıza öztürk adına bi bakarmısınız rica etsem

Sizinkini ilettim abi partnere yanlış hatırlamıyorsam ama tekrar bakarım. Suan elimde rapor yok o nedenle kontrol edemiyorum sadece partnere iletilip iletilmedigine bakabiliyorum. O nedenle yeni acacagım forma koyabilirsiniz bir kac gün icinde abi.

Sizinkini ilettim abi partnere yanlış hatırlamıyorsam ama tekrar bakarım. Suan elimde rapor yok o nedenle kontrol edemiyorum sadece partnere iletilip iletilmedigine bakabiliyorum. O nedenle yeni acacagım forma koyabilirsiniz bir kac gün icinde abi.

dostum ac bu aksam dolduralım tekrar bişe olacagı yok ama bi umut. sarkıtmayalım kötü sonuçlanacaksada sonuçlansın

Bu arada kanal bizde yok diyolar sana bi ara yolladıgım kanalın partnerle ilişkilendirildiğine dair mailide eklersin adamlara bu şekildemi sizle bağlantısı yok diye

Teşekkür ederim.

valla hocam ben zamanında form doldurmustum hangi form bilmiyorum :D cok form doldurduk

dostum ac bu aksam dolduralım tekrar bişe olacagı yok ama bi umut. sarkıtmayalım kötü sonuçlanacaksada sonuçlansın

Bu arada kanal bizde yok diyolar sana bi ara yolladıgım kanalın partnerle ilişkilendirildiğine dair mailide eklersin adamlara bu şekildemi sizle bağlantısı yok diye

valla hocam ben zamanında form doldurmustum hangi form bilmiyorum :D cok form doldurduk

adamlar raporu paylasacak mı paylasmayacak mı ona göre acacagım abi yarın da bir zorlayayım bakalım su rapor icin. Yeni bir tane acacagım onu doldurursunuz öncekilerde zaten cogu sanırım ödemesinin büyük kısmını aldı dolduracak kişi sayısı az olması lazım suan yeni bir form daha iyi olur.

Teşekkür ederim.

Benim sadece Önceden Ödeme bilgisi girmedigim 1 adet kanalım var cok pismanim ödeme bilgisi girmedigim icin en son ödemeden kısa süre önce girdim biliyorsun hüseyin kanka şunu sonlandırmasinlar yani ödeme varsa bilgileride mevcut en kisa surede odemeyi yollasimlar aralik ocak subat mart neyse yollasinlar odemem dese daha az etkilerdi beni ama 1 sene oldu ve bazilarininkini odedi bizimkisinide ödesin istiyoruz

Benim sadece Önceden Ödeme bilgisi girmedigim 1 adet kanalım var cok pismanim ödeme bilgisi girmedigim icin en son ödemeden kısa süre önce girdim biliyorsun hüseyin kanka şunu sonlandırmasinlar yani ödeme varsa bilgileride mevcut en kisa surede odemeyi yollasimlar aralik ocak subat mart neyse yollasinlar odemem dese daha az etkilerdi beni ama 1 sene oldu ve bazilarininkini odedi bizimkisinide ödesin istiyoruz

Elimden geleni yapiyorum ama dedigim gibi artik cok yapilacak birsey kalmadi. Raporda gorunen odemelerde pek sorun olacagini sanmiyorum; gorunmeyenler sorun olacaktir onlari da tekrar tskrar soruyorum surekli artik bir yerde sonlandirmamiz gerekecek. Henuz erken ama sadece soyluyorum yoksa daha var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimden geleni yapiyorum ama dedigim gibi artik cok yapilacak birsey kalmadi. Raporda gorunen odemelerde pek sorun olacagini sanmiyorum; gorunmeyenler sorun olacaktir onlari da tekrar tskrar soruyorum surekli artik bir yerde sonlandirmamiz gerekecek. Henuz erken ama sadece soyluyorum yoksa daha var.

Benimki Raporda gözüküyormu yada kazancı nedir görebiliyormuyuz onuda bilmiyorumki :/ bana mail falan gelmedi

Benimki Raporda gözüküyormu yada kazancı nedir görebiliyormuyuz onuda bilmiyorumki :/ bana mail falan gelmedi

Ben sana yarin donus saglayayim senin kanal raporda vardi benim bildigim kadariyla ben adamlara mail olarak da atmistim tekrar bakayim kazanca caner

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamlar raporu paylasacak mı paylasmayacak mı ona göre acacagım abi yarın da bir zorlayayım bakalım su rapor icin. Yeni bir tane acacagım onu doldurursunuz öncekilerde zaten cogu sanırım ödemesinin büyük kısmını aldı dolduracak kişi sayısı az olması lazım suan yeni bir form daha iyi olur.

Teşekkür ederim.

tamam hocam acınca doldurayım..

3 gündür bir gelişme yok herhalde.

3 gündür bir gelişme yok herhalde.

Mailleşmeye devam ediyorum; önce attıkları kısmi rapordaki kazancları eklemelerini rica ettim ekleyemeyiz dediler; full raporu atın dedim atamayız vs dediler. Hata olursa vs dedim; siz gönderin biz bakalım dediler. Yarın da bekledigim gibi bir cevap alamazsam formu acıp gerekli bilgileri toplayıp adamlara gönderecegim. Gelişmeler bu şekilde şuanda aşırı bir gelişme olmadı aslında ama su formu güzelce hazırlayıp yollayalım bakalım.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] farklı bir konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var daha önce sizin partnerde olan bir kanalımla ilgili skype yazdım görüşebilirmiyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri