PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Seni de yarina biraktim abi saat gec oldu diye dusunup; aklimdasin. İstersen arayim ama musaitsen biraz sarji doldurup

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
acelesi yok kardesim hatta aramana gerek yok yarın buluşabilriz istersen bi çay ısmarlarım sana :) olmaz dersen de yarın arayabilirsin :)

Arkadaşlar abiler merhaba;

Evde 2 PC sıvı temasından bozuldu; excel listesini alana kadar canım çıktı yetkili servislerde koşturmaktan vs. Yarın mutlaka bu aramaları gerçekleştirip bitiriyoruz inşallah bu listeyi de.

Bilginiz olsun;

Gecikme icin cok özür dilerim.
Hüseyin

Bayadır ses seda yok hocam, ne durumdayız?

Waw, 1 yıl sonra Kasım ayının ödemesini bekliyorum. Enteresan bir durum.

Bir kaç gündür sıkıştırıyorum arkadaşlar, bugün tekrar cevap vererk üzerinde calısıyoruz dediler. Ben de biraz daha acele edin vs dedim. Şuanda üzerinde çalışıyorlar dediklerine göre. gönderecegimiz liste icin tek tek arayarak vs iletişim kurdugumuz için biraz zamanı da bu almıştı.

Çok teşekkürler.

Bir kaç gündür sıkıştırıyorum arkadaşlar, bugün tekrar cevap vererk üzerinde calısıyoruz dediler. Ben de biraz daha acele edin vs dedim. Şuanda üzerinde çalışıyorlar dediklerine göre. gönderecegimiz liste icin tek tek arayarak vs iletişim kurdugumuz için biraz zamanı da bu almıştı.

Çok teşekkürler.
Gelişme olunca muhakkak yazarsiniz ama herhangi bir gelişme var mi

Gelişme olunca muhakkak yazarsiniz ama herhangi bir gelişme var mi

Henuz donus olmadi abi mail atip sıkıstiriyorum ama uzerinde calisiyoruz dediler en son iki gun once abi. Birgelisme oldugunda tabiki burada da paylasacagim insallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Bir güncelleme talep ettiler arkadaşlar bir liste ileterek. Bu listeyi hazırlamam 2 günümü alacak sanırım. 2 gün sonrasında partnere iletecegim; onlar da önümüzdeki hafta sürece devam edecekler inşallah.

Böyle uzun beklemelerden sonra hep ödeme yapılıyordu bakalım bekliyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri