PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Arkadaşlar merhaba;
Bazı ödeme alan arkadaşların payoneerleri bu ödemede ödeme hatası olarak işaretlenmiş. Daha önce ödeme almasına rağmen neden böyle oldugunu sordum cevap bekliyorum şuanda. Sonrasında gerekirse hatalı ödemeler için yeni payoneerler toplamam gerekebilir.
bilginize.

Arkadaşlar merhaba;
Bazı ödeme alan arkadaşların payoneerleri bu ödemede ödeme hatası olarak işaretlenmiş. Daha önce ödeme almasına rağmen neden böyle oldugunu sordum cevap bekliyorum şuanda. Sonrasında gerekirse hatalı ödemeler için yeni payoneerler toplamam gerekebilir.
bilginize.

Dostum şu hiç ödeme gelmeyen, onay gelmeyenler için gönderilen bilgilerle ilgili beklerken şimdi bazı ödeme alan arkadaşların bu ödemede hatası diyorsun sırayla gitsek birbirine karışırsa çünkü 1 sene daha uzar bu iş.

Dostum şu hiç ödeme gelmeyen, onay gelmeyenler için gönderilen bilgilerle ilgili beklerken şimdi bazı ödeme alan arkadaşların bu ödemede hatası diyorsun sırayla gitsek birbirine karışırsa çünkü 1 sene daha uzar bu iş.

Bu durum senin kanallar için de geçerli abi. Senin ödemeler de hatalı görünüyor. Hiç ödeme almayan arkadaşlardan da hatalı olanlar var. Benden bunlarla alakalı payoneer iletmemi istediler ama ben zaten yeni payoneerler toplamıştım. Bu sebeple nasıl çözüme kavuşturabiliriz diye sordum ki ona göre yol izleyelim.

Teşekkür ederim.

Token isteği geldi. Hüseyinle konuştum listeye verdiğiniz mailleri kontrol edin beyler.

Token isteği geldi. Hüseyinle konuştum listeye verdiğiniz mailleri kontrol edin beyler.

Sagol okan abi; evet payoneer maillerinizi kontrol edin. Ozellikle yeni topladigim payoneer maillerini arkadaslar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sagol okan abi; evet payoneer maillerinizi kontrol edin. Ozellikle yeni topladigim payoneer maillerini arkadaslar.

Bana da mail gelmiş ama maile tıklayınca hata veriyor. Bunun için ödeme taleplerini yönet kısmına baktım orası da boş. Bunun için ne yapmam lazım ?

Bana da mail gelmiş ama maile tıklayınca hata veriyor. Bunun için ödeme taleplerini yönet kısmına baktım orası da boş. Bunun için ne yapmam lazım ?

Payoneer kullanmadigim icin bilemiyorum ama mutlaka bilen birisi cikacaktir abi. Hata vermemesi lazim ilk kez duyuyorum ne hatasi veriyor bana yaz bi bakiyim abi.

Payoneer kullanmadigim icin bilemiyorum ama mutlaka bilen birisi cikacaktir abi. Hata vermemesi lazim ilk kez duyuyorum ne hatasi veriyor bana yaz bi bakiyim abi.

Aradığınız sayfa yok veya taşındı.
URL'de bir yazım hatası olmadığından emin olmak için kontrol edin
Www.payoneer.com adresindeki ana sayfamıza dönün

Aradığınız sayfa yok veya taşındı.
URL'de bir yazım hatası olmadığından emin olmak için kontrol edin
Www.payoneer.com adresindeki ana sayfamıza dönün

o gelen link kopyalayın. Sonra gizli tarayıcıda payoneer girin sonra o link yapıştırın. En alttan payoneer hesabım zaten vara tıklayıp oturum açın. Bağlama işlemi tamamlanırsa zaten onay maili gelir

o gelen link kopyalayın. Sonra gizli tarayıcıda payoneer girin sonra o link yapıştırın. En alttan payoneer hesabım zaten vara tıklayıp oturum açın. Bağlama işlemi tamamlanırsa zaten onay maili gelir

Yok hocam link kaldırılmış. Daha önce bağlantı vermiştim belki de o yüzden.

wyXbPPddSfiQL7ymonJsRw.png

Abi payoneer tokenleri olanlar ne zaman ödenir süreç nasıl işlicek mesela bana şuan mail gelmemiş ama zaten önceden partnerin yetkisi var

Bana şuanda token dagıtmaya başladıklarını söyleyen bir mail gelmedi muhtemelen bittiginde söyleyecekler. Dün bir mail attım; nasıl bir yol izleyecegimizi sormustum üstünde çalışıyoruz dediler; demek ki token olayına girişmişler.

Bana şuanda token dagıtmaya başladıklarını söyleyen bir mail gelmedi muhtemelen bittiginde söyleyecekler. Dün bir mail attım; nasıl bir yol izleyecegimizi sormustum üstünde çalışıyoruz dediler; demek ki token olayına girişmişler.

Demek ki eksik olan payoneer tokenlerini bitirdikten sonra ödemeye başlayacaklar o zaman biz partnere yardımcı olup hızlıca bilgileri verip tokenleri onaylayalım da ödemeler başlasın

Ödemeleri eksik olanlarda tamamlanacak demi ?

Bu konuda kesin soyleyebilecegim birsey yok malesef; ama gerekli listeyi ben ilettim eger o listeyi yaparken kontak kurabildiysek ve adiniz var ise suanda yapilacak baska birsey yok. Baska yapilacak birsey kalmadi su durumda liste hazirlamak ve takip disinda disinda benim tarafimdan malesef.

Bu konuda kesin soyleyebilecegim birsey yok malesef; ama gerekli listeyi ben ilettim eger o listeyi yaparken kontak kurabildiysek ve adiniz var ise suanda yapilacak baska birsey yok. Baska yapilacak birsey kalmadi su durumda liste hazirlamak ve takip disinda disinda benim tarafimdan malesef.

Yeni gördüm konuyu 3 gün önce token bağlantısı gelmiş verdim tokeni umarım kaçırmamışımdır bişey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri