PingTR - Multicolor Ağustos Ödemeleri

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Arkadaşlar yarın sabah öğlen gibi hasan inşallah işlerin başına dönecek duruma gelecek. Sizden bir gün daha istiyorum utana sıkıla, biliyorum bu dönem baya aksaklıklar oldu; ama gerçekten elimizden geldiğince çabalıyoruz. Ben de biraz rahatsızım sebep olarak gece gündüz kütüphanede olmamdan ve partnerle arka planda görüşmeler yaptığımdan destek kısmına bakacak vakit bulamıyorum. Ödeme bekleyen müşterilerimize aksaklık sebebiyle karşılamak adına sürpriz yapmayı planlıyoruz. Henüz ne olduğuna karar vermedim ama çekiliş gibi birşey olabilir. Çok büyük birşey olmayabilir ama elimizden geldiğince.

Anlayışınız için teşekkür ederim; arayan soran geçmiş olsun diyen yapabileceğim birşey olursa mutlaka ara çekinme gibi iyi dileklerde bulunan herkese de tek tek teşekkür ederim.

Allah hepinizden kat kat razı olsun.

Hüseyin.

Arkadaşlar Merhaba , Geldim. Hala tam toplayamadım ama , vakti gelmişti. Şimdi 2 gündür yazan herkese cevap vereceğim 12 yi bulacaktır hepsiyle ilgilenmem. sonrada bizde banka bilgisi olmayanlara yek tek yazacağım. Toplayıp ödemelerini yapacağım. Saat 5ten sonra ise Eksik kanal formu yayınlayacağım , lütfen takip edip doldurun. çünkü gerçekten eksik kanalları doldurun dediğimiz kişiler var bizde var 10 kanalı atmış 500 kanallık liste :).

Teşekkürler tüm iyi dilekleriniz , sabrınız ,anlayışınız , herşey için.
Hasan

Yanıtınız kaydedildi.
Umarım herkes gereken özeni, anlayışı, ve sabrı gösterir eksikler ödenip bir ayı daha sorunsuz atlatmış oluruz :)

Yanıtınız kaydedildi.
Umarım herkes gereken özeni, anlayışı, ve sabrı gösterir eksikler ödenip bir ayı daha sorunsuz atlatmış oluruz :)

umarım Abdullah :). Forumda yapılan uyarıların çeyreğini dinlemiyor bazı müşterilerimiz. Sonra benim param nerde kardeim diyor. Kendi isminiz kısmına maria gonzales(örnektir) yazmış :). Sanki para meksikaya gönderilecek :). Sonra , Hasan hüseyin nasılsa beni bulur öder. Abi bulalım ödeyelimde , bizde insanız az insaf ya. bi bilgiyi doğru doldurmadıgı için skypeda aynı isimleri aradığımız insanlar var.

Bazı müşterilerimiz var adı tek karakter mesela. " ". Bildiğin boşluk :).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri