Hüseyin kardeşim kurumsal desteğe geçmeniz gerçekten çok güzel ve faydalı oldu ama böylesine önemli ve genel anlamda herkesi ilgilendiren bir konu hakkında forum üzerinden bir duyuru yapılması gerektiği kanaatindeyim.
Siz buradan bir açıklama yapmadıkça herkes tek tek kurumsal destekten "ödemeler ne zaman yapılacak" diye mesaj atacaktır. Her atılan mesaja tek tek cevap vermek sizin için zaman kaybına yol açacaktır. Kaldı ki çoğu zaman "harıl harıl çalışıyoruz, ödeme listelerini hazırlıyoruz, ödemeleri yapıyoruz" gibi açıklamalar yaparak ne kadar yoğun olduğunuzu dile getiriyorsunuz.
Tüm bunlar göz önüne alındığında hem sizler için zaman kaybına sebebiyet vermemek hemde herkesi forumda paylaşacağınız tek bir mesaj ile bilgilendirmek adına buradan ödemeler ile ilgili mesaj yayınlamanızı rica ediyorum.
Ben şahsi adıma sizlerin tek tek herkese mesaj yazarak zaman kaybetmenizi değil ödemelerin yapılması aşamasında zaman harcamanızı isterim.
Bu yazımı da tüm samimiyetinize dayanarak elinizden geleni yaptığınıza tam olarak inandığım için yazıyorum.
BOL KAZANÇLAR...