Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 gün önce yaptım... 3. pini istedikten 2 gün sonra form aktif oldu. Forma ödemeler kısmında ki hesap bilgisinin ekran görüntüsünü attım. 1 gün sonra onaylandı maili geldi.
Hocam bir arkadaş durduk yere pm attı 30 gün beklemek gerekiyor diye . Birkaç arkadaştan daha sordum öyle birşey yok dediler galiba pm atan arkadaş emin değil
Uydurma sözlere inanma. Bugün 3. pini istedikten 4-5 saat sonra kimlik gönderme sayfası aktif oldu. 5-10 dakika sonrada onaylandı. Birazdanda işleme girer.
Uydurma sözlere inanma. Bugün 3. pini istedikten 4-5 saat sonra kimlik gönderme sayfası aktif oldu. 5-10 dakika sonrada onaylandı. Birazdanda işleme girer.
abd adsense icin 3.pini istedim daha sonrasında alt kısımdan konuda gibi resimi yolladım bekliyorum saat 18:13
---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------
18:15 We’ve received your proof of identity, and it fulfills the address verification for AdSense. You no longer need to enter a PIN for this account. heralde onaylandı
3. Pini gece saat 02:00 den sonra istedim ve anında aşağıda "pininiz 4 hafta içinde gelmezse kimlik doğrulaması yapmak için linke tıklayın" uyarısı geldi.
Anında kimlik doğrulaması onaylamak için bu konudaki uygulamayı yaptım ve sonuç aşağıda...
NOT: Linki tıkladığınızda bu formu 3. pini istedikten 30 gün sonra doldurmalısınız gibisinden bir uyarı yazıyor. Ona rağmen formu doldurabilirsiniz problem yok.
5-10 dk içinde mail geldi...
ardından yattım ve bu sabah adsenseye baktığımdaki sonuç aşağıda...
Otomatik ödeme beklemede...
BU UYULAMA HALA ÇALIŞMAKTA...
Paylaşım için teşekkürler [MENTION=12095]ozakin70[/MENTION]
her zaman pin gelirdi onaylardım. bu sefer gelmedi bende 3. pini istedim ama bu buton falan gelmedi 2 saat önce istedim hangi linkten görücem bu resim upload etcegim yeri?
her zaman pin gelirdi onaylardım. bu sefer gelmedi bende 3. pini istedim ama bu buton falan gelmedi 2 saat önce istedim hangi linkten görücem bu resim upload etcegim yeri?