Dün gece bu konuyu görünce heveslenip bende yapayım dedım.
12 aralıkta yola çıkan pın halan daha yolu bulamayıp adrese gelemedı.
dün akşam yenıden pın ıstegınde bulundum akabınde bu konuyu görünce e devletten kımlık suretını gonderdım ama onaylanmamış gelen maıl de ıse;
Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı yanıtlamayın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın Kullanıcımız,
Gönderdiğiniz e-posta için teşekkür ederiz. "Ödeme Geçmişi" sayfanızı ziyaret edip "Lütfen PIN'inizi girin" bağlantısını tıklayarak en yeni PIN'inizin oluşturulduğu tarihi görüntüleyebilirsiniz. PIN'iniz, oluşturulduğu tarihten itibaren 3-5 gün içinde birinci sınıf posta yoluyla gönderilir.
Yayıncıların çoğu PIN'lerini, postaya verildikten 2-4 hafta sonra alır. Ancak bulunduğunuz yerde verilen posta hizmetine bağlı olarak PIN'inizin size ulaşması nadiren de olsa daha uzun sürebilir.
PIN kodunuz size ulaşmadıysa veya kaybolduysa, https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=14838 adresindeki talimatları izleyerek en fazla iki kez daha PIN isteyebilirsiniz. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Herhangi bir değişiklik yapmanız gerekirse Hesabım sekmesinin altındaki Alacaklı Bilgisi bölümünde yer alan "Düzenle" bağlantısını tıklamanız yeterlidir. Yeni bir PIN isteyebilmek için en son PIN'iniz oluşturulduktan sonra en az 3 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın.
Ayrıca, PIN'inizi girinceye dek hesabınıza erişmeye ve reklam gösterip kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.
Ödeme işlemleri sürerken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
12 şubatta 3. pini iste 2-3 gün sonra kimlik gönder %90 onaylanır.