Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Dün gece bu konuyu görünce heveslenip bende yapayım dedım.
12 aralıkta yola çıkan pın halan daha yolu bulamayıp adrese gelemedı.
dün akşam yenıden pın ıstegınde bulundum akabınde bu konuyu görünce e devletten kımlık suretını gonderdım ama onaylanmamış gelen maıl de ıse;

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı yanıtlamayın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın Kullanıcımız,

Gönderdiğiniz e-posta için teşekkür ederiz. "Ödeme Geçmişi" sayfanızı ziyaret edip "Lütfen PIN'inizi girin" bağlantısını tıklayarak en yeni PIN'inizin oluşturulduğu tarihi görüntüleyebilirsiniz. PIN'iniz, oluşturulduğu tarihten itibaren 3-5 gün içinde birinci sınıf posta yoluyla gönderilir.

Yayıncıların çoğu PIN'lerini, postaya verildikten 2-4 hafta sonra alır. Ancak bulunduğunuz yerde verilen posta hizmetine bağlı olarak PIN'inizin size ulaşması nadiren de olsa daha uzun sürebilir.

PIN kodunuz size ulaşmadıysa veya kaybolduysa, https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=14838 adresindeki talimatları izleyerek en fazla iki kez daha PIN isteyebilirsiniz. Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Herhangi bir değişiklik yapmanız gerekirse Hesabım sekmesinin altındaki Alacaklı Bilgisi bölümünde yer alan "Düzenle" bağlantısını tıklamanız yeterlidir. Yeni bir PIN isteyebilmek için en son PIN'iniz oluşturulduktan sonra en az 3 hafta beklemeniz gerektiğini unutmayın.

Ayrıca, PIN'inizi girinceye dek hesabınıza erişmeye ve reklam gösterip kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.

Ödeme işlemleri sürerken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

12 şubatta 3. pini iste 2-3 gün sonra kimlik gönder %90 onaylanır.

Dün gece bu konuyu görünce heveslenip bende yapayım dedım.
12 aralıkta yola çıkan pın halan daha yolu bulamayıp adrese gelemedı.
dün akşam yenıden pın ıstegınde bulundum akabınde bu konuyu görünce e devletten kımlık suretını gonderdım ama onaylanmamış

arkadaşım konuda belirttim siz 3. pinide istediinizden eminmisiniz 3. yüde istedikten sonra bu yöntemle 2 dk sürmez eğer daha 1. veya 2. pinden sonra girerseniz pin girme süreniz olan 6 ay 9 aya uzar lütfen dikkatli okuyalım

---------- Mesaj saat 20:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:40:17 civarında gönderildi. ----------

12 şubatta 3. pini iste 2-3 gün sonra kimlik gönder %90 onaylanır.

3. istedikten sonra bu işlemde olur zaten kimliğe gerek yok

---------- Mesaj saat 20:45:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:41:11 civarında gönderildi. ----------

3. pinin de gerekli olduğunu göze sokarcasına ekledim lütfen okuyun sonra bu işlem olmadı filan diyerek mesaj atmayın

hocam siz alacaklı profilindeki ekran goruntusunu*kımlık yerıne mı gonderdınız yanı?

Hocam sağolasın dediğini yaptım onaylandı, şimdi adsensede bulunan parayı nasıl ve ne zaman bankamıza çekebiliriz 200 eşiğini baya bi geçti :))

hocam siz alacaklı profilindeki ekran goruntusunu*kımlık yerıne mı gonderdınız yanı?

evet aynen öyle sonuçta üzerinde hem adım hem adresim yazıl ve resmi belge:D

---------- Mesaj saat 14:05:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:20 civarında gönderildi. ----------

Hocam sağolasın dediğini yaptım onaylandı, şimdi adsensede bulunan parayı nasıl ve ne zaman bankamıza çekebiliriz 200 eşiğini baya bi geçti :))

rica ederim ;D kesinleşmiş kazancınız belli olduysa 1 haftada yatar kesinleşmemiş diğer aya sarkar

evet aynen öyle sonuçta üzerinde hem adım hem adresim yazıl ve resmi belge:D

---------- Mesaj saat 14:05:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:20 civarında gönderildi. ----------

rica ederim ;D kesinleşmiş kazancınız belli olduysa 1 haftada yatar kesinleşmemiş diğer aya sarkar

hocam o zaman sen asrın devrimini yaptın,valla HELAL OLSUN :D

Hocam Dün aksam onaylattırdım bu hafta içindemi yatar demek istediniz ?

hocam o zaman sen asrın devrimini yaptın,valla HELAL OLSUN :D

estağfirullah Türk Zekası diyelim:D

---------- Mesaj saat 16:28:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:02 civarında gönderildi. ----------

Hocam Dün aksam onaylattırdım bu hafta içindemi yatar demek istediniz ?

ödeme geçmişi bölümünde Geçerli bakiye varsa evet öyle demk istedim

---------- Mesaj saat 16:29:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:53 civarında gönderildi. ----------

Tesekkur Hocam Aynen dediyiniz gibi Yaptim 1 dk bile cekmedi onaylanmasi Tesekkurler :)

rice ederim :cool:

Hocam Bunu 3.pin istemeden yapsak nolur

Google herkeze pin girme süresi olarak 6 ay vermiştir sadece bu 9 aya uzatılır sizin pin girme sürenizin uzaması için

:)yani yine sizin için olumlu bişey

yani benim pinim ayın 12sinde yola çıkıcak ben sizin çözümünüzü şimdi yapsam kabul olur mu acaba ?

@Serk@nYT Bu konu ytpara nın 1. yılını doldurması şerefine olsun..
"Bu yöntemi kullanmak için 3. pinin istenmiş olması lazım"

Merhaba arkadaşlar konuyu sıcağı sıcağına yazayım dedim.Yaklaşık üç aydır pin bekliyordum.

Biliyorsunuz ki kimlik veya fatura kopyası ile pin sorununu halledebiliyorduk ama bağzılarımız kimlik gönderme taraftarı değil ki bende öyleyim.

Şimdi siz bunlarıda yapmadan nasıl pin sorununu çözebileceğimizi anlatıyorum.

* 1. , 2. ve 3. pinimizi istedikten sonra hala pin gelmediyse 3. yü kesinlikle istmeniz gerekir;

Adsense anasayfasından > Ödeme görüntüle > Alacaklı Profili 'ne girip aşağıdaki gibi ekran görüntüsü alıyoruz ve burdan gerekli bilgileri girip gönderiyoruz.

(NOT: Sarı bölgeleri sansürlemeden gönderiyoruz tabiki ben forum için sansürledim.)

"Bende deneme amaçlı gönderdim sonuçta ne olabilirdiki en fazla bana ek 3 ay verebilirlerdi adımın ve adresimin geçmesi lazımdı ve resmi belge olmalıydı Türk zekasıyla düz mantık hayat kurtarır mantığıyla gönderdim kabul oldu;D"

Kljy8b.png

Sonuç 5 dk sonra (tabiki bu durum 48 saatte sürebilir) işlem tamam;D

KnMgvR.png

Neden bu şekilde yapmak mantıklı?

Resim Google ın kendisinden ve hile hurda yok yani bize sorun çıkarması için sebep yok
....

Yapan/Yapamayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

hıc umıdım yoktu ama 3 dakıak cekmedı saoalsun alla hrazı olsun :D

Sayın Kullanıcımız,

Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Artık bu hesap için PIN girmenize gerek yoktur.

Adresinizi doğruladığınıza göre lütfen ödeme almak için aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:

Bir ödeme şekli seçin
Bakiyenizin minimum ödeme eşiğine ulaşıp ulaşmadığını kontrol edin
Ödemenizin ne zaman yapılacağını öğrenmek için ödeme zaman çizelgemizi inceleyin
YouTube yayıncıları: Önceki aya ait YouTube kazançlarınız, ayın 10'u ile 15'i arasında kesinleştirilip AdSense hesap bakiyenize eklenir. Yukarıdaki ödeme adımlarını tamamladıysanız bakiyeniz, ödeme zaman çizelgemize göre ayın sonunda ödenir.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Bu konuda benim gorusum soyle:

Hergun adsense onayi icin onbinlerce insan basvururdur, google bu kisilerin gonderdikleri belgeleri tek tek incelemezdir, bir kisiden herhangi bir belge geldiginde direk kabul ederdir.
AMA gonderilen butun bu belgeler onlarda saklanirdir, ilerde rastgele bir arastirma yapildiginda sizin gonderdiginiz belgeye bakarlarsa adsense ucabilir.

beyler ne yollarsanız kabul ediyorlar zaten :) ben sahte yaptım yolladım kabul ettiler bu yöntemi yaptım kabul ettiler fark yok yani

Bu konuda benim gorusum soyle:

Hergun adsense onayi icin onbinlerce insan basvururdur, google bu kisilerin gonderdikleri belgeleri tek tek incelemezdir, bir kisiden herhangi bir belge geldiginde direk kabul ederdir.
AMA gonderilen butun bu belgeler onlarda saklanirdir, ilerde rastgele bir arastirma yapildiginda sizin gonderdiginiz belgeye bakarlarsa adsense ucabilir.

Aynen de bu yontemde sıkıntı olacagini sanmiyorum
Sonucta resmi bir belge ve sahte degil

beyler ne yollarsanız kabul ediyorlar zaten :) ben sahte yaptım yolladım kabul ettiler bu yöntemi yaptım kabul ettiler fark yok yani

Yok dostum senin is mantikli degil yarin bir gun kapatildi diye konu acmazsin ins.

Yok dostum senin is mantikli degil yarin bir gun kapatildi diye konu acmazsin ins.

hocam kimlik onay istiyorsan siz yine onlara olan şeylerini yolluyorsunuz bu da mantıklı değilki :D takmıyorlar bence bu onayı yollayın herşeyi kabul ederler illaki (2 aydır sorun yaşamıyor )

Ya bu ekran goruntusunun ne resmiligi var Allah askina? Sonucta senin parmaklarinla yazdigin birsey, oraya Mars'tan bir adres de yazabilirsin, o senin resmi adresin mi oluyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri