Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Ben yinede PIN'i tercih ederim.Ama diğer adsenselerimde deneyebilirim.
Teşekkürler paylaşım için.

Ya bu ekran goruntusunun ne resmiligi var Allah askina? Sonucta senin parmaklarinla yazdigin birsey, oraya Mars'tan bir adres de yazabilirsin, o senin resmi adresin mi oluyor?

Oraya yazdigin adres senin pin gonderilen adresin begenmiyorsan aklina yatmiyorsa uygulama zorlayan mi var

---------- Mesaj saat 23:22:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:43 civarında gönderildi. ----------

Ben yinede PIN'i tercih ederim.Ama diğer adsenselerimde deneyebilirim.
Teşekkürler paylaşım için.

Rica ederim

BU sayfada bu ay işime yarayacak çok önemli bilgiler var :) Ayrıca e-devletten öğeyi denetleme işide mantıklıymış :)

"Bu yöntemi kullanmak için 3. pinin istenmiş olması lazım"

-Başka türlü olmuyor değilmi? Deneyen arkadaşlar varmı? 3.pin istemeden denesek bişi olurmu?

-Başka türlü olmuyor değilmi? Deneyen arkadaşlar varmı? 3.pin istemeden denesek bişi olurmu?

Hic belli olmaz ama genelde deneyen arkadaslarin coguna3 ay uzatma verildi ama illa 3.yu istemeden aktiflestirmek istiyorsan kimligini gonder kimlik gondermem dersen bu yontemi denersin yada beklersin

---------- Mesaj saat 23:30:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:27 civarında gönderildi. ----------

BU sayfada bu ay işime yarayacak çok önemli bilgiler var :) Ayrıca e-devletten öğeyi denetleme işide mantıklıymış :)

Evt e devlet olayida mantikli ve kabul olan cok hesap var

ben buldum :D istediğin isme adsense aç sahte kimlik bas gönder ohh miss

---------- Mesaj saat 23:32:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:13 civarında gönderildi. ----------

dostum yukarıdada yazdım 1. 2. ve 3. de gönderin kabul oluyor ben 1. de kabul ettirdim 3-5 kişide yaptı 2. de yapan kşilerde var 3. zaten kesin oluyor

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=4409]ozakin70[/MENTION]
Ben daha pin istemedim bu ay hesap kesinleşecek pin yola çıkacak.Şimdi yapsam bana bi zararı olurmu diye sormuştum.

ben buldum :D istediğin isme adsense aç sahte kimlik bas gönder ohh miss

---------- Mesaj saat 23:32:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:13 civarında gönderildi. ----------

dostum yukarıdada yazdım 1. 2. ve 3. de gönderin kabul oluyor ben 1. de kabul ettirdim 3-5 kişide yaptı 2. de yapan kşilerde var 3. zaten kesin oluyor

Hocam valla Türk olduğunuzu hemen anlayabiliyoruz :) Milletimiz için çözümsüz birşey yoktur. Sadece bir Türk'ün gelip soruna alternatif bulması beklenir :D

Hocam teyit etmek için soruyorum. Biz adsenseyi birinin üzerine açtık bu şekilde. Adres kısmı aynı olmayacakmı? Orayıda sallayacakmıyız? Nasıl olsa pini beklemeyeceğiz diye.

En önemlisi oradaki isimle banka bilgileri tutmazsa sorun olmuyormu?

Son sorum ise banka bilgilerinde türkçe karakterleri düzelterek yazarsak sorun olmaz sanırım değilmi?

Daha mail atan olmadı çalışan yok sanırım bu saatte :D

normalde 3-5 dk da onaylanıyor

---------- Mesaj saat 00:01:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:55 civarında gönderildi. ----------

zararı olmazda boşa olur sen pini iste sonra yap

en doğrusu ama ben yinede 2. pinden sonra denenmesinden taraftarım genelde 3 ten sonra kesin oluyor bağzı arkadaşların 2.den sonra a oldu oyüzden dedim zararı yok

Hocam valla Türk olduğunuzu hemen anlayabiliyoruz :) Milletimiz için çözümsüz birşey yoktur. Sadece bir Türk'ün gelip soruna alternatif bulması beklenir :D

Hocam teyit etmek için soruyorum. Biz adsenseyi birinin üzerine açtık bu şekilde. Adres kısmı aynı olmayacakmı? Orayıda sallayacakmıyız? Nasıl olsa pini beklemeyeceğiz diye.

En önemlisi oradaki isimle banka bilgileri tutmazsa sorun olmuyormu?

Son sorum ise banka bilgilerinde türkçe karakterleri düzelterek yazarsak sorun olmaz sanırım değilmi?

adresi salla zaten pin beklemeyeceksin, bankayla adsense ismi aynı olmak zorunda değil, bankada türkçe karakter kullanma, sıkıntı olmaz

---------- Mesaj saat 00:04:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:02:34 civarında gönderildi. ----------

dene arkadaşım hiç bi olumsuz yanı yok sadece 3 ay uzatma verir ki buda sizin için olumlu bi durum yani 3 aydaha fazladan pin girebilme zamanı verir

biri bu 3 ay uzatmayı 3 ay cezalısın diye algılamış :D

---------- Mesaj saat 00:05:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:05 civarında gönderildi. ----------

normalde 3-5 dk da onaylanıyor

---------- Mesaj saat 00:01:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:55 civarında gönderildi. ----------

en doğrusu ama ben yinede 2. pinden sonra denenmesinden taraftarım genelde 3 ten sonra kesin oluyor bağzı arkadaşların 2.den sonra a oldu oyüzden dedim zararı yok

ben ilk pindede doğruladım ama arkadaşınki daha hiç yola çıkmamış yinede yapsın zararı olmaz :)

Oraya yazdigin adres senin pin gonderilen adresin begenmiyorsan aklina yatmiyorsa uygulama zorlayan mi var

---------- Mesaj saat 23:22:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:43 civarında gönderildi. ----------

Rica ederim

Ben uygulamiyorum zaten ama kendini cok akilli sanip, birde diger insanlara sebep olma. Tekrar ediyorum, senin resmi sandigin ordaki adresi kendin yaziyorsun. Adsenseye her yazilan adres resmi olsaydi, Google zaten pin ile kimlik ile ugrasmazdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri