Pinli 1382 Aboneli oyun kanalı satılır (118 tl kesinleşmiş , 113 tl kesinleşmemiş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KimYooShin

Kayıtlı Üye
dMLGKUj.jpg

Kanal resimdeki gibidir
Günlük kazancım 5-6-7-8-9 TL arası değişmektedir

Adsense pinlidir ve içinde 118 tl kesinleşmiş , 113 tl kesinleşmemiş para vardır
39 tane video bulunmaktadır (Her ay 1 tane yüklüyorum bu ay yüklemedim ama kanalı satacağımdan)
Kanaldaki herşey organiktir (aboneler,izlenmeler,kazançlar)
Hiçbir telif hakkı & ihlal vs yoktur temiz kanaldır
Tüm özellikler açıktır

! KAZANÇLAR TEK BİR KANAL ÜZERİNDEN KAZANILMAKTADIR !

Fiyat : Adsensesiz : 500 TL Adsenseli : 700 TL'dir

İletişim için mesaj atınız

Neden 2 tane konu açıyorsun

2 aya o istediğim fiyat çıkıyor zaten :)
adsense ile 700 e istiyorum halbuki adsensede 118 tl kesinleşmiş ve 113 tl kesinleşmemiş var üstüne üstlük pinide var ..

Ticaretlerime bakarsan adsense alış satış fiyatları konusunda bilgi edinebilirsin.

günlük 5 tl kazanna kanalı 400 tl yemi satıyon kardeşim....bence piyasayı araştır biraz...

fiyat cidden çok yüksek. ben 1 kanalı 1 ayda günlük 20 tl ye kadar çıkarmıştım. bu kazançları elde etmek zor değil. bence biraz daha düşmelisin. yoksa satamassın.

bir baksana fotoğrafa günlük 5 tlmi kazanıyorum ben

tamam 6 olsun ne kzııyon yaw....5-6-7-8 tl yazmışssın ben alıcıyım en az rakamı görürüm sen satıcısın en üst rakamı görrüsüsn bu işi öğreneceksiniz zamanla....

ben kanalı almıcam da sadece bilgi amaçlı yazıyorum buraya bu kanal ve buna benzer kanallar en az 3 aydır bu parayı kaznaıyorsa (günlük 5-6-7-8) ihtarı ferlanda yoksa kanalın ederi 300-400 arasıdır.yani son 3 aydaki kazandığı paranın günlük oranına vurulur günde 6-7 tl kaznaıyorsa ayda 200 tl yapar ozman 400 tl verilebilri....ama en az 3 aydır bu parayı kazanıyor olması gerek...sadece son 30 gün böle ise bu paranın yarısı bile etmez....bu konu sahibine değil tüm foruma yazılmış bir dipnottur...

tamam 6 olsun ne kzııyon yaw....5-6-7-8 tl yazmışssın ben alıcıyım en az rakamı görürüm sen satıcısın en üst rakamı görrüsüsn bu işi öğreneceksiniz zamanla....

ben kanalı almıcam da sadece bilgi amaçlı yazıyorum buraya bu kanal ve buna benzer kanallar en az 3 aydır bu parayı kaznaıyorsa (günlük 5-6-7-8) ihtarı ferlanda yoksa kanalın ederi 300-400 arasıdır.yani son 3 aydaki kazandığı paranın günlük oranına vurulur günde 6-7 tl kaznaıyorsa ayda 200 tl yapar ozman 400 tl verilebilri....ama en az 3 aydır bu parayı kazanıyor olması gerek...sadece son 30 gün böle ise bu paranın yarısı bile etmez....bu konu sahibine değil tüm foruma yazılmış bir dipnottur...

ekimden beri günlük en az 5-6 tl kazanıyorum 10 tlye çıktığıda var zaten fotoğrafa bakarsnız anlarsınız
+ 400 diyorsun
günlük 5 kazansam ayda 150 eder 2.5 aya çıkıyor o para
adsensede pin var ödeme bile aldım 118 tl kesinleşmişi var 113 kesinleşmemişi var kasım sonuna kadar en az 200 tl kesinleşmiş daha eklenir 300 tl filan çıkar zaten neyin derdi bu çamur atmayın

ekimden beri günlük en az 5-6 tl kazanıyorum 10 tlye çıktığıda var zaten fotoğrafa bakarsnız anlarsınız
+ 400 diyorsun
günlük 5 kazansam ayda 150 eder 2.5 aya çıkıyor o para
adsensede pin var ödeme bile aldım 118 tl kesinleşmişi var 113 kesinleşmemişi var kasım sonuna kadar en az 200 tl kesinleşmiş daha eklenir 300 tl filan çıkar zaten neyin derdi bu çamur atmayın

yaw ne çamuru kardşeim be şu konuşma tavrına bak Allah aşkına ben ben o fiyatı kanal için söledim dikkatli okursan anlarsın...adsenseyi katmadım bi üstteki msjımda ama çok afra tafralısın böle satıcı o9lunulmaz...sana veya herhangi birine çamur etme gereksinimi hissetmem merak etme....

yaw ne çamuru kardşeim be şu konuşma tavrına bak Allah aşkına ben ben o fiyatı kanal için söledim dikkatli okursan anlarsın...adsenseyi katmadım bi üstteki msjımda ama çok afra tafralısın böle satıcı o9lunulmaz...sana veya herhangi birine çamur etme gereksinimi hissetmem merak etme....

hacı zaten arkadaşın adsense satışı yapması yasak ama anlamıyorum mnote da mesaj yazmış bişe dememiş abi forumda 100 msj altının veya 10 ticareti bulunmayanın adsenese satışı yapması yasak [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] abi konu açtın hemen aşağılara düştü kitledin diye bi anasayfaya sabitleseydin

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi.. - Duyuru : Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri