Pinli Adsense Almak İstiyorum

kskcoliq

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar.. sabıkası olmayan pinli bir adsense almak istiyorum :D

+acil olarak satıcı arkadaşlar pm bekliyorum

:D beyler arka arkaya başvurun derim benim hesabım yok ama çoğu arkadaşım 4-5-6 . defa
başvurmuş adamlar hatta biri 13.üncüde kabul edilmiş o zamana kadar çocuğun sayfanın 1 aylık domain+host biticekti :D yani sabır diyorum kimsenin satacağını düşünmüyorum çünkü para kazanamayan illegale yönleniyor buda : sabıka ki bunu siz istemiyorsunuz kazanan adamda satmaz bence satarsada çok ender kolay gelsin iyi forumlar..

pm attım arkadaşlar

pinli pinsiz hesab arayanlar pm atabilir

pm attım arkadaşlar

pinli pinsiz hesab arayanlar pm atabilir

pinli sabıkasız hesap almayi düşünüyorum. ancak normal bir alıcı degilim özel isteklerim olacak.:) 2 kanal baglarım 48 saat içinde şahsıma ait olmayan hesaplar yüzünden kapanma durumu olursa vsvsvs. ayrıca detaylı analiz ederim adsenseyi. şartlara uygun satışın varsa özel mesaj at.

вєякαη;226444' Alıntı:
Biraz zor bulursun üstad dolandırıcılara dikkat et

48 saat ertelemeli eft yapacam alımlarımda zaten yada pp ödeme yaparım. sorun cıkarsa geri alırım parayı :D

Lazımsa ben de de pinli var 1 adet içerisinde 140 TL mevcut.

Adsenselerin acilis tarihleri ,odeme alip almadiklari ,para kazanmasi kapatilan kanallara sahip adsense olup olmadiklari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

3 defa ödeme zamanı geldiğinde ödememi 200 TL olmadığı için yapmadılar.
4-5 aylık hesap belki de 6-7 aylıktır.
Herhangi bir para kazanma kapatılmadı.
Kanalda hiç Adsense bağlı değil şuan.
Herhangi bir uyarı da almadı.

Adsenselerin acilis tarihleri ,odeme alip almadiklari ,para kazanmasi kapatilan kanallara sahip adsense olup olmadiklari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

Adsenseler ödeme aldı hocam p.kazanmaya kapatılan adsense mi onu bilmiyorum yani ben partnerdeyim o yüzden uğraşmıyorum artık adsense ile

Defalarca ödeme almış 1 kez para kazanmaya kapanmış kapanan kanal gmailden silinmiş şuan 1 kanal ekli oda sorun varmı denemek için para kazanma gitme olayı için alıcı olursa 3 adet zomin partnerle takas olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri