Pinli Adsense Satilik

cop adsense var mi yok mu bunu konusmak icin cok erken..Bu ay bitmeden ya da saglam bir kaynaktan aciklama gelmeden kimse bilemez bunu..

cop adsense var mi yok mu bunu konusmak icin cok erken..Bu ay bitmeden ya da saglam bir kaynaktan aciklama gelmeden kimse bilemez bunu..
Ustad bak ister saglam bi kaynak olsun,isterse bir kisi yada bir kac kisi desinki evet basima geldi para kaznamasi kapatilan kanallarin oldugu adsenseler cop oluyor cop oldu diye ben gene o copleri almaya raziyim.Adsense cop diye birsey yokdur,olamaz olmaz.Hepsi Hurafe.. :)

Ayrica bakin sunuda bu konu araciligi ile diyeyim, Bir para kazanmaya kapali kanalimi gecenki forumdaki taktikle actim.Actikdan sonra ne olur ne olmaz diyerek bostaki bir adsenseye az cok izlenim alan kazandiran adsenseye o para kazanmasini actigim kanali bagladim,aradan 3 hafta gecti asagi yukari halen video ekliyorum kazandiriyor,halen ne geri toplu para kazanma nede adsenseye bir zararini gormedim.

Hadi o kadar yazildi cizildi bu olay,bununda mantigini cozen varsa yazsin bende bileyim.

Youtube'un mantigini cozun artik.Youtube'un mantigi Kim kime dum duma mantigidir.Bu ay sans kapiyi kime calacak mantigidir.20.Katdan elimdeki 20 tasi asagida gecen 100 insana dogru biraktigimda hangi sanssiz 20 kisinin kafasina dusecek mantigidir.Ha ara sira elinde 20 tas olmuyorda 40 tas oluyor onu atiyor 40 kisiye dek geliyor oda var.Bu yuzden hic birseye bize kesin yorum yaptirtmiyor youtube cunki daha kendileri icine girdikleri durumdan cikamadilar ellerine yuzlerine bulastirdilar.

Ama Cop adsense varmidir,bana gore yokdur.

Ustad bak ister saglam bi kaynak olsun,isterse bir kisi yada bir kac kisi desinki evet basima geldi para kaznamasi kapatilan kanallarin oldugu adsenseler cop oluyor cop oldu diye ben gene o copleri almaya raziyim.Adsense cop diye birsey yokdur,olamaz olmaz.Hepsi Hurafe.. :)

Ayrica bakin sunuda bu konu araciligi ile diyeyim, Bir para kazanmaya kapali kanalimi gecenki forumdaki taktikle actim.Actikdan sonra ne olur ne olmaz diyerek bostaki bir adsenseye az cok izlenim alan kazandiran adsenseye o para kazanmasini actigim kanali bagladim,aradan 3 hafta gecti asagi yukari halen video ekliyorum kazandiriyor,halen ne geri toplu para kazanma nede adsenseye bir zararini gormedim.

Hadi o kadar yazildi cizildi bu olay,bununda mantigini cozen varsa yazsin bende bileyim.

Youtube'un mantigini cozun artik.Youtube'un mantigi Kim kime dum duma mantigidir.Bu ay sans kapiyi kime calacak mantigidir.20.Katdan elimdeki 20 tasi asagida gecen 100 insana dogru biraktigimda hangi sanssiz 20 kisinin kafasina dusecek mantigidir.Ha ara sira elinde 20 tas olmuyorda 40 tas oluyor onu atiyor 40 kisiye dek geliyor oda var.Bu yuzden hic birseye bize kesin yorum yaptirtmiyor youtube cunki daha kendileri icine girdikleri durumdan cikamadilar ellerine yuzlerine bulastirdilar.

Ama Cop adsense varmidir,bana gore yokdur.

Cop adsense dediginiz sonsuza kadar kullanilamayacak Adsense ise,bu zaten Google tarafindan aciklanmis..Para kazanmasi kapanan kanallar 6 ay sonra eger bir sorunu yoksa tekrar geri acilabilir denmis.. "acilabilir" diyerek isin ucunu acik birakmis.Bu olay 6 ay mi olur yoksa daha mi uzun olur bilinmez..Bu mantiga gore,para kazanmasi kapanan kanallara bagli adsense sonsuza kadar (hesap banlanmadiigi surece) cop olmaz.

Ote yandan,soylediginiz gibi Youtube'da piyango misali,kime cikarsa mantigi oldugunu sanmiyorum..Bu kadar buyuk bir sirket,boyle bir sistemi basi bos birakmaz.En azindan sunu dusunmek gerekir;bu sirket Amerikan kanunlarina tabii ve bu isten cani yanan bir Amerika'li bir dava acsa ve Youtube'un bu para kazanma olaylarini iptal etme vs gibi olaylari gecerli ve mantikli bir sebebe dayandirmadan uyelerine dayattigini sorgulatsa,kazanacagi dava ile Google'a ortak olur.Mutlaka bunlarin hepsinin bir sebebi var ama biz bilmiyoruz ya da biliyoruz ama kimseye soylemiyoruz.

Bu is biraz daha buyurse zaten Youtube bunun aciklamasini yapacaktir.Arastirdigim uzere dunyada cogu kisi bu dertten muzdarip.Cogu Vlogger ve Youtuber bu yuzden isyan ediyorlar..

Bekleyip gorelim..Bence bunun sebebini direkt veya dolayli yollardan aciklayacaklari bir mail gondereceklerdir..

ben aldım bile adsenseyi cöp adsense olmaz aylar öncede para kazanması kapanan kanallarım oldu ama aynı adsenseyle yüklü ödemeler aldım almaya devam ediyorum.ben sadece kanalların bu ay para kazanmaya kapandıgı için geçen ayın parası yansırmı onu merak ediyorum

ben aldım bile adsenseyi cöp adsense olmaz aylar öncede para kazanması kapanan kanallarım oldu ama aynı adsenseyle yüklü ödemeler aldım almaya devam ediyorum.ben sadece kanalların bu ay para kazanmaya kapandıgı için geçen ayın parası yansırmı onu merak ediyorum

Abi senin paran yansır.Forumda örneği mevcut yaklaşık 3 K $ vardı sanırım yansımıştı. Benim merak ettiğim olay şu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Çöp adsense yok diyor.

Pekii ben para kazanmaya kapanan kanallarımın adsense'ini sana sattım diyelim hocam.Sen aldın kendi kanallarını bağladın gayet güzel kazanıyorsun sıkıntı yok.Sonra ben para kazanmaya kapalı bir kanalımı(sattığım adsense'e bağlı) g+ yöntemiyle para kazanmaya tekrar açtım.1 hafta sonra tekrar kapandı.Benim kanal kapanınca sennin yeni bağladığın kanalların da para kazanması kapandı.​

Burda ya adsense'in içinden tüm youtube kanalları ile ilişkiyi kesme gibi bi buton var biz bilmiyoruz.Ya da bu ''çöp'' adsense'leri alanlar bold yazdığım kısımı hiç düşünmedi.

Ayın 2 si itibariyle para kazanması kapatılan bir kanalın ödemesi yapılmadı. Yani ay bittiği halde bir sonraki ayın 3-4 üne kadar da önceki ayı etkileyebiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri