Pinli Adsense Satın Aldım Fakat Çöp Çıktı - Çözümü Bilen Var Mı ?

Hocam adam 3 adnsese patlatmaış, açtığı konularıda gösteriyor.
Sen gidip bu adamdan Adsense almışsın, keşke almadan bir açtığı konulara baksaydın.
Geçmiş olsun, Sonuçta Adsense çöp, Paranıda azar azar ödeyecekmiş, Artık yapacak birşey yok.

hocam adsenseler ile ne alakası var konunun ? burada çöp çıkan adsense ile banlanan adsense arasındaki farkı görmeni isterdim ama sende cok iyi niyetliymissin..

hocam adsenseler ile ne alakası var konunun ? burada çöp çıkan adsense ile banlanan adsense arasındaki farkı görmeni isterdim ama sende cok iyi niyetliymissin..

Bu ne pişkinlik hem cop adsense oldugunu bile bile satmissin hemde hala yorum atabilme hakkini goruosun kendinde

Eğer adamsan gidip bi yerden para bulup bu adamin parasini verirsin

Ben anlamam tasinma teranelerinden adam olan sattigi malin arkasinda durur

Biktim sizin gibi yamyamlardan

Demem o ki adamsan ver parasini geri bul bulustur yok ama ben adam deilim diosan defol giy forumdan bi barda dansozluk yap

Alanda satanda konuda geçmiş olsun yazıyoruz

Sen kendi REKLAMINA TIKLAYIp-TIKLATTIRIP Adsense banlatıyorsun, Bense 1 yıldan fazla süredir Adsense'den düzenli ödeme alıyorum Amma Az-Amma-Çok.

Bence sen Aradaki farkı göremiyorsun.
:D

Hocam simdi benim size söyle bir önerim olabilir zaten kaybedeceginiz bir sey yok hesab zaten gitmiş
Bir youtube hesabi acin ve sorunlu adsenseye baglayin sorunlu adsenseye bagladiktan sonra ana hesap olan adsense hesabinizi silin
https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=tr buradan
yarin bu saate kadar hesabin silinmis görünsün tabi bu islemleri yapmadan önce kurtarma bölümüne kendi numarani yazki sorunsuzca kendi hesabini geri alabilesin
12 saat sonrasinda bagladigin youtube hesabina giris yap adsenseyi incele de eyer bagli degilse yada kopmuşsa hesabini geri kurtar yok halen onaylandi falan diyorsa bekle sabahi eger ayni problem devam ediyorsa hesabi komple sil yeni adsense basvurusu yap benim önerim budur işe yarama ihtimali var :)

arkadaslar adsenseyi ben sattım , 3 ay kullanmadım adsenseyi . mart ayında bir kanaldan dolayı para kazanmalar gitmis . kanalın bilgileri bende fakat silemedik. ben kendisine ücreti iade edeceğimi zaten söyledim . fakat tasınma durumum oldu nakit ihtiyacından dolayı adsenseyi satmıstım kaldıki adsense hic calısmadım son 3 ay , ben arkadasa bayramdan sonra 50-70 tl civarında para yollayacagımı kalanıda partner kanallarımdan gelen parayla kapacagımı söyledim. kendisi kabul etsede etmese ben bu parayı arkadasa yollayacagım , amacım dolandırmak falan değil . herkese iyi forumlar.

hakkımda bilgi almak isteyenler icin :

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...e-adsense-hesabiniz-devre-disi-birakildi.html

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/29261-bir-adsense-ban-daha-geldi.html

http://www.ytpara.com/youtube-ban/29269-ve-son-tokat-42-kanal-devre-disi-birakildi.html

Bana da satmaya çalışmıştın bu hesabı, çöp değil diye yemin etmistin ?

https://www.google.com/adsense/app#accountInformation
burdaki hesap durumundan iptal et.
daha önceden de dediğim gibi doksan gün beklemiyorsun.
hafta sonu iptal ettim salı günü heabımdaydı parası. [MENTION=14776]antre[/MENTION] de geri dönüş yapsın bir ara....
bu ara da bana da çöp adsense kaktıran [MENTION=12395]menzilli[/MENTION] , seninde on günün kaldı ...

https://www.google.com/adsense/app#accountInformation
burdaki hesap durumundan iptal et.
daha önceden de dediğim gibi doksan gün beklemiyorsun.
hafta sonu iptal ettim salı günü heabımdaydı parası. [MENTION=14776]antre[/MENTION] de geri dönüş yapsın bir ara....
bu ara da bana da çöp adsense kaktıran [MENTION=12395]menzilli[/MENTION] , seninde on günün kaldı ...
Hocam bu adsense satisi icin bi önlem getiremezmiyiz zorunlu test suresi falan
Adsense almam lazim ama korktum simdi

bence gittigidiyor sistemi gibi bir para havuzu olusturulmalı (para güvenilir bir aracıya teslim edilmeli)

alıcı satıcıdan adsenseyi alınca parayı havuza aktarır.
5 gün sonunda adsensede bir sorun cıkmazsa havuzdaki para satıcıya gönderilir.

taşın altına elini sokacak biri yok mudur

10-15 gün sonra 20-25 adet adsense almayı planlıyordum
açıktası bu tür olaylardan sonra tırsıyorum

2-3 günde hemen parayı harcamış mı
genelde böyle sonra vericem filan yapanlar olay unutulunca toz olurlar bakalım görelim

Tanımadığınız güvenmediğiniz kişilerden adsense alımı yapmayın. Yapıcaksanızda adsense'e kanal bağlayın bekletin 3-4 gün baktınız gitmedi ödemeyi öyle yapın. Bu şarta uymayan kişilerden de adsense almayın. Benimde başıma geldi iade yaptım. Artık bu şekilde yapıyorum karşılıklı güvene dayalı bir işlem bu. :)

[MENTION=14776]antre[/MENTION] bayramdan bunca zaman geçtiği halde değil 200 lirayı yarısını bile ödememiştir..bana bi msj atma zahmetinde bile bulunmamıştır..
17 sinde adama nerde kaldı para bayram çoktan geçti gibisinden yazdım o günden beridir foruma girmiyor
banlanmasını talep ediyorum.

beyler iade istedik veremiyormuş..taşınmış zor durumdaymış
napayım ne gelir elimden
savcılık diyoruz şikayet et diyor..
bu ay 100 öbür ay 100 lira ver şeklinde dememe rağmen.
yok aga ben alım malım yapmam zaten daha da alacaklara da küpe olsun.
4-5 gün admine verin parayı.kullanın sorun çıkmazsa admin alıcıya ödesin.
benim gibi iyi adam deyip vermeyin direk kamil kamil.

şu watsaptan iletişime geçin diyen arkadaştan mı aldın yoksa?

Ne kadar çok zorluyorsunuz ya benim gibi güvenilir satıcıda adsense varken dolandırıcılardan almayın :D

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]

Bu arkadaşı banlarmısınız. Çöp adsense satmış birde aradan aylar geçmesine rağmen para iadesi yapmamış.

Banlanacak kişi ; [MENTION=14776]antre[/MENTION]

Edit: Dolandırıcılıktan süresiz olarak banlandı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bi beni dolandıran şahıs banlanmadı ki o da en son bana hesap sattıgında girdi siteye.bu kadar zaman girmedigine göre başka üyelikle giriyor... :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri