Pinli Adsense

flaronez

Kayıtlı Üye
Fiyat : xxx TL

İLETİŞİM: dile.r10 ( Skype )

Bugun yaptığım bir hatadan dolayı acil 1 hafta içinde para gerekiyor bu yüzdende adsensemi satışa çıkarıyorum.Aralık ayı kesinleşmediği için daha o gelmedi aralıkda şuan için 15 küsür TL vr şu ana kadar en fazla 2-3 tl kesim oldu sanırım 10 küsür tlde orda gelse 70 tl para ile alıcaksınız adsenseyi . Alıcı arkadaşlar dilerse r10danda gösteririz ticaret puanımı burada pek fazla ticaret yapmadım çünkü güven açısından diyorum piyasayı bilmiyorum teklif usulü satışa çıkartıyorum o yüzden.

Adsenseye bağlı 2 tane youtube kanalı var biri 33 abone birinde 14 abone kanalların ihtarı felan yok telif felan yemediler

NEden acil sattığımıda söliyim aklınızda şühpe kalmasın.

Kredi kartı hesap özeti normalde ayın 27 28 'de kesiliyordu herzaman gidip asgarisini yatırıyordum Bugun gittik bankaya hesap kesilmiştir diye 500 lira yatırdım meğersek daha Aylık kesim olmamış yıl başı olduğu için sanırım ve yatırdığım para Aralık ayının asgarisi sayılmıyacak kredi kartına borcum olan miktardan düştü. Büyük ihtimal bu ayın sonunda kesinleşecek asgari ücret ve ben onu yatıramıycam o yüzden adsensemi satıyorum

w0jjx.jpg

w0jkh.jpg

w0jl4.jpg

w0jls.jpg

100 mesaj üstü veya 10 ticaret puanı isteniyor benim bildiğim :)

Adsensde para kazanma devre dışı durumu yoksa satış için güncelleyebilirsiniz hocam.

isteidğin fiyat konuda yokmu ben mi göremedim ?

isteidğin fiyat konuda yokmu ben mi göremedim ?

piyasayı hiç bilmiyorum baktım bi kac konuya 500 diyende olmus 100 diyende ben 100 lira 150 lira içinde satmam satış nedenimde belli zaten yukarda açıkladım aciliyetten işimi görmiycek parayı satmam zaten köşede dursa öle birikir biirkir 100 tl olur ayda yılda 1 video atarak 70 -80 tl birikti zaten :)

Hesabiyin ederi 200 lir civari akrdşeim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri