Pinsiz Adsense Hesabı Satılır 20TL

hotnews

Kayıtlı Üye
Google-Adsense.jpg
Merhaba Ytpara.com Ailesi
Adsense hesabına ihtiyacı olan kişiler için bu hizmeti vermekteyim. İster Tbm test etmek için ister alıp kullanmak için hesap satın alabilirsiniz.

Hesapları Nasıl Açıyorsunuz?
- Hesaplar farklı ip adreslerinden açılıyor.

Kapanma Riski Var mı?
- Her adsense de olduğu gibi bunda da risk kullanan kişiye bağlıdır. Yani siz adsensenizi tehlikeye atacak tıklama veya video yükleme yapmadıkça sorun olmayacaktır. (Örnek +18 videolar)

Peki Fiyatı Nedir?

Site İçin Adsense: Üstünde çalışıyorum. Fiyatı talebe göre belirlenir.

Ödeme Seçenekleri:
- Paypal ve Misli.com
- Önce ücret alınır sonra hesap teslim edilir.

Bana nasıl güveneceksiniz?
1-) Kimse bu forumdan banlanmak istemez.
2-) R10 Profilim için tıklayın. Ayrıca itraderimde olmayan R10 üzerinde yaklaşık 5-6 kişiye video yükleme hizmeti verdim ve halen veriyorum.

Not: Forumda satış konusu serbest diye biliyorum. Kurallar değiştiyse yönetici arkadaşların uyarması yeterlidir.

adsense hesabı ücretsiz ve kısa bir sürede açılabilecekken insanlar neden 20 lira versinler size ?

Pinli yokmu .
Baltalamak gibi olmasın da herkes alabilir zaten pinsiz adsense.
Pinli + euro hesabı olan adsenseniz varsa alabiliriz.

Pinsiz hesabi youtube uzerinden 2 saatte acmak zaten mumkun?

Site için Adsense kullanılabiliyor mu?

Internet sitelerinde kullanmak icin tekrar onaydan gecirmek gerekiyor hocam.O iste cok zor.Daha pek gormedim ben youtube adsense i uzerinden site onaylatabilen.Sahsen kendi sitem bile onaylanmadi(tamamen ozgun bi site).Sifir adsense ile basvuru yapicam.

adsense hesabı ücretsiz ve kısa bir sürede açılabilecekken insanlar neden 20 lira versinler size ?
OzanErsin bey herkes adsense açamıyor. Bilen kişiler açabilir ama açamayanda uğraşmak istemiyor ve doğal olarak uygun fiyatlı almak istiyor.

2 Saat içinde onaylanıyo zaten çok pahalı değilmi
Bu size göre pahalı olabilir, bir başkası için uygun fiyattır.
Site için Adsense kullanılabiliyor mu?
Bu konuda bir arkadaş açıklık getirmiş.
Site için adsense üzerinde çalışmalarım var. Eğer olursa size dönüş yaparım.
Pinli yokmu .
Baltalamak gibi olmasın da herkes alabilir zaten pinsiz adsense.
Pinli + euro hesabı olan adsenseniz varsa alabiliriz.
Estağfirullah. Herkes düşüncesini yazabilir. Pinli+euro malesef efendim.
Pinsiz hesabi youtube uzerinden 2 saatte acmak zaten mumkun?

Internet sitelerinde kullanmak icin tekrar onaydan gecirmek gerekiyor hocam.O iste cok zor.Daha pek gormedim ben youtube adsense i uzerinden site onaylatabilen.Sahsen kendi sitem bile onaylanmadi(tamamen ozgun bi site).Sifir adsense ile basvuru yapicam.
Her şeyin bir yolu vardır. Bundan 2 sene önce her açtığım hesap site hesabı idi ve 5 saatte açıyordum. Şu an kullandığım sitenin adsense ile anlaşması kalkmış. O yüzden alternatif site bulmaya çalışıyorum.

Hocam geçen sene webmaster sitelerinde 1. onaylı hesapları 10 tl'den satıyodum iyide gidiyodu 1 tane adam tanıyodum 2.onay yani siteler için onaylanan adsenseleri 20 tl'ye satıyodu sizinki gerçekten pahalı yani burasıda youtube için kurulmuş bir site kimsenin alacağını sanmam. hayırlı satışlar.

Hocam geçen sene webmaster sitelerinde 1. onaylı hesapları 10 tl'den satıyodum iyide gidiyodu 1 tane adam tanıyodum 2.onay yani siteler için onaylanan adsenseleri 20 tl'ye satıyodu sizinki gerçekten pahalı yani burasıda youtube için kurulmuş bir site kimsenin alacağını sanmam. hayırlı satışlar.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Fiyatta indirime gidebilirim. Dediğiniz 2. onayı yani site onayını çözebilirsem site onaylı 20TL den satışa çıkarabilirim.

OzanErsin bey herkes adsense açamıyor. Bilen kişiler açabilir ama açamayanda uğraşmak istemiyor ve doğal olarak uygun fiyatlı almak istiyor.

Bu size göre pahalı olabilir, bir başkası için uygun fiyattır.

Her şeyin bir yolu vardır. Bundan 2 sene önce her açtığım hesap site hesabı idi ve 5 saatte açıyordum. Şu an kullandığım sitenin adsense ile anlaşması kalkmış. O yüzden alternatif site bulmaya çalışıyorum.

Hocam iyi guzel uygun fiyat diyorsunda 20 TL yani alt tarafi gmaile kayit olurken form dolduruyorsun ve adsense'e basvuru yapiyorsun.Form doldurmaktan baska yapilan ekstra bi is yok.Istenilen 20 TL abes degil mi? Millet 1 TL'ye onayli gmail satiyor zaten? Alt tarafi 2 tik daha yapmak icin mi yani bu 19 TL ekstra ucret? Yanlis anlamayin ama yaptiginiz cidden yanlis.

Araci siteler uzerinden adsense onaylatilmaz artik.2 yil once istediginiz zaman adsense hesabi onaylatabiliyordunuz zaten siteler icin.Simdi ki kadar zor degildi.Hala dahada zor degil.Bi siteye yeteri kadar ozgun icerik girip sifir hesapla basvurdugunuzda gayette guzel onay aliyorsunuz.Fakat problem su ki o hesaplar ne kadar sure banlanmadan devam eder?

öncelikle hayırlı satışlar....

bak şimdi hocam biz bu forumda herkeze adsense nasıl açılır gibi bilgileri paylaşıyoruz sana pek iş çıkmaz onun yerine ayda 50-60 adsense aç ve 10 $ a getir pinini al pinli adsense saqtışına başla 45 gün sonra her birini 100 tl den satabilriisn.....45 günde 30 tane açsan pin gelse 3.000 tl yapar....

Bence bu sektöre yönel....

bak şimdi hocam biz bu forumda herkeze adsense nasıl açılır gibi bilgileri paylaşıyoruz sana pek iş çıkmaz onun yerine ayda 50-60 adsense aç ve 10 $ a getir pinini al pinli adsense saqtışına başla 45 gün sonra her birini 100 tl den satabilriisn.....45 günde 30 tane açsan pin gelse 3.000 tl yapar....

sence adsense bunu yer mi :D

Hocam iyi guzel uygun fiyat diyorsunda 20 TL yani alt tarafi gmaile kayit olurken form dolduruyorsun ve adsense'e basvuru yapiyorsun.Form doldurmaktan baska yapilan ekstra bi is yok.Istenilen 20 TL abes degil mi? Millet 1 TL'ye onayli gmail satiyor zaten? Alt tarafi 2 tik daha yapmak icin mi yani bu 19 TL ekstra ucret? Yanlis anlamayin ama yaptiginiz cidden yanlis.

Araci siteler uzerinden adsense onaylatilmaz artik.2 yil once istediginiz zaman adsense hesabi onaylatabiliyordunuz zaten siteler icin.Simdi ki kadar zor degildi.Hala dahada zor degil.Bi siteye yeteri kadar ozgun icerik girip sifir hesapla basvurdugunuzda gayette guzel onay aliyorsunuz.Fakat problem su ki o hesaplar ne kadar sure banlanmadan devam eder?
Hocam herkes yaptığı işe fiyat biçiyor kimi fazla kimi az bu yapan kişiye bağlı. Haklı olabilirsiniz ama açamayan açamıyor yani. Yorumunuza saygı duyuyorum fiyatı indirdim zaten ama sonuçta bu forum için yine yüksek ama daha altında da kimse yapmaz sanırım.
2 yıl önce haklısınız ama şimdi benim kullandığım aracı site ile adsense anlaşması bitmiş. Başka bir yol bulmaya çalışıyorum bakalım.

Hocam haklısınız. Ben de yardımcı oluyorum bir çok kişiye. Dediğiniiz sistemi düşüneceğim. Teşekkürler.

sitelerde kullanıma açık adsense varsa alırım o fiyata.
Denemelerim sürüyor hocam olursa size dönüş yaparım.

Hocam anlatamiyorum sanirim.Neden kimse daha ucuza yapmasin? Bakin onayli gmail hesabi 1 TL zaten.Ondan sonrasi adsense onaylamak icinse yaptiginiz maksimum tik sayisi 10 dur yani.Youtube kanali aktif edip adsense ile iliskilendirmek,bu kadar.Tas atipta kol mu yoruluyor anlamiyorum? Sahsen biri gelip benden rica etse al bilgilerim bunlar bilmiyorum adsense basvuru yapmasini yapar misin dese ucretsiz bile yaparim problem degil ki.Bos pinli hesap olsa eyvallah 20yede sat 50yede sat onu anlarim.Fakat youtube uzerinden hesap onaylatmanin zor bi yani yokki form doldurmaktan baska.

Yanlis anlama beni,pinsiz hesap dedigin isin yapilmasi 5 dakika.Sonrada bi kac saat onay maili gelsin diye bekliyorsun o kadar.Bu is icin 20 TLde 10 TLde istemek yanlis.Bak ben millete ucretsiz ceviri bile yapiyorum youtube ile alakali teknik problemleri oldugunda.Cok zengin oldugumdan mi? Alakasi yok.Ogrenciyim ben yurtdisinda aksine daha fazla paraya ihtiyacim var yani.

o kadar adres, banka hesabı nerede :D

Hocam anlatamiyorum sanirim.Neden kimse daha ucuza yapmasin? Bakin onayli gmail hesabi 1 TL zaten.Ondan sonrasi adsense onaylamak icinse yaptiginiz maksimum tik sayisi 10 dur yani.Youtube kanali aktif edip adsense ile iliskilendirmek,bu kadar.Tas atipta kol mu yoruluyor anlamiyorum? Sahsen biri gelip benden rica etse al bilgilerim bunlar bilmiyorum adsense basvuru yapmasini yapar misin dese ucretsiz bile yaparim problem degil ki.Bos pinli hesap olsa eyvallah 20yede sat 50yede sat onu anlarim.Fakat youtube uzerinden hesap onaylatmanin zor bi yani yokki form doldurmaktan baska.

Yanlis anlama beni,pinsiz hesap dedigin isin yapilmasi 5 dakika.Sonrada bi kac saat onay maili gelsin diye bekliyorsun o kadar.Bu is icin 20 TLde 10 TLde istemek yanlis.Bak ben millete ucretsiz ceviri bile yapiyorum youtube ile alakali teknik problemleri oldugunda.Cok zengin oldugumdan mi? Alakasi yok.Ogrenciyim ben yurtdisinda aksine daha fazla paraya ihtiyacim var yani.
Bu konuda haklısınız hocam ama bazen bu 5-10 tıkı atmaya uğraşmak istemeyen insanlar bile olabiliyor. Satışı site için kullanılabilir adsense olarak değiştirmeyi düşünüyorum bakalım. Yorum için teşekkürler hocam.

Bu konuda haklısınız hocam ama bazen bu 5-10 tıkı atmaya uğraşmak istemeyen insanlar bile olabiliyor. Satışı site için kullanılabilir adsense olarak değiştirmeyi düşünüyorum bakalım. Yorum için teşekkürler hocam.

Siz site icin kullanilabilir onaylanmis hesap alabilseniz onu 40-50 TL'den bile satarsaniz cok rahat.Suan r10'da o sekilde adsense hesabi arayan yada hesap onaylatmak icin site arayan bi cok insan mevcut.

Siz site icin kullanilabilir onaylanmis hesap alabilseniz onu 40-50 TL'den bile satarsaniz cok rahat.Suan r10'da o sekilde adsense hesabi arayan yada hesap onaylatmak icin site arayan bi cok insan mevcut.

Ustad R10 da hesap satışı yasak ama zaten ilgilenen bir çok kişi de burada sanırım. Bakalım gece deneyeceğim olursa bu işe yönelebilirim. Teşekkür ederim tekrar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri