Pinsiz Adsense kac para eder?

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

harry

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaslar,

1,5 ayda kesinlesmis € 2,65 parasi olan ve toplam kazanci € 19,06 olan pinsiz AdSense kac para eder? satmayi dusunuyorum uygun bi fiyat olursa.

Hocam açık konuşmak gerekirse pinsiz adsense 5 para etmez.Bekle biraz kimlikle onaylat.O zaman elle tutulur bir miktar söyleyebiliriz.

Hocam açık konuşmak gerekirse pinsiz adsense 5 para etmez.Bekle biraz kimlikle onaylat.O zaman elle tutulur bir miktar söyleyebiliriz.

Hocam, Gelcek ay kesinlesmis bir parasi olcak yaklasik €20,00+ ozmn pin isteyi de yapilir 3-4 hafta surer ve pin gelir. ama pin geldikten sonraki degeri kac olur?

Hocam, Gelcek ay kesinlesmis bir parasi olcak yaklasik €20,00+ ozmn pin isteyi de yapilir 3-4 hafta surer ve pin gelir. ama pin geldikten sonraki degeri kac olur?

Hocam şuan kimse almaz,çünkü pin geliyor mu gelmiyor mu nerde kaldı bunlar sıkıntı.Adsense direkt başvuru kabul ediyor zaten.

Bu adsense kenarda dursun kasım 12 de pin yola çıkar 3-4 haftaya gelir sen bu sene sonu bu hesabı 100-150 liraya satarsın rahat.

Hocam şuan kimse almaz,çünkü pin geliyor mu gelmiyor mu nerde kaldı bunlar sıkıntı.Adsense direkt başvuru kabul ediyor zaten.

Bu adsense kenarda dursun kasım 12 de pin yola çıkar 3-4 haftaya gelir sen bu sene sonu bu hesabı 100-150 liraya satarsın rahat.

Bilgin icin sagol kardesim, ozmn ben buna az daha para kazandiriyim pin gelene kadar sonra satisa suna bilirm.

kolay gelsin sana

Pinsiz adsense satışı yasak , konu 2013 hortlatıcam biliyorum ama :D bir adsensim var , acil de nakit ihtiyacı ... Satış yasak mı? Yoksa alıcı razıysa satış yapabiliyormuyuz?

Pin girilmedi daha yenı acıldı , 2 kanal baglandı , 2 analın gunluk 100 TL küsür getirisi , adsensın cınde 1.035.00 TL (şu an itibariyle) / 8 - 10 gunluk ve artmaya devam eden bır para var ...

Son düzenleme:
Pinsiz adsense satışı yasak , konu 2013 hortlatıcam biliyorum ama :D bir adsensim var , acil de nakit ihtiyacı ... Satış yasak mı? Yoksa alıcı razıysa satış yapabiliyormuyuz?

Çok mu aradınız hocam bu konuyu görünce istemsizce gülmeye başladım :)

:) aynı soruyu bende soruyım :) arkadaş satınca bende satmak isterim satabiliyorsak :)

Biri almak başka biri satmak istiyorsa sorun yok. Forum yönetimi bir sorun çıkarsa karışmıyor bu tip satışlarda

Pin girilmedi daha yenı acıldı , 2 kanal baglandı , 2 analın gunluk 100 TL küsür getirisi , adsensın cınde 1.035.00 TL (şu an itibariyle) / 8 - 10 gunluk ve artmaya devam eden bır para var ...

suha hocadan güvenle alış veriş yapabilirsiniz bu arada. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın grafikleri gördüm gerçekten çok iyi kanalların.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri