Pinterest Hakkında Sorularınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normalde günde 2-3tl veren bi sitem var.o sitedeki resimlerden sadece 1 tanesi sayesinde 1 haftada +2400 tl almıştım bikeresinde :) kalitesiz,bence pekde bişeye benzemeyen bi resimdi üstelik.

aynen hocam sistem öyle zaten nerede işe yaramayan gereksiz şeyler varsa onlar patlamaya hazır bombadır :)

bir siteyi nasıl kopyalayabilirim ? yazılarını translate ile çevirip resimlerini pinlemek veya değiştirmek istiyorum.
feed yoluyla mı oluyor ? öyle oluyorsa her sitenin feedi alınmıyor..nasıl alabilirim ?
scrape yoluyla ise bendeki wp automatic de multiple scrape yok...güncel wp automatic olan varsa bana mesaj atarsa sevinirim

bir siteyi nasıl kopyalayabilirim ? yazılarını translate ile çevirip resimlerini pinlemek veya değiştirmek istiyorum.
feed yoluyla mı oluyor ? öyle oluyorsa her sitenin feedi alınmıyor..nasıl alabilirim ?
scrape yoluyla ise bendeki wp automatic de multiple scrape yok...güncel wp automatic olan varsa bana mesaj atarsa sevinirim

kopyalam işini tam olarak bende bilmiyorum lakin kendi sitemin yedeklerini alıp başka site kuracagımda o yedekle kurmuştum
Elimde ki wp otomatik i atayım bakın 1 aydır kullanıyorum

feed yolu ile içerik çekmek 10 siteden 8-9unda var benim gördügüm kadarıyla.sayfa kaynaklarından arattınız mı?sitede normal olarak baktıgınızda göremeyebilirsiniz ama kaynaklarda site.com/feed , site.com/rss.php , site.com/rss.xml , site.com/feed.xml şeklinde bi bakın eger bakmadıysanız.

hocam sendeki wp automaticte multiple scrape de varsa atar mısın acaba
bir de feed konusunda bilgili misin
ben mesela siteyi değil de sitenin sadece bi kategorisini çekmek istiyorum bunu nasıl yaparız biliyor musun
bir de adsense işi zorlaştı affiliate işi yapmak istiyorum.. atıyorum alixpressin belli bi kategorisindeki ürünleri nasıl çekeriz..feed ile belirli bi kategoriyi çekebiliyor muyuz

hocam sendeki wp automaticte multiple scrape de varsa atar mısın acaba
bir de feed konusunda bilgili misin
ben mesela siteyi değil de sitenin sadece bi kategorisini çekmek istiyorum bunu nasıl yaparız biliyor musun
bir de adsense işi zorlaştı affiliate işi yapmak istiyorum.. atıyorum alixpressin belli bi kategorisindeki ürünleri nasıl çekeriz..feed ile belirli bi kategoriyi çekebiliyor muyuz

ben biçok yolla içerik çekiyorum ve içerisinde feed olayıda var.yine hemen hemen her sitede kategorinin feed adreside oluyor ve sadece o kategoriden içerik çekebiliyorsun.fakat ben wp automatic filan kullanmıyorum,özel yazdırdıgım botları kullanıyorum ben bu işler için.aliexpressdende içerik çekiyorum ben ama o botun çalışma mantıgını hatırlayamadım şimdi,feed olayı onda yok sanırım ama wordpress için ücretli biçok yazılım var bu işi yapan.muhtemelen ücretsiz olanlarda vardır,araştırmak gerek.

* ayrıca,lisans ücreti pahalı oldugu için tabi biçok kişi crackli filan kullanıyor ama sıkıntılı bi iş o konu,ben o tür yazılımlar kullanmıyorum sitelerimde.(virüs,hacklanme olayları filan yüzünden)

ben biçok yolla içerik çekiyorum ve içerisinde feed olayıda var.yine hemen hemen her sitede kategorinin feed adreside oluyor ve sadece o kategoriden içerik çekebiliyorsun.fakat ben wp automatic filan kullanmıyorum,özel yazdırdıgım botları kullanıyorum ben bu işler için.aliexpressdende içerik çekiyorum ben ama o botun çalışma mantıgını hatırlayamadım şimdi,feed olayı onda yok sanırım ama wordpress için ücretli biçok yazılım var bu işi yapan.muhtemelen ücretsiz olanlarda vardır,araştırmak gerek.

* ayrıca,lisans ücreti pahalı oldugu için tabi biçok kişi crackli filan kullanıyor ama sıkıntılı bi iş o konu,ben o tür yazılımlar kullanmıyorum sitelerimde.(virüs,hacklanme olayları filan yüzünden)

çok sağolun hocam feed olayı için özellikle.
alixpresi örnek verdim admitad da bi sürü site var..onları scrapes ile istediğim yerleri mesela sadece başlık resim açıklama kısımlarını kesebiliyorum sanırım ama 125 tl idi galiba..null halini bulamadım
wp automaticle olmayacak gibi affiliate.

bir de bişey soracağım wp automaticle feed yoluyla bi siteden veri çektiğimizde bazen yazı var ama resim yok..postlara girdiğimde resim gizlenmiş durumda kendim yazıya sürüklüyorum ordan..neden böyle oluyor acaba ?

Merhaba Skype varsa rica edebilirmiyim
danışmak istediğim bazı konular var
teşekkürler

çok sağolun hocam feed olayı için özellikle.
alixpresi örnek verdim admitad da bi sürü site var..onları scrapes ile istediğim yerleri mesela sadece başlık resim açıklama kısımlarını kesebiliyorum sanırım ama 125 tl idi galiba..null halini bulamadım
wp automaticle olmayacak gibi affiliate.

bir de bişey soracağım wp automaticle feed yoluyla bi siteden veri çektiğimizde bazen yazı var ama resim yok..postlara girdiğimde resim gizlenmiş durumda kendim yazıya sürüklüyorum ordan..neden böyle oluyor acaba ?

rica ederim.fakat,yukarıdada belirttigim üzere wp automatic gibi eklentiler yok bende,kullanmadım hiç.yani o konuda bi bilgim yok.kendi botumda söylediginiz şeye rastlamadım hiç,belki o eklentinin filan ayarları ile alakalıdır,bilemiyorum.

bu videodan sonrası ücretli mi yardımcı oluyorsun acaba [MENTION=78340]Karamanli[/MENTION]

Hocam 0 olan birine kısaca özetler misin olayı [MENTION=78340]Karamanli[/MENTION]

Fotoğraf yayımlamak için WordPress teması bilgisi olan var mı ? Özelden veya buradan yazarsa sevinirim. Sevgiler.

Pinterest Automatic neden kuruyoruz. O kısmı anlamadım. Wp automatic halletmiyor mu? pinterest auto ne amaçla kuruluyor anlatabilir misiniz lütfen?

adsense onaya takıldık 2-3 aydır inatlaşıp duruyoruz bir türlü geçemedik pin işine tamamen özgün yeni yazılarla tekrar adsenseye başvuracağım inş. kabul edilirde sizden yardım talep ederiz.

Adsense bugünlerde döküyor pinterest odaklı siteleri aklınızda olsun. Kesin bi teşhis yok ama özellikle pinthis temalı sitelerin hepsini hallediyor adsense. Hergün 3-5 site açın diye millete eğitim satanlar sağolsun.

Pinterest Automatic neden kuruyoruz. O kısmı anlamadım. Wp automatic halletmiyor mu? pinterest auto ne amaçla kuruluyor anlatabilir misiniz lütfen?

hangisi,hangisini yapıyor bilmiyorum ama :) 2 eklenti kullanılıyor hocam;birisi pinterestden senin siteye çekiyor resimleri,digeride sitenden pintereste gönderiyor.

Bir kaç aylık araştırma ve geliştirme sonucu, sıfırdan herşeyi yaptım, tam oldu derken bot otomatik çekmiyor. Eklentiyi son sürüme güncelledim yine çekmiyor, nereleri kontrol etmem gerek tavsiye verebilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri