Pinterest Hakkında Sorularınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba,
3 Eklenti var. WP AUTO Pinterest Auto Ve SAP. Pinterest Auto neden kullanılıyor o kısmı anlamadım.

hangisi,hangisini yapıyor bilmiyorum ama :) 2 eklenti kullanılıyor hocam;birisi pinterestden senin siteye çekiyor resimleri,digeride sitenden pintereste gönderiyor.

Hocam skype adresinizi özel mesaj ile gönderebilir misiniz? Teşekkür ederim :)

merhaba,
3 Eklenti var. WP AUTO Pinterest Auto Ve SAP. Pinterest Auto neden kullanılıyor o kısmı anlamadım.

3 eklentiyde kullanmadıgım için açıkcası daha öncesinden net bi bilgim yok ama şimdi eklentilere bakıyorumda;

- Pinterest Automatic : sitedeki konuda bulunan tüm resimleri pinterest hesabına pinliyor.
- WordPress Automatic : siteye içerik ekliyor.
- Social Auto Poster : sadece pintereste degil,farklı yerlerede yani facebook,twitter vb sosyal medya sitelerinede içerikleri gönderebiliyor.

pinterest otomatik ile sap ın arasındaki fark ise şu ; sap sadece konunun kapak resmini,sadece 1 resmi gönderiyor ama pinterest otomatik konudaki tüm resimleri gönderiyor.tabi pinterest otomatik tüm resimleri gönderiyor ama sadece pintereste gönderiyor.

bu yüzden,aynı anda 3 eklentininde kullanılması mantıklı.tabi sadece pinterestden hit çekicem ben,diger sitelere gerek yok dersen sap kullanmak zorunda degilsin hocam.

Merhaba, bu 3 eklentiyide satın mı almamız gerekli bu işlemleri yapabilmek için. nulled versiyonlarını localde denedim çalışmadı.

Teşekkür ederim.

3 eklentiyde kullanmadıgım için açıkcası daha öncesinden net bi bilgim yok ama şimdi eklentilere bakıyorumda;

- Pinterest Automatic : sitedeki konuda bulunan tüm resimleri pinterest hesabına pinliyor.
- WordPress Automatic : siteye içerik ekliyor.
- Social Auto Poster : sadece pintereste degil,farklı yerlerede yani facebook,twitter vb sosyal medya sitelerinede içerikleri gönderebiliyor.

pinterest otomatik ile sap ın arasındaki fark ise şu ; sap sadece konunun kapak resmini,sadece 1 resmi gönderiyor ama pinterest otomatik konudaki tüm resimleri gönderiyor.tabi pinterest otomatik tüm resimleri gönderiyor ama sadece pintereste gönderiyor.

bu yüzden,aynı anda 3 eklentininde kullanılması mantıklı.tabi sadece pinterestden hit çekicem ben,diger sitelere gerek yok dersen sap kullanmak zorunda degilsin hocam.

Merhaba, bu 3 eklentiyide satın mı almamız gerekli bu işlemleri yapabilmek için. nulled versiyonlarını localde denedim çalışmadı.

Satın almaniza gerek yok hocam nullet versiyonunu kulllaniniz PA eklentisi çalışmazsa en aşağıda key var oraya 1 den 9 a kadarb bir rakam sallayın çalışacaktır.

Şu ads.txt olayı hakkında bilgisi olan varmıdır? Sanırım bu ads.txt dosyası siteye yüklenmeden gelirler yansımıyor, siteye atıncada onaylanması birkaç gün sürüyormuş doğrumudur arkadaşlar? Onaylanmadan önce sitemde reklam gösteremezmiyim?

https://eksiup.com/p/ui227087i4wv

toprağım varsa sypeden görüşelim

Merhaba Skype varsa rica edebilirmiyim
danışmak istediğim bazı konular var
teşekkürler

PM yoluyla sorun hocam takildiginiz yerleri buradan yapamazsan veririm hocam

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:28 ----------

Şu ads.txt olayı hakkında bilgisi olan varmıdır? Sanırım bu ads.txt dosyası siteye yüklenmeden gelirler yansımıyor, siteye atıncada onaylanması birkaç gün sürüyormuş doğrumudur arkadaşlar? Onaylanmadan önce sitemde reklam gösteremezmiyim?

https://eksiup.com/p/ui227087i4wv

Siteniz adsense de onaylı ise reklamınız çıkar hocam

PM yoluyla sorun hocam takildiginiz yerleri buradan yapamazsan veririm hocam

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:28 ----------

Siteniz adsense de onaylı ise reklamınız çıkar hocam

Adsense onayını aldım ancak linkteki uyarıyı vermekte, bu işlerde biraz acemiyim malesef pek bilgim yok. Örneğin esnek yatay reklam kodu ve dikey reklam kodunu nasıl oluşturabilirim?

Uzun süredir adsense onay alamıyorum ip adresimle alakalı olabilir mi?

Uzun süredir adsense onay alamıyorum ip adresimle alakalı olabilir mi?

Sanmıyorum hocam ben aynı ip adresiyle onaya çok site yolladım sıkıntı olmamıştı.

En az 10 - 15 tane %100 özgün 2-3 resimli makale hazırla, +ColorMag teması ile en fazla ikinci onaya gönderiminde onaylanması gerek,
(garanti değil, ama 2 hafta önce bu şekilde onay aldım..)

o demiş oldugunuz taktikler eskide kaldı artık hocam google onlara kanmıyor artık

adsense te ben başka hesabınız var uyarısı ve politika ihlali ile karşılaşıyorum devamlı forumda sordum yetkili arkadaş genel bi sorun var mühendislerimiz çalışıyor yanıtını verdi.

bi türlü onaylayamadım şu adsense i kafayı yedirtir adama salın da biraz takılalım yahu.

adsense te ben başka hesabınız var uyarısı ve politika ihlali ile karşılaşıyorum devamlı forumda sordum yetkili arkadaş genel bi sorun var mühendislerimiz çalışıyor yanıtını verdi.

bi türlü onaylayamadım şu adsense i kafayı yedirtir adama salın da biraz takılalım yahu.

O sorunla artık her gün sabah akşam karşılaşıyorum yazmaya gerek bile duymadım artık.

Diğer hesabımı kapattım çıkan var bir de aşağıda o bana geldi mi artık hatırlamıyorum bile

EVqXr8.png

O sorunla artık her gün sabah akşam karşılaşıyorum yazmaya gerek bile duymadım artık.

Diğer hesabımı kapattım çıkan var bir de aşağıda o bana geldi mi artık hatırlamıyorum bile

EVqXr8.png

tam olarak bu sorun bendeki de. şans yok bizde herhalde muhtemelen 1 ay önce böyle bi şey yoktu bile. biz bi şeye girmeye kalkınca kuruyo kökü oranın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri