tam olarak bu sorun bendeki de. şans yok bizde herhalde muhtemelen 1 ay önce böyle bi şey yoktu bile. biz bi şeye girmeye kalkınca kuruyo kökü oranın.
Neden öyle dersin üstad biraz araştırma birazda dikkat olur biter ins
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tam olarak bu sorun bendeki de. şans yok bizde herhalde muhtemelen 1 ay önce böyle bi şey yoktu bile. biz bi şeye girmeye kalkınca kuruyo kökü oranın.
Neden öyle dersin üstad biraz araştırma birazda dikkat olur biter ins
Aynen karamsar olmaya gerek yok belki 25-30 kere başvurdum illa bir yerde kabul edecekler bir zaman sonra..![]()
Merhabalar, epeydir görüyorum pinterest konularını çalışma mantığına vâkıfım ancak aklıma takılan sorular var
Neden wordpress? yani blogspot gibi googlenin sağladığı bir sistem varken neden domain ve hosting ile uğraşılıyor? Eğer eklentinin sağladığı kolaylık vs deniyorsa bunun için masaüstü bot yapılabilir çokta zor olduğunu düşünmüyorum.
Velhasıl pinterest sisteminde blogspot kullanan var mı? Yada kullanılabilir mi?
Verdiğin örnek elinde traktör varken öküzle tarla sürmek gibi...
Masaüstü botu kurdun diyelim en fazla 2-3 siteye pinlersin ki o bile riskli biri ban yediğinde diğerleri de gider. Ip değiştirip farklı zamanlarda pinlerim desen o zaten olacak iş değil.
3-5 pinle hit gelmiyor en az 1500 pinde kıpırdıyor siteler. Hesaplar çok uzun ömürlü de değil sürekli yeni site açmak lazım. Wordpress ı kur bırak kendi haline bunları blogger ile yapabilir misin?
1-2 yerde proxy kullanıldığını gördüm proxy kullanılıyorsa masaüstü programı yapılabilir diye düşündüm. Proxy kullanılabiliyorsa da cronjob mantığıyla pinler yine gönderilebilir, ayrıca masaüstünde verdiğin taglara göre sınırsız website de oluşturulabilir(aynı hesaptan olması zorunlu değil) domain ve hosting derdi olmadan kısacası çok bilgim yok konuya binaen bilgi almak için yazdım.
Bunun öncesinde denemeler yapmıştım etiket ve açıklamalar özgün değil öylesine programa random attırdım örnek olması açısından;
pinterest.com/aaestethicc/
aesthetic-wallpaper.blogspot.com
Sorumu tekrarlayayım, bloggeri pinterest işlerinde kullanan var mı? Kullanılması durumunda ne gibi engeller çıkabilir? Teşekkür ediyorum şimdiden hayırlı geceler
Proxy yerine mobil internet kullanmanız daha mantıklı değil mi sürekli connect - disconnect re-connect yapılır.
[MENTION=13819]Liaison[/MENTION]
Hocam domain avantajı şu subdomain açarak tek domainle 10-15 civarı site edinebilme şansı var.
Konumun Kilitlenip Silinmesini İstiyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
Yeter artık alay eden insanlardan bıktım İyi Forumlar.
Kimsenin alay ettiği falan yok, varsada konuyu sildirecek kadar olduğunu sanmıyorum, Herkesin amacı belli burda, bilgi toplayıp kendi sistemlerini kurmak.
İnsanların kafaları çok karışık herkes ayrı birşey diyor, tam olarak bu işi gösteren öğreten biryer paralı eğitimler dışında bir kaynak yok, ki o eğitimlerde ne kadar iyi, esas bilgiyi değilde herkesin yaptığı klasik yöntemleri anlatıyorlar.
Yardımlaşma için açılan bu konuyu, çok fazla yazan olduğu için kaldırtmak istediğinizi düşünüyorum.. Yinede bu normal bişi sıkılmış olabilirsiniz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.