Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pinterest, gerçekten bu aralar çok iyi durumda. Fiyat oldukça uygun.
Hayırlı satışlar
Daha öncede söyledim yine söylüyorum :
PİNTEREST ŞU ANDA YOUTUBE NİN BAŞLANGIÇ DÖNEMİNİ YAŞIYOR...İŞİNİ BİLENLER AYLIK 6 HANE KAZANÇLARA ULAŞTI
pinpara.com....anlayan anladı![]()
Merhaba hocam bu mesajınızdan ve gecmis mesajlarınızdan yola cıkan heyecanlı biri olarak öncelikle bu çabanızı takdir ettiğimi söylemeliyim.
fakat benim gibi birkac gün önce yasamıs oldugum dolandırılma ve daha baska durum yasamamaları adına bu ise baslamayı dusunen insanlara yardımcı olabilmek adına birkac şey eklemek istedim .
web site , özellikle wordpress bilgisi olmayan arkadasların ilgili eğitim ve bilgileri alması gerekiyor.
doğru bir eğitim aldıktan sonra (* doğru kisilerden ) bu ise baslamalarını öneririm.
bu forum her ne kadar son dönemlerde paylasım azalmıs olsa dahi kullanıcıları bana göre diğer forum sitelerinden daha iyidir , burada bu eğitimi veren yada verecek olan kisiler varsa muhakkak eğitimi öneririm.
burada bu mesajı yazan arkadas iyi niyetli olarak kazanc oldugunu belirtmis doğru söylemis bu iste kazanc var , dilerim ki herkes kazanır.
her an güncelleme gelebilir o yüzden 85 adet yaptık diyorsunuz ya hocam peki ben 200 site ekledim ondan sonra güncellleme gelirse ne olacak adsenseye ? böyle bir şey mümkün değildir sanırım
o 200 sitede adsense onaylı halde kalacak,yeni site eklemek isterseniz onları onaya göndereceksiniz.
Bu hizmetin ne olduğunu anlamadım ama wada'yla geçen yıl baya alışverişimiz oldu. Verdiği adsenseler hep sağlam çıktı. Onaysız olduğumdan o zamanlar yazamadım şimdi yazayım dedim. Hayırlı satışlar.
Arkadaştan adsense aldım dediği gibi ve siteler eklenmiş bir şekilde sorunsuz teslimat yaptı , sağolasun fazlasıyla yardımcı oldu
Satış devam mı hocamKonu Güncel.
lütfen satış için iki konuyu birden kullanma hocam ikisi de aynı içerik ya bu konudan devam et ya da adsense alış satış konusundan devam et böyle devam edersen ceza uygulamak zorunda kalacağım bilgin olsun. Hayırlı satışlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.