Pinterest İle Artık Sende Kazan.

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pinterest

Myo

Kayıtlı Üye
Pinterest İle Artık Sende Kazan.

AGCczz.jpg

Pinterest Tarihi
Son yıllarda Avrupa ve Amerika’da trend olan ve birçok kişi tarafından kullanılan bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkan Pinterest, 2010 yılında, Paul Sciarra, Evan Sharp ve Ben Silbermann tarafından Amerika’da kurulmuştur. Pinterest, kullanıma sunulduğu ilk dönemde pinleme özelliği, tablolardan (pano) oluşan yapısı ve sınırlı kategorisiyle sınırlı bir deneyim imkanı veriyordu.

Pinterest’i diğer sosyal ağlardan ayıran en büyük özellik “pinleme”ydi. O yüzden Pinterest, kurulduğu ilk yıl “pinleme” özelliğini geliştirmeye odaklanmıştır.

Pinterest Nedir?
Bir görsel ve video paylaşım platformu olan Pinterest, kullanıcılara 2 şekilde paylaşım imkanı sunuyor. Kullanıcılar ister kendi yükledikleri görselleri / videoları, isterlerse de farklı bir kullanıcıda görmüş oldukları görselleri ya da videoları paylaşabiliyorlar. Pinterest dilinde buna “pinlemek” denilmektedir.

Pinlenen içerik panoya eklenmekte böylece kategorisel paylaşım imkanı sunmaktadır. Bu arada Pinterest’i diğer birçok sosyal ağdan farklı kılan en dikkat çeken özelliği kullanıcılarının %33’ünün erkeklerden oluşuyor olmasıdır. Diğer bir ifadeyle Pinterest’in cinsiyet istatistiğinde kadınlar fazlasıyla ağır basıyor. Bu noktada ise uygulamanın içeriğinin ve gelişiminin daha çok kadınlar üzerinden sağlandığını söylemek yanlış olmaz.

Pinterest İstatistikleri
Kadın Pinterest kullanıcılarının oranı %80.

Pinterest’te açılan işletme hesaplarının toplam sayısı500 bin.

Pinterest aylık sayfa gösterim sayısı 5 milyar.

İnsan yüzü içeren Pinterest resimlerinin oranı %20.

Günlük pinlenen ortalama makale sayısı 5 milyon.

Repin alan pinlerin oranı %80.

Tek bir ziyarette Pinterest’te geçirilen ortalama süre 2 dakika.

Ortalama bir kullanıcının bir ayda Pinterest’te geçirdiği süre 98 dakika.

Pinterest üzerinden ürün satın alan müşterilerin ürün başına ödedikleri ortalama fiyat 140 – 180 dolar.

Pinterest hesabı ile Facebook hesabını birleştiren kullanıcıların sayısı 9 milyon.

Platforma sadece mobilden giriş yapan tekil ziyaretçi oranı %35.

Markaları Yakından İlgilendiren Pinterest İstatistikleri

Pinterest’te bulunan işletme hesap sayısı yaklaşık 500.000

Pinterest kullanıcıların %52′si bir mağazada alışveriş yaparken, yol gösterici olması amacıyla Pinterest’ten faydalanıyor. Aktif Pinterest kullanıcılarının % 83′ü, bu platformda bir ünlüyü takip etmek yerine bir markayı takip etmeyi tercih ediyor.

Pinterest tarafından yönlendirilen ziyaretçilerin ortalama satış sipariş değeri 58.95 dolar.

Bir web sitesine bir Pinterest pininden gelenlerin sayısı ortalama 2‘dir.

Bir web sitesini bir Pinterest pini sayesinde görüntüleyenlerin sayısı ortalama 6‘dır.

Pinterest’te global e-ticaret sosyal paylaşımının %44′ü gerçekleşiyor.

Pinterest’te global tüketici marka sosyal paylaşımının %11′i gerçekleşiyor.

Pinterest’te en çok repin edilen domain Etsy.com

2013 Inc 500 Company’nin 45′i Pinterest kullanıyor.

Pinterest’te bir markayı pinleyen milenyum kuşağının oranı %11

Pinterest’te bir mağazaya ve alışveriş sitesine götüren tıklamalar tüm pin tıklamalarının %7′sini oluşturuyor.

Pinterest’te bir mağazaya ve fotoğraf paylaşım sitesine götüren tıklamalar tüm pin tıklamalarının %8′ini oluşturuyor.

refsiz bu işler pek yürümüyor hayırlı satışlar önce güven

Sagolun size de hayirli günler.
Bu arada ref: ücretsiz verilen hizmet tek değildir.
2015 yili bir üyeyle 10 site de anlasiyoruz ve isini yapiyorum suan siz güven diyorsunuz.
Ref = Beleşcilik değil.

refsiz bu işler pek yürümüyor hayırlı satışlar önce güven

Arkadaşı ekleyip , biraz sohbet etseydin zaten güvende sorun olmadığını anlardın hocam...

Ben arkadasla 10 site için dün gece anlaştım , şartlarımizi konuştuk fiyatta anlaştık ,işe başlama 1/2 , tüm işi teslim edecek anahtar teslim admin bilgileri , hesap bilgileri vsss kalan ücret 2/2 ödeme ..
.
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü muhabbeti dahi insanin kendini belli ediyor ...

50 tl tek site içinmi _ ?
daha önce yaptıklarınızdan konuya görsel ekleme şansınız varmı ? (kazanç)

kazanma garanti mi ?

Evet hocam 50 tl ye sitenizi kuruyorum 10.000 tl kazanç garantisi veriyorum.
Arkadaşlar ben sizlere pin to pin sisteminin kurulumunu yapıyorum.
Pin to pin : Pinterest de bir resmi alır sitenizde paylaşır ve sitenizde payaşılan resim pinterestte pinleme yaparak paylaşılan sistemdir.
Bu sistemde pinterest pininizin tutması durumunda günlük 100 tl ye kadar kazanç sağlanabiliniyor.
Yani 50 tl ye ben size kazanç garantili site kurmuyorum. Pinterest sisteminizi işler hale getiriyorum.

Pinterest hesabınızı açıyorum.
Eklenti ayarlarını yapıyorum.
Anahtar kelimenizi uygun içeriğin paylaşılmasını sağlıyorum ve aynı zamanda paylaşılan içeriğin pinterestte paylaşılmasını sağlıyorum.

Sizin domaininize kurulum yapıyorum hocam host ve domain dahil değildir.

merhaba hocam ben bıraz araştırma yapmıştım ve yanlış bılıyorsam affola belli bir zaman sonra google den banlandıgını duydum oyle bir sistem yapıldıgında ne kadr dogru veya yanlış bilmiyorum.

merhaba hocam ben bıraz araştırma yapmıştım ve yanlış bılıyorsam affola belli bir zaman sonra google den banlandıgını duydum oyle bir sistem yapıldıgında ne kadr dogru veya yanlış bilmiyorum.

Hocam isi abartip daha cok kazanmak ivin reklam tiklamaya tesvik edecek sekilde sitelerde banlanma oluyor.
Ben 3 aydir bi sikinti yasamadim. Sadece 2 defa pinterest hesabim banlandi.

Hocam aylık kazancanız ne kadar şuan tahmini ?

Merhaba hocam kazancım olarak şuan aylık 800-1200 arasında .

3 alan adı ve 10 site ile .
Şuan da amazon affiliete üzerinde çalışmalar yapıyorum. eğer istediğim sonucu alırsam amazon ile çalışacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri