Pinterest ile her ay 6 hane kazanan arkadaş !

tbmsi yüksek içerik çok hocam.web sitesinde nerdeyse en kolay iş,yüksek tbmli içerikler bulmak,o konuda site açmak.asıl önemli olan,o içerige ziyaretci çekebilmek.bi arkadaş vardır,seoda iyidir mesela ve googleda üstlere çıkarak siteye ziyaretci çeker.bi başkası vardır,sosyal medyada iyidir ve oradan hit çeker vb... elinde istedigi kadar yüksek tbmli içerik olsun,siteye gelip reklamlara tıklayanlar olmazsa hiçbi işe yaramaz.mesela ingilizce flash oyun sitesi vardı bende.ben hiç anlamam oyun işinden,dogru dürüst bi ziyaretci çekemedim hiç o siteye.zamanında r10da çok ekmek yediler o flash oyun işinden.bende onlara uyup denedim ama elime pek bişey geçmemişti :)

Hocam birçok websitesi tecrübem oldu,şu anda elimde var hatta hala,şunu söyleyebilirim rahatlıkla,sitenizin içeriği makalesi özgünse kesinlikle yeterli oluyor,en güzel seo özgün olmanız,gerisini Gugul Amca hallediyor :)

Hocam birçok websitesi tecrübem oldu,şu anda elimde var hatta hala,şunu söyleyebilirim rahatlıkla,sitenizin içeriği makalesi özgünse kesinlikle yeterli oluyor,en güzel seo özgün olmanız,gerisini Gugul Amca hallediyor :)

herkesin farklı tecrübeleri vardır tabi.bende tam aksine,özgün sitelerimde bu sorunu çok yaşadım ama spamlarda yaşamadım :) yani tam aksine,özgünde hit çekemiyorum ben :p

Sana veya Fatihbaz ustaya skypetan danışmamın imkanı var mı :) çok yüzeysel 7-8 şey sorup zihnimi berraklaştırmam gerek hedef seçmem gerek ^^

Senelerdir Youtubedan Köşkler, Konaklar alanlar var burda hocam pinterest daha dünkü cocuk :D

Selamlar, 5 ayda 70 bin TL'ye yakın kazandım. 1 yılda 3 saatlik uyku ile hayatıma devam ettim. Ülke olarak hazıra konmaya alışkınız. Adsense onayına para veriyor, sistemin kurulmasına para veriyor, pinterest hesabı açmasına para veriyor, reklam yerleşimine para veriyor. Sonra orada hiçbir şey bilmeden kazanç bekliyor. Şuan yeni sistemle devam ediyorum ve gayet güzel bir gidişat var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri