Pinterest ile İlgili Soru ve Sorunlarınız

Pinterest spamı bitirecem derken kendini de bitiriyor farkında değiller.

EIQ3Qh.md.png

Bu hesapta api ile 115k pin atılmış, linklerin hepsi alakasız sayfaya çıkıyor, bu hesabı tespit edemeyip,50-100 pinli hesapları kapatarak spamı bitireceklerini sanıyorlar.

Kendini niye bitirsin yt gibi yapar kökten bitirir spamı olan bize olur bu hesabın sahibi de kına yakar ya spam yap yap da böyle de göze sokularak yapılmaz ki

Kendini niye bitirsin yt gibi yapar kökten bitirir spamı olan bize olur bu hesabın sahibi de kına yakar ya spam yap yap da böyle de göze sokularak yapılmaz ki

Nasıl olacak o? Ne diyorum, benim 3 ayda özenle topladığım 1-2 bin içerikli hesaplar kapanıyor, ama botla bir günde 100 bin pin atan adamın hesabı kapanmıyor.

Youtube spamı bitirirken özgüne teşvik etti, amatör youtuberların içeriklerini öne çıkardı, aşama aşama bitirdi spamı,ayrıca arkasında google gibi devasa bir şirket var, youtube 1-2 sene zarar etse bunu tolere edebilir.

Pinterestin spam algoritması doğru çalışmıyor, 50 pinli hesap kapanırken 100 Bin pinli hesap kapanmıyorsa ortada bir yanlış vardır.

Ben şunu bilir şunu söylerim arkadaşlar spam işi bitmez bakım YouTube de bittimi bitmedi sadece aradaki çömezleri kaldırdılar büyük oynayan büyük balık tutar mantığıyla gidilirse 1. 5 milyar nüfusu olan Hindistan bitirememiz sadece 80 milyon nüfuslu turkiyemi bitirecek bu spam işini bilen de bilmeyende konuşuyor pinteresten önce YouTube vardı youtubeye spam i bitirdi diyorsunuz bende öyle kabul edeyim YouTube bitti Pinterest başladı 2 sene sonra Pinterest bitecek başka birşey başlayacak yani diyeceğim şu dünyada global şekilde spam işi bitmez biri biter biri baslar çok pin atma değil önemli olan mantıklı davranmak bunu çözmeniz için de araştırma yapmaniz lazım saygilarimla iyi forumlar herkeze

bu işin A sından başlayarak anlatan bir yer link yok mu?
konular içinde kayboldum diyebilirim.

https://contabo.com/ da 4.99 Euroluk paket var ben ve benım gibi pintopin yapan arkadaşlar buradan alıyoruz.

hocam paket alırken yapılan adımlardan bahsedebilir misiniz? Örneğin işletim sistemi seçme, yönetim paneli seçme gibi diğer detaylar var. Artı üye olacak yer bulamadım. Kısaca bahsettiğiniz paketi nasıl alabiliyoruz?

Arkadaşlar shadow olayı ve diğer spamdan kapanmalar için sadece "özel ip" almak sorunu çözüyor mu? Başka bir şey yapmamız gerekiyor mu? Gerek Pinterest hesap açılımı için gerek wp eklentileri için?

arkadaşlar pinterest için adsense alırken lokal yabancı ülkemi olmalı türkiyede olabilirmi sizin tercihiniz nedir. aynı şekide vps alırkende lokasyon fark ediyormu. Yardılarınız için şimdiden teşekkürler.

R10da eğitim satanlar var

biçok yerde biçok egitim var ama egitim alacak arkadaşlara ufak bi uyarı yapmak istiyorum...sadece bu konuda degil gerçi,benim sözüm daha genel yani her türlü alım için geçerli.

normalde bi konuda alım yapmadan önce bende dahil biçok kişi konudaki yorumlara bakar,kaç olumlu kaç olumsuz sonuç almış daha önce alım yapanlar diye.fakat kısa bi süre önce bu konuda kötü bi tecrübem oldu ne yazıkki.r10 modlarından birisinin konusundan (pinterestle alakalı bi konu degil) alım yaptım zamanında,faydasını görmedim.geçenlerde foruma girdigimde sitede dolaşırken aklıma geldi ve konusuna yorumumu yazdım.dedim ki; "konudaki herkes memnun ama bi benim işime yaramadı.herhalde ben yanlış bişeyler yaptım,yanlış kelime seçimi filan yaptım ki bi bende sorun çıkmış.ilk fırsatta farklı bi sitemle,farklı bi kelimeyle daha denemek istiyorum." 24 saat sonra baktıgımda ise bu yorumum konudan silinmiş ve benide saolsun konudan banlamıştı çok saygıdeger r10 moderatörü.

Demem o ki,ne konuda olursa olsun alım yaparken konudaki yorumlara bakmayın.sadece olumlu yorumları bırakıp,olumsuzları siliyor adamlar görüldügü üzere.bizde dışarıdan bakınca diyoruz ki,adama bak be helal olsun.adamdan kim egitim,hizmet,ürün aldıysa herkes memnun.bak hiç olumsuz yorum yok,o zaman bende alayım....ama kazın ayagı öyle olmuyor.kendi konusundan olumsuz yorumu silen adam hatır için,para için vb... başkasının yorumunuda siler.alım yapacaksanız konuda aldım yazanlara tektek mesaj atın gerekirse,sonucu sorun.sonuçda konuya yazmayı engelleyebilir ama özelden kime ne yazacagımıda engelleyemez :)

Son düzenleme:
biçok yerde biçok egitim var ama egitim alacak arkadaşlara ufak bi uyarı yapmak istiyorum...sadece bu konuda degil gerçi,benim sözüm daha genel yani her türlü alım için geçerli.

normalde bi konuda alım yapmadan önce bende dahil biçok kişi konudaki yorumlara bakar,kaç olumlu kaç olumsuz sonuç almış daha önce alım yapanlar diye.fakat kısa bi süre önce bu konuda kötü bi tecrübem oldu ne yazıkki.r10 modlarından birisinin konusundan (pinterestle alakalı bi konu degil) alım yaptım zamanında,faydasını görmedim.geçenlerde foruma girdigimde sitede dolaşırken aklıma geldi ve konusuna yorumumu yazdım.dedim ki; "konudaki herkes memnun ama bi benim işime yaramadı.herhalde ben yanlış bişeyler yaptım,yanlış kelime seçimi filan yaptım ki bi bende sorun çıkmış.ilk fırsatta farklı bi sitemle,farklı bi kelimeyle daha denemek istiyorum." 24 saat sonra baktıgımda ise bu yorumum konudan silinmiş ve benide saolsun konudan banlamıştı çok saygıdeger r10 moderatörü.

Demem o ki,ne konuda olursa olsun alım yaparken konudaki yorumlara bakmayın.sadece olumlu yorumları bırakıp,olumsuzları siliyor adamlar görüldügü üzere.bizde dışarıdan bakınca diyoruz ki,adama bak be helal olsun.adamdan kim egitim,hizmet,ürün aldıysa herkes memnun.bak hiç olumsuz yorum yok,o zaman bende alayım....ama kazın ayagı öyle olmuyor.kendi konusundan olumsuz yorumu silen adam hatır için,para için vb... başkasının yorumunuda siler.alım yapacaksanız konuda aldım yazanlara tektek mesaj atın gerekirse,sonucu sorun.sonuçda konuya yazmayı engelleyebilir ama özelden kime ne yazacagımıda engelleyemez :)

Hocam konuyu pm atabilir misin bana...

Kesinlikle haklısınız, ancak sıfırdan bu işe başlamak isteyen birininin yinede bir eğitim almasından yanayım, en azından eklenti ayarlarını zaman kaybetmeden öğrenir, ister 20 liralık eğitim alın, isterseniz 500 liralık eğitim alın farketmez, ama mutlaka A'dan Z'ye tüm herşeyi anlatan bir eğitim almanız zamandan tasarruf sağlar, hem aklınıza takılan soruları sorarsınız, başlangıç yol haritası için, eğitim sonrası destek veren birinden eğitim almak faydalı olabilir

Ancak söylediklerinize katılıyorum, Piyasadaki eğitimler, orta seviye yada ileri seviye işi bilenlere bencede hiçbirşey katmaz, siz ileri seviye bilen birisiniz, aldığınız eğitim sizin için çöptür, ancak bu işlerden anlamayan biri için yararlı bilgiler bulundurabilir

Kesinlikle haklısınız, ancak sıfırdan bu işe başlamak isteyen birininin yinede bir eğitim almasından yanayım, en azından eklenti ayarlarını zaman kaybetmeden öğrenir, ister 20 liralık eğitim alın, isterseniz 500 liralık eğitim alın farketmez, ama mutlaka A'dan Z'ye tüm herşeyi anlatan bir eğitim almanız zamandan tasarruf sağlar, hem aklınıza takılan soruları sorarsınız, başlangıç yol haritası için, eğitim sonrası destek veren birinden eğitim almak faydalı olabilir

Ancak söylediklerinize katılıyorum, Piyasadaki eğitimler, orta seviye yada ileri seviye işi bilenlere bencede hiçbirşey katmaz, siz ileri seviye bilen birisiniz, aldığınız eğitim sizin için çöptür, ancak bu işlerden anlamayan biri için yararlı bilgiler bulundurabilir

egitime karşı degilim hocam,egitim alsınlar tabiki bu konuda kesinlikle katılıyorum sana.ama dedigim gibi,sadece konudaki yorumlara bakarak bu egitim iyiymiş bak herkes memnun demesinler.resmen r10 moderatörü adam,bu olaya kadar hiçbi sorunumda yoktu kendisiyle.ama olumsuz yorumumu sildi ve benide konudan banladı.ben adama laf etmedim,işine laf etmedim,heralde ben hata yaptım.baksana herkes memnun bi bana yaramadı bu iş dedim,adam bunu silip beni konudan banlıyor.şimdi sen bu adamdan alım yapacak olsan,konuya bakacaksın herkes memnun diye sende alacaksan.ama benim yorumumu silen adam,digerlerinide siliyor belliki bu yüzden konudaki her yorum olumlu.

yakın zamanda yaşadıgım bi sorun oldugu için bunu örnek vermek istedim yani...ne konuda olursa olsun,alım yapmak için konudaki yorumlara bakmayın.ben bunu aldım sonucu yazarım diyenlere mesaj atıp sorun önerirmisin diye.bakarsın alanlar memnunum diyor,o zaman al tabi.

egitime karşı degilim hocam,egitim alsınlar tabiki bu konuda kesinlikle katılıyorum sana.ama dedigim gibi,sadece konudaki yorumlara bakarak bu egitim iyiymiş bak herkes memnun demesinler.resmen r10 moderatörü adam,bu olaya kadar hiçbi sorunumda yoktu kendisiyle.ama olumsuz yorumumu sildi ve benide konudan banladı.ben adama laf etmedim,işine laf etmedim,heralde ben hata yaptım.baksana herkes memnun bi bana yaramadı bu iş dedim,adam bunu silip beni konudan banlıyor.şimdi sen bu adamdan alım yapacak olsan,konuya bakacaksın herkes memnun diye sende alacaksan.ama benim yorumumu silen adam,digerlerinide siliyor belliki bu yüzden konudaki her yorum olumlu.

yakın zamanda yaşadıgım bi sorun oldugu için bunu örnek vermek istedim yani...ne konuda olursa olsun,alım yapmak için konudaki yorumlara bakmayın.ben bunu aldım sonucu yazarım diyenlere mesaj atıp sorun önerirmisin diye.bakarsın alanlar memnunum diyor,o zaman al tabi.

r10 da dalga dümen bol. benim de bi arkadaşım r10 da makale satan bi kızdan makale alıyormuş. sonra bu makalelerin spinlendiğini, özgün olmadığını farketmiş. bunu şikayet ettiğinde çocuğu banladılar. hande miymiş neymiş kızın adı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri