biçok yerde biçok egitim var ama egitim alacak arkadaşlara ufak bi uyarı yapmak istiyorum...sadece bu konuda degil gerçi,benim sözüm daha genel yani her türlü alım için geçerli.
normalde bi konuda alım yapmadan önce bende dahil biçok kişi konudaki yorumlara bakar,kaç olumlu kaç olumsuz sonuç almış daha önce alım yapanlar diye.fakat kısa bi süre önce bu konuda kötü bi tecrübem oldu ne yazıkki.r10 modlarından birisinin konusundan (pinterestle alakalı bi konu degil) alım yaptım zamanında,faydasını görmedim.geçenlerde foruma girdigimde sitede dolaşırken aklıma geldi ve konusuna yorumumu yazdım.dedim ki; "konudaki herkes memnun ama bi benim işime yaramadı.herhalde ben yanlış bişeyler yaptım,yanlış kelime seçimi filan yaptım ki bi bende sorun çıkmış.ilk fırsatta farklı bi sitemle,farklı bi kelimeyle daha denemek istiyorum." 24 saat sonra baktıgımda ise bu yorumum konudan silinmiş ve benide saolsun konudan banlamıştı çok saygıdeger r10 moderatörü.
Demem o ki,ne konuda olursa olsun alım yaparken konudaki yorumlara bakmayın.sadece olumlu yorumları bırakıp,olumsuzları siliyor adamlar görüldügü üzere.bizde dışarıdan bakınca diyoruz ki,adama bak be helal olsun.adamdan kim egitim,hizmet,ürün aldıysa herkes memnun.bak hiç olumsuz yorum yok,o zaman bende alayım....ama kazın ayagı öyle olmuyor.kendi konusundan olumsuz yorumu silen adam hatır için,para için vb... başkasının yorumunuda siler.alım yapacaksanız konuda aldım yazanlara tektek mesaj atın gerekirse,sonucu sorun.sonuçda konuya yazmayı engelleyebilir ama özelden kime ne yazacagımıda engelleyemez