Pinterest Kaç günde Kazandırmaya Başlıyor

Reis, hostinglerin ücretleri uygun mu ? Önerebileceğim uygun hosting var mi? Saygilar

r10da sağlam hosting firmaları var onlardan bakabilirsiniz

hocam eğitim seti aldınız mı birinden ve pin to pin siteler mi? eğitim alarak başladıysanız hangi eğitimi aldınız buradakiler de faydalansın sizin için sorun değilse.

haricen hala o sitelerde botlar pinleme yapmaya devam ediyor mu yoksa kazanç oturduğu için risk almamak adına bıraktınız mı yeni pin atmayı?

toplamda 5 ten fazla eğitim aldım herhalde, siteler pinlemeye devam ediyor

şuanki bilgilerim hiç bir eğitim sisteminde yoktur sanırım, eski aldığım eğitimler şuan güncel değil, birkaçı eğitim satışını sonlandırdı, ama ectinhain nikli arkadaşın eğitimi iyi gözüküyor, ondan eğitim almadım, geçen keyword eğitimi almıştım iyi anlatmıştı

peki kendiniz deneme yanılmalarla mı çözdünüz hocam bi eğitim seti çıkarmayı düşünür müsünüz almak isterim zira bu işi gerçekten hakkını vererek yapan birinin yol göstermesiyle iş yapmak biz yeni başlayanlar için faydalı olacaktır. ne dersiniz?

peki kendiniz deneme yanılmalarla mı çözdünüz hocam bi eğitim seti çıkarmayı düşünür müsünüz almak isterim zira bu işi gerçekten hakkını vererek yapan birinin yol göstermesiyle iş yapmak biz yeni başlayanlar için faydalı olacaktır. ne dersiniz?

Arkadaşın satış yapmayacağını düşünürek yorum yapıyorum. Bu işler öyle olsaydı arkadaş kendine çalışırdı değilmi.

Eğitim alacak arkadaşlar böyle düşünmeli farklı hayellere girmemeli.

Ama sizin dediğiniz hocam ana domain dolu olunca sıkıntı oluyor diye biliyorum. Bu tarz yapılırken ana domain boş bırakılıp sublara yüklenilirse sublardan birine bişey olunca ana domain etkilenmiyor haliyle diğerlerine sıçramıyor diye biliyorum

hayatımda hiç subdomain kullanmadım,o konuda bi bilgim yok hocam.

banlanma riskinden AWS teknikligi ile kurtuluyor diye biliyorum hocam. Bu seferde yönlendirme dolayısıyla adsense banlanma riski söz konsuu ama bence bu yönlendirme ile domainleri bandan kurtarmak daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.

adsense zaten banlamak için bahane arıyor,dedigin gibi o olay adsense ban sebebi hocam ama spam işi komple risk zaten.şuan o riski göze alır biçok kişi.

Bakın dün 10 saniyede pin atan bir hesap var demiştim, 250k civarında gösterimi vardı, bugün 500k olmuş.

fe180254ngio.png

Eğer 1 ay sağlam kalsa muhtemelen 4-5 bin euro para getirecek.

Bakın dün 10 saniyede pin atan bir hesap var demiştim, 250k civarında gösterimi vardı, bugün 500k olmuş.

fe180254ngio.png

Eğer 1 ay sağlam kalsa muhtemelen 4-5 bin euro para getirecek.

Hocam bunlar çok tartışıldı en uzun 1 ay gidiyor ve sizin tahmın ettıgınız gelırlerde degıl.Yapan var mı var ancak bu kısılerde ender
Oyle ki etkileşim olmadığı sürece gunluk mılyon ızlenım alan hesaplar bıle çöp burda bır hata var.
Ne kadar repin o kadar gelir.
Repin hesabınızın temeli hesabınız kapansa dahi aylarca gelir getirir ;)

Host tavsıyesınde eğer ciddi anlamda yapmak ısteyenlere kesınlıkle sunucu onerıyorum.
Mylock veya hetzner sunucuları forumlarda satan arkadaşlar var.
Yoksa cron olayı ciddi anlamda sıkıntı ;)

Benim anlamadığım bişey var daha çok bilmediğim

Bu fotoğraf sahipleri isteseler dava edemezler mi ? İzinsiz kullanım var

Benim anlamadığım bişey var daha çok bilmediğim

Bu fotoğraf sahipleri isteseler dava edemezler mi ? İzinsiz kullanım var

dava ile ugraşmak yerine,pintereste rapor ediyor ve bakın bu benim ama bu adam benden izinsiz yayınlıyor diyor.pinterestde resmi kaldırıyor,hesabınızı bi telif atıyor diyelim ytdeki gibi.benim böyle telifden kaldırılan,telif yiyen çok kanalım oldu.hatta bikeresinde çok şaşırdıgım bişey olmuştu.ytdeki bi müzik kanalında bulunan videoyu pinterestde paylaştım,telif yedim.e arkadaş bu,resmi kanaldaki bi içerik.paylaşıma açık ve bu yaptıgım senin yararına.beni neden şikayet ediyorsun,degil mi :)

dava ile ugraşmak yerine,pintereste rapor ediyor ve bakın bu benim ama bu adam benden izinsiz yayınlıyor diyor.pinterestde resmi kaldırıyor,hesabınızı bi telif atıyor diyelim ytdeki gibi.benim böyle telifden kaldırılan,telif yiyen çok kanalım oldu.hatta bikeresinde çok şaşırdıgım bişey olmuştu.ytdeki bi müzik kanalında bulunan videoyu pinterestde paylaştım,telif yedim.e arkadaş bu,resmi kanaldaki bi içerik.paylaşıma açık ve bu yaptıgım senin yararına.beni neden şikayet ediyorsun,degil mi :)

Hiç yani bedava
reklam :)

Sende de ne hikayeler var hocam ;)

sabırlı olun hocam pinterest vorsaya da acildi oldukca degerli bir sirket kesinlikle isinize yarar

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri