Pinterest Uyumlu l DDR4 Ram l Almanya Lokasyon l Dedicated Sunucu Stokları.!SUNUCUHANE Farkı İle

Intel Xeon E3-1271V3 3.60 GHZ [ ÜSTÜN RENDER PERFORMANSI ]
32 GB DDR3 RAM
480 GB X 2 960 GB SSD /s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
Özel Yönetim Paneli : reboot, restart , rescue, RDNS, ip bazlı trafik kullanım takibi
100 GB yedekleme alanı

Bu ürünü sipariş ettim gerçekten çok ilgili arkadaş çok kısa bir sürede sunucuyu 4 e bölüp teslim etti :) kesinlikle tavsiye ediyorum.

Intel Xeon E3-1271V3 3.60 GHZ [ ÜSTÜN RENDER PERFORMANSI ]
32 GB DDR3 RAM
480 GB X 2 960 GB SSD /s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
Özel Yönetim Paneli : reboot, restart , rescue, RDNS, ip bazlı trafik kullanım takibi
100 GB yedekleme alanı

Bu ürünü sipariş ettim gerçekten çok ilgili arkadaş çok kısa bir sürede sunucuyu 4 e bölüp teslim etti :) kesinlikle tavsiye ediyorum.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz

Kampanyamız devam etmektedir.

Farklı ürün konfigrasyonu veya Türkiye, Fransa ve Amerika Lokasyon olarak ihtiyaçlarınız için profesyonel çözümler üretmeye devam ediyoruz.

İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
32 GB DDR3 RAM
2 TB X 3 6TB SATA 3 Gb/s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
100 GB yedekleme alanı

Aylık 199 TL + KDV

Paketi SATIN ALINDI

Samimi söylüyorum uzun zamandır tanıyıp vds aldığıma pişman olmadığı tek kişidir ilgi ve iyi niyeti için çok teşekkür ediyorum :)

İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
32 GB DDR3 RAM
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
100 GB yedekleme alanı

Aylık 199 TL + KDV

Paketi SATIN ALINDI

Samimi söylüyorum uzun zamandır tanıyıp vds aldığıma pişman olmadığı tek kişidir ilgi ve iyi niyeti için çok teşekkür ediyorum :)

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, SunucuHANE Mutlu müşterileri arasında sizleride görmekten mutluluk duyduk.

Kampanyamız devam etmektedir.

Güvenilir ve kaliteli sürekli çalışıyorum en ufak bir sorunum olmadı kısaca bu adam harika :)

sunucu teslim alındı.
Kısa zamanda 4'e bölünüp teslim edildiği için teşekkürler [MENTION=50079]SH-Destek[/MENTION]

sunucu teslim alındı.
Kısa zamanda 4'e bölünüp teslim edildiği için teşekkürler [MENTION=50079]SH-Destek[/MENTION]

Merhabalar;

Firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Kampanyamız devam etmektedir. İhtiyaçlarınız doğrultusunda en profesyonel ekibimiz ile sizlere en kaliteli hizmet sunmak için hazırız.

" İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
32 GB DDR3 RAM
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
100 GB yedekleme alanı

Aylık 199 TL + KDV
"

Paketten Satın Alındı Yunus abi samimi söylüyorum müşteri memnunuyetinde 1 numarasın vds alıp pişman olmadığım yersin Allah razı olsun :)

sunucum çöktü ve içinde 5k video yedeğim vardı ama adam 24 saat uğraşıyla verilerimi kurtardı, yanımda olsa alnından öpecektim o derece mutlu oldum, hayırlı işler adamın ham maddesi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri