Pitbull Dehşeti

marcustanley

Kayıtlı Üye
Pitbull dehşeti kamerada - İhlas Haber Ajansı

Brezilya’da sahipsiz olduğu belirtilen pitbullun sokak ortasında Sibirya kurduna saldırdığı dakikalar an be an kaydedildi. Çevrede bulunan vatandaşlar, Sibirya kurdunu bir türlü bırakmayan pitbullu önce sopa ile ardından da biber gazı ile durdurmaya çalıştı. Can havli ile kendisine saldıran kurdu dakikalarca yerde sürükleyen öfkeli pitbull, vatandaşların kontrolsüz bir şekilde biber gazlı, şok tabancalı müdahalesine rağmen sakinleştirilemedi.
Vatandaşlar, hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı olayda pitbullu tekmeleyerek durdurmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Vatandaşların uzun uğraşları sonunda, pitbul dehşeti bir kadının Sibirya kurdunu sürükleyerek olay yerinden uzaklaştırmasının ardından son buldu.

ne dayanıklı hayvanmış bunlar yahu sopa+bibergazı+elektroşoka banamısın demedi

Köpek değil mübarek terminatör :D

pitbullun sokakta ne işi var. o kadar şok verdi polis ne köpek be

Bu yine iyi pitbull geçenlerde bi adamı boğup öldürmüştü buraya koymuyorum liveleakde bulabilirsin videoyu.
Özellikle güzel ülkemde kekoların elinde bolca var bu hayvandan görünce yolunuzu değiştirin derim

ben izlerken kafayı yedım vallaha polis felan iyi sabırlıymış polis yerinde olsam silahı çekip sıkardım 1 tane bi daha yapmamayı öğrenirdi :D

Kendileri ok güçlü ve Harika bir kpektir :)

Arkadaşımda vardı böyle sinsi soguk hayvan görmedım :D Timsah gibi , Yılan gibi :)

Sevmeye korkarsın yeminle :D

Terminatör gibi dyen arkadasımız haklı , bir ara hastaydım oldukca DAYANKLI ve GÜÇLÜ bir hayvandır , Cüssesi küçük görunmesıne karsılık bence KANGAL , DANUA , vss köpeklere bile güç konusunda her türlü kafa tuttar , hayvanda Psikopatlık var :D Hani tipe boya bosa bakmıyo :D Kafaya taksın yeter , ölumune dalıyo :D
Sonunu düşünen Kahraman Olamaz modunda :D

Ne saglam hayvanmis ölüye vursalar bu kadar cana gelir

mobildeyim.

Kendileri ok güçlü ve Harika bir kpektir :)

Arkadaşımda vardı böyle sinsi soguk hayvan görmedım :D Timsah gibi , Yılan gibi :)

Sevmeye korkarsın yeminle :D

Terminatör gibi dyen arkadasımız haklı , bir ara hastaydım oldukca DAYANKLI ve GÜÇLÜ bir hayvandır , Cüssesi küçük görunmesıne karsılık bence KANGAL , DANUA , vss köpeklere bile güç konusunda her türlü kafa tuttar , hayvanda Psikopatlık var :D Hani tipe boya bosa bakmıyo :D Kafaya taksın yeter , ölumune dalıyo :D
Sonunu düşünen Kahraman Olamaz modunda :D

aynen aslan kaplana bile dalar korkmadan ve yenebilir sanırım çünkü korkunç çene var. dogonun pumayı öldürmüşlüğü var mesela.

o vuran insanların harbi vicdanı yokmuş arkadaş, yazık günah o da can neyine vuruyorsun kafasına vuruyor birisi arkadan tekme atıyor adam gelmiş sopayla vuruyor sanki tenekeye vuruyorlar, alayının Allah cezasını tez zamanda versin ayırmaya çalışırken bir hayvanı yok ediyorlar yazık günah be, hayvanın saldırmasını haklı bulmuyorum ancak o canilerin hayvana vurması beni benden aldı yazıklar olsun ...

Vay be ne köpekmiş :(
Akıllara zarar
Allah karşımıza çıkartmasın.

o vuran insanların harbi vicdanı yokmuş arkadaş, yazık günah o da can neyine vuruyorsun kafasına vuruyor birisi arkadan tekme atıyor adam gelmiş sopayla vuruyor sanki tenekeye vuruyorlar, alayının Allah cezasını tez zamanda versin ayırmaya çalışırken bir hayvanı yok ediyorlar yazık günah be, hayvanın saldırmasını haklı bulmuyorum ancak o canilerin hayvana vurması beni benden aldı yazıklar olsun ...

Adalet anlayışına hayran kaldım :D
bende köpek beslerim,severim ama bu açıdan bakılmaz bu olaya...

Hayvana acıyan insanlara vicdansız diyen olmuş yuh diyorum.

Bu bir kere hayvan değil, genetiği değiştirilerek elde edilmiş bir canavar.

Karşınıza çıkar diye söylüyorum, ne kadar direnirseniz bu canavara o kadar hırslanır, ne kadar şiddet uygularsanız o derece sıkı sarılır avına.

Eğer profesyonel değilseniz, yani boynunu kıramayacaksanız bu canavarın, cenin pozisyonuna gelip hareketsiz beklemeniz en iyisi olacaktır.

Çok fazla bir şey yazmak istemiyorum daha önce bu tarz başlıklarda uzun uzun yazmıştım, sadece bu hayvanlardan uzak durun. Varsa eğer elinizde keskin bir bıçak çenesinden tutup nefes borusunu kesin. Dediğim gibi hayvan değil bu canavar olduğu için gönül rahatlığıyla kesebilirsiniz.

1167132.png

Geçen hafta Muğlaya gittiğimde dağa tırmanırken bir adamda 2 tane tasmasız pitbul vardı adam dağa çıktıkça biz daha çok tırmandık adam dağdan insin diye 45 dk dağ da bekledik

gerizekalılar o hayvana vurdukça daha çok çene kilitler. o hayvanları ayırmak için ağzının kenarından kama sokarlar. elindeki sopayı boğazından içeri doğru soksa bırakır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri