Pixel Network - Kapanan Kanallara Ödeme

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
[MENTION=13134]stone[/MENTION] Hayırlı olsun Caner

Arkadaş ve ekibinden yana herkesin içi rahat olsun kimseye yanlış yapacak insan değiller
ben bu güne kadar az çok tanıdığım kadarıyla ne gördüm ne duydum bir yanlışlarını

Bütün foruma hayırlısı olur inşallah :)

eyvallah :)

---------- Spam Engelliyici 16:45 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

"Bu da sizin için ödemesi yaplmış kanalın ispatı "

ödeme aldıgınız kanalın icerigi neydi ? cizgimi filmi ?

kaliteli spam nedir onuda izah edin ona göre kanal yapalım

pixelplus ile fena karıştırdım isim değişikligi olursa iyi olur

hocam dızı kanalın 2 telıflı kanaldı odemesı tamı tamına geldı . kanalımızı spamlayacakmısınız dıyen arkadaslarda odeyen yer mı kaldı sankı bı multı color var bır bız varız alan yer kalmadı bos bos duracagına ya baglamak ıcın talep atarsınız ya da sız bılırsınız. bız bır hızmet sunuyoruz ılla kı begenmeyenler cıkacaktır. ıstemeyen arkadaslarda kanallarını bıze baglamazlar dıyebılecegımız bır sey yok bu konuda da

kesinlesmeden kapanan kanala odeme kesinmi ve kesinti aynimi % 35 ona gore basvuru yapalim

kesinlesmeden kapanan kanala odeme kesinmi ve kesinti aynimi % 35 ona gore basvuru yapalim

aynı hocam. şirket adını da sorunlar olmasın dıye hıc karıstırmıyoruz bılındık bır rus sırketının alt networklerınden bır tanesıne baglıyız dıyeyım kapanan kanala da yuzde 35

odeyen yer mı kaldı sankı bı multı color var bır bız varız alan yer kalmadı bos bos duracagına ya baglamak ıcın talep atarsınız ya da sız bılırsınız. bız bır hızmet sunuyoruz ılla kı begenmeyenler cıkacaktır. ıstemeyen arkadaslarda kanallarını bıze baglamazlar dıyebılecegımız bır sey yok bu konuda da

Hocam bu biraz yanlış bir üslup, bağlamak zorunda olduğu için bağlamasın insanlar. Güzel hizmet güzel muhabbet bi de güven olunca insanlar zaten bağlarlar kanallarını. Sadece sen ve ben yokuz neticede ortada bir zorunluluk var tabi ama emin ol ne müşterilerim var, 1 kanal bile bağlamadı güvenmeden önce. Beni de yanlış anlama, yanlış anlaşılabilir ama gerçekten 3 4 aydır yaşadıklarıma göre yazıyorum :)

umarım iricom değildir. Beya bir canı yanan var rus şirketleri araştırdığım kadarıyla
Hayırlı olsun bu arada hocam.

Ödeme kanıtın gözüme çarptı. ödeme kanıtın çok güzelmiş ödeyen kişiyi gizlemişsin :) yani kanıt, kanıt olmaktan çıktı :)

Ödeme kanıtın gözüme çarptı. ödeme kanıtın çok güzelmiş ödeyen kişiyi gizlemişsin :) yani kanıt, kanıt olmaktan çıktı :)

hocam sizin aracılığınızla cevap vereyim, orada partnerin adı yazsın eminim 100 kişi mail atar hub almak için. Aynısı başıma geldi biliyorum, her gün mail gidiyor partnere benim ben de kaldırmak zorunda kaldım. Partner bu mailleri bana iletiyor, biliyorum kimlerin yazdığını açıkçası ama çıkıp da birşey demiyorum ben utanıyorum yani onlardan daha çok.

Ben ondan kapattığını düşünüyorum ama siz de haklısınız tabiki.

Bu arada [MENTION=13134]stone[/MENTION] u tanımıyorum, konuna da yorum yapıyorum ama inşallah yanlış anlaşılmam :)

hangi partnere baglısınız göremedim hocam ?

şu sorunun cevabını alamadık [MENTION=13134]stone[/MENTION] hocam, amaç hangi partner olduğunu bilmek çünkü rus partnerlerin neredeyse hepsini biliyoruz ve en azından güven kazanmamız lazım.. zaten anlaşma yaptıysanız başka kimseye hub vermezler yani sizin için de sıkıntı olmayacaktır haliyle..

şu sorunun cevabını alamadık [MENTION=13134]stone[/MENTION] hocam, amaç hangi partner olduğunu bilmek çünkü rus partnerlerin neredeyse hepsini biliyoruz ve en azından güven kazanmamız lazım.. zaten anlaşma yaptıysanız başka kimseye hub vermezler yani sizin için de sıkıntı olmayacaktır haliyle..

Hocam şöyle bizim anlaşma yaptıgımız firmanın üst network'ü VOUStudios networktür.Voustudio network'ün 4 alt networkünden 1 tanesi. [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam da üstte belirttiği gibi herkes hubluga basvurmasın diye belirtmiyoruz. Aklınızda soru işareti kalacak birşey kalmamıştır umarım.

---------- Spam Engelliyici 18:01 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

hocam sizin aracılığınızla cevap vereyim, orada partnerin adı yazsın eminim 100 kişi mail atar hub almak için. Aynısı başıma geldi biliyorum, her gün mail gidiyor partnere benim ben de kaldırmak zorunda kaldım. Partner bu mailleri bana iletiyor, biliyorum kimlerin yazdığını açıkçası ama çıkıp da birşey demiyorum ben utanıyorum yani onlardan daha çok.

Bu arada [MENTION=13134]stone[/MENTION] u tanımıyorum, konuna da yorum yapıyorum ama inşallah yanlış anlaşılmam :)

Hocamın belirttiği gibi partner firması bize geri dönüş yaptıgında neden hubluk istiyorlar vermiyeceğimizi belirtmediniz mi tarzında geri dönüş yapılıyor.

bu rus partner ise burada yani ruslarda mutlaka odeme webmoneyde olur. tek paypal olmagi ben pek inanmadim. rus partnerler en cok webmoney ve bank uzerinden odemelere ustunluk verirler. eger hub aldinsa dakumenti goster bakalim

Kanalların Hangi partnere baglandıgını bulmak bu kadar zor olmasa gerek zaten adam o partnere kanal soktuktan sonra hangi partnere girmiş onu ögrenecek :)) varmı engellemenin bir imkanı ki merak ettigimden soruyorum konuyla alakalı degil bir kanalın hangi partnerde oldugunu gizlemenin bir yolu varmı ?

Arkadaslar merak ettiğim bir şey var neden herkes biz dolandırıcıymışız gibi yaklasıyor. Size bir seçenek sunduk zorla sizin boğazınıza yapışıp kanalınızı bize bağlayın demedik. Zaten biz dolandırıcıysak yakın zamanda bu anlaşılmayacak mı ? Evet partnere bağlı olduğunuz da hangi partnerde olduğunuzu görüceksiniz.Ama [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam da çok iyi biliyor bu durumu hubluk almak bu kadar kolay değil üstüne yüklenen sorumluluk bi hayli fazla ayrıca , 1 Eylül vakasından sonra partner şirketleri kendi partnerliğini kaybetmemek için farklı yollara girmiş olamaz mı ? O yüzden alt partnerlik diyoruz. Bir nevi anlaşmayla kanal bağlıyoruz. Sağlam kanalları bağlıyoruz ki önüne gelen kanallar bağlanırsa partner çöpe döneceğini biz de biliyoruz. Unutmayın spam'i youtube bitirmek isteseydi zaten komple bitirebilirdi dailymotion gibi günlük yükleme sınırı vs. getirirdi. Onlarda bu işten para kazanıyor sadece bu işi fazla eline yüzüne bulaştırmadan yapmak istiyor. Eskiden beri spam yapan arkadaşlar bilir yılda 1-2 kere böyle temizlik yapılır ve herkes spam bittimi biticek mi diye tartışmalara girerdi. Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa sorun biz yardımcı olalım böyle karalamara girmek kimseye bir fayda sağlamaz. Güvenmiyorsanız siz de kanalınızı bağlamazsınız olay biter hocam.

Arkadaslar merak ettiğim bir şey var neden herkes biz dolandırıcıymışız gibi yaklasıyor. Size bir seçenek sunduk zorla sizin boğazınıza yapışıp kanalınızı bize bağlayın demedik. Zaten biz dolandırıcıysak yakın zamanda bu anlaşılmayacak mı ? Evet partnere bağlı olduğunuz da hangi partnerde olduğunuzu görüceksiniz.Ama [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam da çok iyi biliyor bu durumu hubluk almak bu kadar kolay değil üstüne yüklenen sorumluluk bi hayli fazla ayrıca , 1 Eylül vakasından sonra partner şirketleri kendi partnerliğini kaybetmemek için farklı yollara girmiş olamaz mı ? O yüzden alt partnerlik diyoruz. Bir nevi anlaşmayla kanal bağlıyoruz. Sağlam kanalları bağlıyoruz ki önüne gelen kanallar bağlanırsa partner çöpe döneceğini biz de biliyoruz. Unutmayın spam'i youtube bitirmek isteseydi zaten komple bitirebilirdi dailymotion gibi günlük yükleme sınırı vs. getirirdi. Onlarda bu işten para kazanıyor sadece bu işi fazla eline yüzüne bulaştırmadan yapmak istiyor. Eskiden beri spam yapan arkadaşlar bilir yılda 1-2 kere böyle temizlik yapılır ve herkes spam bittimi biticek mi diye tartışmalara girerdi. Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa sorun biz yardımcı olalım böyle karalamara girmek kimseye bir fayda sağlamaz. Güvenmiyorsanız siz de kanalınızı bağlamazsınız olay biter hocam.

hocam haklı olduğun çok yer var ama sakin ol; burada sıkıntı yapacak birşey yok ki. İnsanların güveni 1 günde veya 1 konuyla kazanılacak şeyler değil. Yalnızca işini düzgün illa ki seni gelip bulacaklardır, yaptıkların söylediklerinden daha önemli olacak sen merak etme ;) Ben de de böyle oldu bu açıkçası. Umarım istediğiniz gibi gider herşey, saygılarımla

hocam haklı olduğun çok yer var ama sakin ol; burada sıkıntı yapacak birşey yok ki. İnsanların güveni 1 günde veya 1 konuyla kazanılacak şeyler değil. Yalnızca işini düzgün illa ki seni gelip bulacaklardır, yaptıkların söylediklerinden daha önemli olacak sen merak etme ;) Ben de de böyle oldu bu açıkçası. Umarım istediğiniz gibi gider herşey, saygılarımla

sağolasın hocam. ayrıca yukarıdakı yorumunda aynen katılıyorum bellı yanı hangı partner dıye arastıran 3 5 ıyı nıyetlı kısı olsa da gerı kalanı aman bende bır hubluk alayım dıye ıstıyor bunu acıkcası bır sey oalcagından degılde adamlarla anlastık sımdı adamları bunaltacaklar bız de sıkıntı yasarız korkusuyla cok bulasmak ıstemıyorum bakalım hayırlısı artık soyledık sırketımızı de yazan yazsın napalım :) sana da yorumların ıcın tesekkur ederım sen benı tanımasan da benım de 1 kanalım sana baglı hala ödememı de aldım senden de sahsım adıma memnunum herkese tavsıye de ederım :)

edit: neden bır yorumda sınırlı bu adam bır yorumda sakın dıyen olursa da ytpara forum ekıbı 2 kısıyız ben sakın olanım dıger arkadas agresıf olan ıyı polıs kotu polıs :) ısteyen buyursun gelsın beyler ıstemeyende bu nıye oyle bu nıye boyle dolandırıcı msıınıza lafı geıtrmesın babamın sırketı degıl adamlar ne dedıyse sıze dıyorum ben de aracıyım bende :)

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

VOUStudios mu? sen emin misin hocam buna? Birde o ne demek VOUStudios'ın alt networkü yani..

hocam vousın alt networku degıl, vous ın kendı ana sırketı degıl ama altında ufak 4 sırket almıslar dedıklerıne gore buradan ufak ufak spam da yuruteceklermıs bızde yurutelım dedık deneme kanal bastık 2 telıflı dızı kanalını odedıler bızde tamamdır dedık konuyu actık daha ne bılelım sırketın ıc yuzunu parayı aldık gerısıne bakmadık acıkcası sızde paranıza bakın derım :)

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

bu rus partner ise burada yani ruslarda mutlaka odeme webmoneyde olur. tek paypal olmagi ben pek inanmadim. rus partnerler en cok webmoney ve bank uzerinden odemelere ustunluk verirler. eger hub aldinsa dakumenti goster bakalim

hocam sımdı anlamadıgım sen neye ınanmadın ? ayıptır soylemesı senın 3 5 kanalını calacagım ondan mı korktun :) youtubeye full episodes yazmak cok zor degıl :) ayrıca bu ısten bır cafe bır meyhane bır anaokulu aldıgımı kanıtıyla gostermıstım aldıgım paranın mıktarını ıstersen ozelden tamı tamına atayım sana :) böyle cocuk agzıyla satasmak yakısık almıyor elestıreceksek dogru duzgun elestırelım koca ınsanlarız ayıptır :)

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:40 ----------

vous dedık hocam

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

kesın hocamen azından bıze verılen bılgı bu yonde

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

acıkladık hocam sırketı de

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

umarım iricom değildir. Beya bir canı yanan var rus şirketleri araştırdığım kadarıyla
Hayırlı olsun bu arada hocam.

degıl hocam acıkladık sırketı de yogun merak edenler netıcesınde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri